Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Bocsi, féltem ettől, kicsit félreértetted!
Valóban itt te ajánlottad, de láttam már ilyet máshol is.
És nem kritizálni akartam, hanem ez ''megmozdított'' bennem valamit,valami olyasmit, amit leírtam, és ez nem kritika, hanem nem értem, mi ennek az ''etikája'', vagy mit ''szabad'', mit nem. De még én sem tudom elmondani rendesen. Talán így mondanám el: ha csinálok egy weblapot, akkor érezném magaménak 100%-osan, ha mindent én írnék notepad-ben. Talán még grafikát is lehetne valahogy csinálni, mittudomén, akár a Paintbrush-al
.
De amikor az ember el kezdi használni a 1stPage 2000-t (ami nem is segít olyan sokat, azért ott ismerni kell egy kicsit a html-t), vagy a Photoshopot, meg ilyeneket, meg csinálhat egy szép weblapot 1-2 nap alatt, míg esetleg az előző esetben 1-2 hónap kell. Tehát ésszerű a programokat használni, de utána mindig van egy kis mellékíze (nekem), hogy pl. megmutatom, mondját ''De jó!!! Te csináltad?'' És közben pont azért, amiért olyan látványos, az pont egy (pl.) script a 1stPage-ből, amire csak klikkelnem kellett, és kész.
Érted mostmár? Nem rád irányult
Most csak az a kérdés, hogy más is van így ezzel, vagy túl bonyolítom, és használjak csak segédprogikat, a nagyok is (talán) így csinálják...?!
Ez a dilemmám....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Honda topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest