Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Most elnézést kérek, mert nem követtem az elejétől fogva.
Te gyakorlatilag akarsz egy képnézegetőt, vagyis albumot. Ahol látszik az akutális kép, meg kicsiben mondjuk a körülötte lévő pár. Az lenne a fontos neked, hogy közvetlen ne linkelhessék a képet, azaz más oldalra ne ágyazzák be, vagy közvetlen jobb gombbal ne mentsék le. Ha ezt akarod akkor nekem az lenne az ötletem, hogy:
1, Apachal tiltom a képek közvetlen elérését.
2, A képeket csak a galériában lehet megnézni, amit a fentebb említve így töltesz be pl: galeria.php?kepid=id&egyebamitakarsz
3, megjelenik mellette jobbra balra a kövi, előző kép.
4, ha a user meg akarja mutatni a képet, akkor fogja az urlt bemásolja, ami erre az OLDALRA (azaz nem közvetlen a képre) mutat.
5, nah hogy a képet ne mentsék le, én feldarabolnám, és erre írnék valamit, szvsz ez a nehezebb része.
Pl ha nem is pixelenként, de mondjuk 9 felé, on the fly (lehet ez terheli meg kicsit.)
Szóval van 1 képed, beolvasáskor nem csak kirakod, hanem feldarabolod, majd a darabokot 3*3as rácsban kirakod divek háttereként, és még fölé mehet egy egész div átlátszó png-s bg-vel. Ha le akarja menteni valaki, az max kifényképezi.Bocsi, tényleg nem volt erőm visszaolvasni az előzményeket, de úgy érzem már elég régóta tárgyaljátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest