- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
válasz
Hysterycs #20335 üzenetére
55PUS7304-em van 2 hónapja, én meg vagyok elégedve vele. (újra megvenném, ha most kéne döntenem)
Android: rendben működik, olyan gyors, amilyennek lennie kell (kicsit csodálkozva is olvasom a 24.hu tesztben említett lassulást)
Ambilight: szuper, rendben működik a HUE lámpákkal is
Dolby Atmos: nincs ilyen erősítőm
Dolby Vision: csak tesztvideókkal próbáltam, volt ami ment, volt ami nem
local dimming, mozgásmegjelenítés javítása: ezeket mind kikapcsoltam, szerintem így jó a kép, 2,5 méterről nézve még az SD források képével is elégedett vagyok, rosszabbra számítottam
távirányító: a saját távirányítóját csak alkalmanként használom (Logitech Harmony 665 a fő), de az ezüst színű alapra szitázott fehér feliratok (világítás nélkül) alig látszódnak
menüstruktúra: néhol furcsa és logikátlan (pl. a tuner használatakor miért kell kb. 5 gombnyomás ahhoz, hogy másik kedvenc listát válasszak ki?) -
education
tag
válasz
50pus7363 van nekem, 2Gb, 16Gb android 8-al. Ha gyorsítani szeretnéd a rendszert, akkor ismert módszerekkel előhívod a beállításokban a "fejlesztői beállításokat", majd itt az "Ablakanimáció tempója", az "Áttűnési animáció" és az "Animáció tempója" menükben kikapcsolod vagy kicsit személyre szabod a sebességet (ki, 0.5x, ....10x). Felesleges app-okat is törölheted.
-
Upo
addikt
válasz
Ezt találtam, nem tudom mennyire mérvadó: [link]
Én az 50-est nézegetem, hülynemvagyokéknál most kivételesen nincs is olyan rossz árban.
Igazából a betekintési szögön kívül egész tűrhetőnek találják a tesztelők.
Az android van aki szerint rendben van, van aki szerint kicsit lassú, de nem tudjuk hogy melyiknek van oneplus 7t pro-ja és melyiknek note10+ -a amihez viszonyít.
El kell menni ahol ki van rakva és kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Ibasso dx240 dac dap zenelejátszó
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest