Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Bocs, de nem értem. Nem arról van szó, hogy a keretrendszer valamit megcsinál helyettem, mert mi van akkor, ha nem csinálja meg, másrészt a futási idő szintén érthetetlen érvelés. Egyébként is a keretrendszer használhat singletont, én nem?
Van egy erőforrás, amiből egy van. Fájlrendszer, adatbázis kapcsolat, socket egy kiszolgáló felé, whatever. Ezt a valamit be akarod burkolni egy osztállyal. A Singleton egy "creational pattern", ami az egyszeri példányosítási funkciót belezárja az objektumba, tehát az alkalmazásnak nem kell ügyelnie, hogy ne hozzon létre fölöslegesen új példányt, ha futás során több heylen is hozzá akar férni ehhez az objektumhoz. Egy singleton objektum ugyanolyan kutyaközönséges objektumnak néz ki a guest kód számára, mint a példányosított. Miért baj ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest