- TCL LCD és LED TV-k
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Mikika #35090 üzenetére
De a TV-be csak a táp van bedugva pont ezért és a saját alkalmazásán wifin keresztül megy a tartalom már a videó végén.
Az a HDMI kábel volt az utolsó ami bele volt dugva és azt húztam ki a videón (nem szabályosan) éppen azért, hogy lássa a szervizes, hogy ott már semmi sincs a TV-be csak a táp.
Vagy akkor már mindegy? A kihúzással nem kell, hogy megszűnjön ? -
gyugyo79
addikt
válasz
Mikika #35086 üzenetére
Látom te jobban vágod. Szóval azt mondod, hogy így is lehet.
Szerkesztettem az előző válaszom de akkor még 1x :
"Amúgy az én földhurok tudásom kb. ennyi röviden :
A földhurok-áram az a vezetőn folyó áram, melyet két földelt pont közti potenciálkülönbség hoz létre.
Ezért nem értem azt, hogy ha nincs semmi más akkor hogy lehet. De én nem értek hozzá így simán lehet olyan valami amit nem tudok mert még nem találkoztam vele."
Köszi. -
gyugyo79
addikt
válasz
Mikika #35082 üzenetére
Szóval pld aki ezt írta nem jól írta ?
" Most hogy egy kis kitérőt tettünk, térjünk vissza a földelésekre. Azt már említettem, hogy több féle föld van jelen. Normál gyári erősítő esetén nem rendelkezik a tápegység és maga a készülék földeléssel. Így videó, tv, dvd lejátszó, projektor esetén nem találkozhatunk föld hurokkal. Sőt egy földelt készülék becsatlakoztatása esetén sem, annak ellenére hogy esetenként az adott készülékben minden fajta föld egyszerre van jelen. Ugyanúgy van életvédelmi föld és jelföld. Esetleg digitális föld."Amúgy az én földhurok tudásom kb. ennyi röviden :
A földhurok-áram az a vezetőn folyó áram, melyet két földelt pont közti potenciálkülönbség hoz létre.
Ezért nem értem azt, hogy ha nincs semmi más akkor hogy lehet. De én nem értek hozzá így simán lehet olyan valami amit nem tudok mert még nem találkoztam vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- általános iskolai rendszergazda
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest