- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
válasz
.kissnorbi. #18915 üzenetére
Nekem wifi függő hogy mikor mennyire reagál a voice-ra. Érdekes módon a lassabb wifire gyorsabban reagál, míg ha a jel erősítős wifire csatlakozik rá akkor 2-3x kell megprobalni és ha veszi is amit hallott várni kell mig eljut a tudatáig.
-
ron8
senior tag
válasz
wwenigma #18232 üzenetére
Most az a problémám, hogy miközben lejátszok egy filmet mpc-vel, nem a HDR jelet, csak ha az egeret ráviszem a pörgetősávra, akkor hirtelen a szürkés kép éles és kontrasztos lesz, gondolom ilyenkor működik a HDR. És ezt azután, hogy minden beállítottam amit írtál, mind VGA driverben, mind madVR és mpc-ben. Észrevettem hogy néha a képpontformátumot vissza állítja YCBCR 4:4:4-re 4:2:2-ről, és amikor vissza akarom állítani akkor lefagy a gép, majd újraindításkor az amd driver hibát ír ki. Letakarítottam mindent DDU-val, majd 2 másik amd driverrel is próbálkoztam, de ugyanaz...ja és TV-n a HDMI Ultra HD/HDMI1&2 menüpont alatt hiába állítom szabványosra, az mindig visszavált optimálisra (ez mindig filmindításnál). Én nem vettem észre valamit amit talán nem jól csinálok vagy mit kellene még állítgatnom? Ja és egy asus strix 480/8gb vga-ról van szó, szóval van rajta 2.0-ás HDMI kimenet...
-
ron8
senior tag
válasz
wwenigma #18228 üzenetére
Köszi, ez már megvolt. Viszont fura hogy minden kepminoseghez mindig állítgatni kell mindent hogy szép legyen.
A másik hogy kipróbáltam usb-ről egy 4K filmet és nem tekintve azt hogy a hang akadozott mint állat... Kicsit szebb volt a képe mint pc-ről. Élénkebb volt, mpc-vel játszom le pc-ről a filmeket, viszont az uhd filmek lejátszása topicban ahogy leirjak aszerint lennie kellene madvr beállításokban az asztalon olyan hogy eszközt választok, viszont nekem nincs ilyen sor. Gondolom itt lehetne a tv-t beallitani megjelenito eszközként. Vagy ez semmit sem jelent ha amd driverben mindent beállítottam? -
ron8
senior tag
Sziasztok! PUS7503nál pc-re kötve hogyan állítsam be hogy jo legyen? Egyelőre nagyon csúnya a képe, egy alsó kategóriás fhd-nak is szebb a képe.
-
ron8
senior tag
Ha vkit érdekelne egy 7503 típusú tv, edigitalba újracsomagolt, elég jó áron!
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Bevilágítással kapcsolatos problémát javítanak garanciába Philipsnél ha már nagyon nagyon zavaró a dolog? Tudom egyik tv sem tökéletes de ez már zavaró kategória megítélésem szerint..
-
ron8
senior tag
Sziasztok! 49PUS7503 típusú készülék ajánlott játékra? Neten sehol nem találtam input lag mérést...
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Van egy Philips tv-m ami pc-re van kötve és érdekelne hogy szerintetek milyen beállítás az ami kíméli a szemet. A kontraszt és a videokontraszton szoktam állítani, de alapjában véve nem tiszta számomra hogy mi a különbség a kettő között. Milyen beállításokat használjak véleményetek szerint?
-
ron8
senior tag
válasz
Luck Dragon #13246 üzenetére
Köszi és elnézést!
-
ron8
senior tag
Véleményetek szerint mennyi ér egy 42 6808pfh tipusú hibátlan tv még majd 1 év garival használtan?
-
ron8
senior tag
Hy! Hogyan lehet letesztelni a
felhősödést? Nem rég úgy tűnt mintha kicsit fehéres lenne a kép de nemtudom hogy képzelődtem-e vagy valóban erről van szó. Egy 42pfh6309 típusú tv-ről lenne szó ha ez számít... -
ron8
senior tag
Hy!
Philips 42pfh 6308/88-nak mennyi az input lagja? Neten semmit sem találok erről. Mennyire használható PC-vel összekötve játékra? -
ron8
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 42LB620V tipusú tv-t, és most azon gondolkodom hogy dobok még rá egy 20-ast és becserélem egy Philips PFH6309-es szintén 42-es készülékre. Mi a véleményetek, megérné még az a plusz 20.000 ft.? -
ron8
senior tag
Sziasztok!
Ezen a tv-n gondolkodom,azonban sűrűn játszanék vele PC-n, és a kérdés hogy nem túl sok ehhez az input lagja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Onkyo Tx-Sr508 7.1,hdmi
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest