Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
modder
üzenetére
Azért nehogy valakit ez elriasszon a Drupaltól, még ha vissza is vontad
:
"egy drupal oldalletöltés több száz megabyte memóriát igényel"
Ez nagyon nem igaz.
Csak akkor, ha egy vagy több Drupal-modul kegyetlenül el van kúrva, mert rengeteg erőforrást igényel. Múltkor itt a topicban írogattam Drupallal kapcsolatban ilyen memóriazabálós problémáról, hogy állandóan kifogy belőle, és azóta kiderült, hogy konkrétan melyik modul hibáztatható érte (egy modul!), létre is hoztam róla a hivatalos oldalon egy issue-t, és mellékeltem egy félmegoldást:
http://drupal.org/node/1836264
Egyébként az a része igaz, hogy általában a CMS-ek nem éppen az erőforrás-spórolásról híresek, de ez az ára a nagyon nagy rugalmasságnak. Ettől függetlenül egyébként normális esetben maximum 10-20 MB-ot fogyaszt egy átlagos Drupal-oldal (szerk.: ha csak egy-két statikus oldal van az oldalon, akkor lószart sem fogyaszt, magyarul nincs 10 MB sem, itt most némi dinamizmusról beszélek, adatbázis-lekérésekről, stb.). Ami nagyon komplex, az persze simán felmehet 60 MB-ig is, de általában ez úgy igaz, ha sok-sok egymásba ágyazott táblázat van, vagy számtalan kitöltendő űrlapmező, admin-oldalon mindenféle kliensoldali szkript betöltődik, és sok egyéb legenerálandó elem van az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
:
Csak akkor, ha egy vagy több Drupal-modul kegyetlenül el van kúrva, mert rengeteg erőforrást igényel. Múltkor itt a topicban írogattam Drupallal kapcsolatban ilyen memóriazabálós problémáról, hogy állandóan kifogy belőle, és azóta kiderült, hogy konkrétan melyik modul hibáztatható érte (egy modul!), létre is hoztam róla a hivatalos oldalon egy issue-t, és mellékeltem egy félmegoldást: