Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- DUNE médialejátszók topicja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Most elnézést kérek, mert nem követtem az elejétől fogva.
Te gyakorlatilag akarsz egy képnézegetőt, vagyis albumot. Ahol látszik az akutális kép, meg kicsiben mondjuk a körülötte lévő pár. Az lenne a fontos neked, hogy közvetlen ne linkelhessék a képet, azaz más oldalra ne ágyazzák be, vagy közvetlen jobb gombbal ne mentsék le. Ha ezt akarod akkor nekem az lenne az ötletem, hogy:
1, Apachal tiltom a képek közvetlen elérését.
2, A képeket csak a galériában lehet megnézni, amit a fentebb említve így töltesz be pl: galeria.php?kepid=id&egyebamitakarsz
3, megjelenik mellette jobbra balra a kövi, előző kép.
4, ha a user meg akarja mutatni a képet, akkor fogja az urlt bemásolja, ami erre az OLDALRA (azaz nem közvetlen a képre) mutat.
5, nah hogy a képet ne mentsék le, én feldarabolnám, és erre írnék valamit, szvsz ez a nehezebb része.
Pl ha nem is pixelenként, de mondjuk 9 felé, on the fly (lehet ez terheli meg kicsit.)
Szóval van 1 képed, beolvasáskor nem csak kirakod, hanem feldarabolod, majd a darabokot 3*3as rácsban kirakod divek háttereként, és még fölé mehet egy egész div átlátszó png-s bg-vel. Ha le akarja menteni valaki, az max kifényképezi.Bocsi, tényleg nem volt erőm visszaolvasni az előzményeket, de úgy érzem már elég régóta tárgyaljátok

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi