Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
Heló!
Várhatólag ez az utolsó kérdésem a vásárlás előtt. Két borotva maradt a kalapban, a Philips RQ 1145 és a PT920. Ami fontos szempont maradt:
-töltőről is lehessen használni - az RQ 1145-öt is lehet? Nem találtam erről semmit, a PT920-t tudom lehet
-hosszabb pajeszt (0.5cm<) is vigye le - RQ 1145 képes erre? (PT920on van pajeszvágó)
-nyakamon-államon is vigye le rendesen a szőrt (tudom, rezgőkéses, viszont kettőt nem engedhetek meg magamnak és a 30 ezres kategóriás braunra panaszkodnak az ismerőseim, hogy szenvedés) -ebben mennyre jó a PT920? (23 éves vagyok, most jött el az a korszak, hogy naponta-kétnaponta kell borotválkozni hogy az asszony is meg legyen elégedve)
-rendszeres (napi) borotválkozásnál napi 3 perc alatt lehessen végezniKöszi szépen előre is, ha valaki RQ 1145 vagy PT920 tulajdonos válaszol.
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest