Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
értem.
mellesleg én is így vagyok.
nekem a 1stpage csak súgó, mert nem vágom fejből a javascriptet, ezért kell, kiveszem, módosítom, és ugy használom.
php-nál meg más a helyzet, mert azt 90%ban neked kell megírni, vagy kereshetsz a neten ezerrel a phpresourceindexen, és nyálazhatod más kódját... -
biker
nagyúr
bocsesz, de magamra ismertem, én ajámlottam...
szóval amikor valaki egy speciálisan neki íródott dolgotr akar, tudással, de ötlethiánnyal, akkor ér a segítség.
De ha valaki olyat akar, ami 100%-ban megvan valahol, és nem okádék drímvéveres kódot csinál, hanme értelmesebbet, akkor hadd ajánljam neki.
ha te szeretnmél rájönni, nosza, script insert a lapba, aztán nézegesd, és gondolkozz, miért van ugy ahogy, és rá is jöttél, mi ezzel a baj? -
supercow
őstag
A Black Book (Fekete Könyv) jó, de nem ér meg annyit. A másik amolyan ''itt-egy-példa-soronként-elmondom-mit-csinál'' stílus, lehet belőle tanulni de én nem venném meg
Neten sokkal több infót össze tudsz szedni, de a legjobb tanulási módszer még mindig az, ha egy kész kódot nézel és értelmezel, esetleg hozzáértő segítséggel, magyarázattal. Pl haverod php-ben dolgozik, és akkor odamész, hogy ''Te figyelj, miközben írod, mondd is el hogy mit csinálsz''. És odaülsz mellé és nézel kistányér szemekkel, szívod befele az tudást
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Egy hétig ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dying Light Beast
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óvodások homokozója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest