-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzumpro
lelkes újonc
Telekom TV GO appal van valakinek tapasztalata android tv-n? Le lehet az apk-ot valahonnan tölteni és elindul vajon, használható, vagy csak extra egérrel mint az Edge vagy a Wavelet? (Ezekhez kellett külön launchert generálni, de elfutnak OLED806-on).
-
konzumpro
lelkes újonc
Kikapcsolva is ehhez hasonló villogásokat tapasztaltam:
https://www.youtube.com/watch?v=QmODmabLyq0 -
konzumpro
lelkes újonc
válasz
baandii #39925 üzenetére
Én okoskapcsolóval kikapcsolom éjszakára, mert volt hogy random időpontban éjszaka fel-felvillant az ambilight, nem tudom milyen hibából kifolyólag. Volt egy levelezésem az ügyfélszolgálattal ahol javasolták a firmware frissítését, de mivel ugyanaz a verzió volt mint ami már feltelepült egyszer, gyári állapotba hoztam a tv-t és most nem jelentkezik a probléma.
Még mindig kikapcsolom éjszakára, amikor 0 a fogyasztás, olyankor nem frissít.
Kár hogy amikor kéri a frissítést akkor sincs valami visszajelzés hogy éppen mikor kezd frissíteni vagy hogy kész van-e már... Más bajom nincs a Philips Ambilight-tal.
Az viszont biztos hogy statikus tartalmakat (pl. Youtube beszélgetés, monológ) csökkentett OLED- és videókontraszttal nézek, így ritkábban kéri a képernyő frissítését, kisebb az esélye a beégésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest