- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Skyhigh #15850 üzenetére
Hogy a csatornákat nem lehet rendezni az nekem nem akkora érvágás, elsősorban mozizáshoz vettem a TV-t. Persze nem bánnám ha lenne rá lehetőség de ettől nem dőlök a kardomba...
Hogy a kép beállításához nincs egy jó kis útmutató az valamivel jobban fáj, de végül belőttem valahogy "saját kútfőből". Azért ha talál valaki hozzá leírást tegye közzé, biztos többet is ki lehet belőle hozni! -
szasza_1
senior tag
válasz
Skyhigh #15850 üzenetére
Én csak kb arra vettem a 55PUS6162-öt, hogy háttérben szóljon valami, illetve gyereknek youtubozni, mesét nézni. KB arra jó (a SMART része és gyorsasága). Túl sokat nem vártam tőlük, hisz még egy rendes cumisüveget sem tudnak csinálni. A csatornaváltás sebessége és az EPG viszont kritikán aluli. Viszont a kép beállítása után meglepően jó minőségű képe lett, jobb, mint vártam. SD adásoknál még szebb is a képe, mint a samsungomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest