Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
Eleve nem értem, miért akarod felhasználókra bízni ezt a dolgot. Ez a fejlesztők dolga, hogy kialakítsák a megfelelő adatbázis-hátteret, és jól működővé tegyék az alkalmazást. Ilyen feladatokat tényleg nem szabad rábízni akárkire.
De ha ilyen jellegű céljaid vannak, én azt javasolnám, hogy válassz egy bevált, karbantartott megoldást, mint amilyen a Drupal, ahol egyes content type-okhoz tetszőlegesen hozzá lehet adni különböző mezőket. Nagyon jól megoldották, van hozzá elég jó API is, így a core dolgait tovább lehet bővíteni, ebből az is következik, hogy rengeteg modul készült már, ami bővíti a Drupal működését hasznos mezőtípusokkal.
Szerk.:
bocsánat, ez pvt.peternek szólt, tényleg összetévesztettem az avatarok miatt...

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest