Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szinimini #6449 üzenetére
Azt gondolom, hogy házimozihoz nagyon nem jó. A szép kép pedig relatív. Amíg nem látsz másikat mellette, addig tetszeni fog.
Ajánlott viszont vendéglátó helyre vagy egyéb közterületre'. Általánosságban TV adások, de inkább főleg HD adás megtekintésére... a sportközvetítések vagy más dinamikus tartalom már neccesek (only 50hz). Sima SD TV adásokra már megint nem ajánlott, főleg nem közelről nézve. A 47 col SD-hez kb. 3,5 méter távolság javasolt.
-
Táblázat és indoklás
A Philipsnél a polc alja ez, nem valós 100hz-es panel. Hiányzik egy csomó képjavító eljárás ami pl. az SD tartalmat lenne hivatott még szebben kirakni, úgy általában néhány éves technikai hátrányt képvisel.
Ez van, ezek a tények és ezért lehet rám haragudni. "Házimozihoz és gyönyörű képhez" kisebb méretben magasabb széria vagy pedig több pénz javasolt, ha méretet tartani akarod. -
szinimini
senior tag
Sziasztok,
ez e tv jöhetne számítába: 47 PFL4398H (0%thm)
Mit gondoltok róla?
Házimozihoz, néha egy kis játékra és persze gyönyörű képet szeretnékKöszi
Üdv
Dani -
Erwinke
aktív tag
Sziasztok! Egy ilyen tipusú Philips 50PFL3088H TV-t mivel lehet felfüggeszteni a falra? Előre is köszönöm!
-
bolhalovas
csendes tag
válasz
bolhalovas #6444 üzenetére
Update: Mégis letöltöttem, és feltettem. Úgy látszik működik!
Köszi! -
Gergol
csendes tag
válasz
bolhalovas #6442 üzenetére
Tedd fel ujra a firmware-t. De usb-rol azt amit a honlaprol lehet letolteni. Akkor is ha azt mondja az van fent!
Az automata update csinal ilyet. -
bolhalovas
csendes tag
Hali!
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy Philips 32PFL9705H tv-m, és az alábbi baja van:
A netre rácsatlakozik simán wifin keresztül, ezután rámegyek a Tallózás a NET TV-n gombra, behoz egy ablakot, dolgozik pár percig, aztán kiírja, hogy a Philips-szerver nem elérhető, próbálkozzak később. Tehát be se hozza a NET TV-t.
Ja, és kb. fél-egy évig működött, utána szinte egyik napról a másikra ez történt.
Mi lehet a hiba, és a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Van valakinek felesleges PTA01 wifi usb stick-je? -
Monya78
veterán
Viharos időtől függetlenül, Nálam olyan szokott lenni, közvetlenül bekapcsolás után, bejön a Philips felirat, utána még dolgozik egy kicsit és a nélkül hogy a kép bejönne, kikapcsol.
Ezt egy párszor megteszi, és általában megoldja a problémát, hogy kihúzzuk a konnektorból.Lehet hogy ez is bekapcsolt volna magától, de azt már nem vártam meg...
-
loncsika
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire vállalható a Philips 40PFL4308H? Mennyire megbízható márka? Igaz, nem sok helyen kapható...[link]
Vagy inkább sharp?
Sharp LC39LE650V 3D SMART LED Televízió?
[link]Igazából nézegettem az lg la620s-t, de nem győzött meg, sok a probléma vele relatíve. És most akarok tv-t venni, de nem akarok nagyon mellényúlni.
Köszi a választ!
-
Gergol
csendes tag
Sziasztok
Tegnap este abban a viharos idoben (legalabbis en ezzel magyarazom) a tv-m 6198 veletlenszeruen kikapcsolt. Mikor tobbedjere csinalta, feladtam legalabb alszom egy kicsit. Ezutan fogta magat es random modon bekapcsolt. Beduhodtem kihuztam a falbol, had gondolkodjon el azon amit csinalt.
Massal is tortent mar hasonlo? -
Monya78
veterán
válasz
Milka 78 #6433 üzenetére
Én ezt használom a 7xx8-as Philips-en, TV-m mellett van egy kalibrált Dell monitor ahhoz állítottam be csak úgy szemre.
Backlight kontraszt: 40
Szín: 65
Képélesség: 1
Zavarelnyomás: ki
MPEG: zavar elnyomás: Ki
Perfect Natural Motion: Max.
Clear LCD: Be
Javított élesség: ki
Dinamikus Kontraszt: ki
Dinamikus háttérvilágítás: ki
Színjavítás: Ki
Optikai érzékelő: ki
Gamma: -1
Színhőmérséklet: egyedi
egyedi: (Vörös-wp:127, Zöld-wp:110, Kék-wp:95, Vörös-bl:0, zöld-bl:0, kék-bl:0)
Videokontraszt: 90
Fényerő: 40 -
Milka 78
nagyúr
Aloha!
Ha valaki használ 40PFL3008H/12-es tv-t ossza már meg a színbeállításait,mert valami katasztrófa amit mutat.Túl fényes,világos,élénk,egyáltalán nem természetesek a színei(A Panasonic TX-L42U3E ami aztán minden csak nem nagy szám,mellett labdába sem rúghat)és nem tudom belőni sem normálisan.
Előre is köszönöm -
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van erről 22PFL3108H/12 tapasztalata?
PC hez is lenne kötve. Kis hálóba lenne, így sajnos már monitor nem fér el.
Ha lenne más javaslat 24" ig 1800p ben szivessen fogadom.Előre is köszi!
-
-
amarna
tag
Üdv.
32PFL4258 as készülékkel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm a választ -
toby_as
tag
Sziasztok
Van errefele valakinek tapasztalata egy 46PFl4908 -al. Nem igazan talalok rola infot meg a bolgar forumon sem. (cpu , panel ilyesmik erdekelnenek).
Elore is koszonom. -
Monya78
veterán
Kicsit figyelmetlen voltam a sima PFL2908H/12 verziónak VES11E_0.9.0i az utolsó verziója. Tehát ami most van fent Neked, úgyhogy sikerült a frissítés, vagy már eleve ez volt rajta.
a PFL2908H/12S verziónak az előző hozzászólásomban emlegetett VEM111E_0.7.1 számú az utolsó frimware-ja. Ezt a tipusú TV-t magyarországon nem is árulják.
-
válasz
Monya78 #6424 üzenetére
Sajna dátumot nem ír, csak azt, hogy
Szoftverfrissítés: V.0.9.0i
Alkalmazásverzió: V.0.6.4Ezért gondolom, hogy nem sikerült, mert ugye az oldalon 1.1re utaló neve van:
26pfl2908h_12_fus_hun.zip
Verzió: FUS_SW_V1.1, Zip fájl, 27.06Remélem a Philips majd ír rá valami okosat!
-
Monya78
veterán
Végül is leellenőrizheted, Beállítás->szofter verzió
ha valami ilyesmit látsz: VEM111E_0.7.1 (Date published: 2014-01-29) akkor sikerült.De hogy ez megjavítja az általad tapasztalt hibát: Nem hiszem, sajnos néhány dolgot lehet hogy sose javítanak ki
Nekem is 2013-as verzióm van, sajna tele apró hibákkal, hiába frissítgetek folyamatosan, legutóbbi frissítés után pl. új tipusú hibát dobott
-
válasz
Monya78 #6422 üzenetére
Köszi! Én is valahogy így csináltan, de látszólag semmi nem történt.
Amiért javítást várok az a timeshift.
- Vagy 30-40mp mire reagál a pause gomb lenyomására.
- Ha beletekerek (pl áttekerem a reklámot) gyakran elveszti a szinkront. A hang nem 1x több mint 4-5mp-et csúszik.
- Ha sokáig tekerek, elöbb-utóbb be-be villan a timeshift kezdetének képkockája. Ha rosszkor nyomom le a play gombot, visszaugrik a legelejére.
-Gyakran belefagy a gyorskeresésbe.
+ Az info gombra előugró epg adatokat sem frissíti túl jól/gyakran. -
Monya78
veterán
Ahogy olvasom a Philips oldalán:
1. Kikapcsolni, vagy standby-ba rakni a TV-t
2. Bedugod a pendrive-ot, amit előzőleg leformáztál Fat32-re, majd ráraktad a kitömörített fájlt (gondolom ennél is úgy hívják hogy "autorun.upg"
3. Benyomod az távirányítón az OK gombot és nyomva tartod.
4. Bekapcsolod a TV-t
5. Elengeded az OK gombot, közben a LED-en látszik hogy dolgozik.
6. Ahogy megszűnik a Led villogás kész a telepítés. -
-
Hogyan kell fw-t frissíteni? Röhej, hogy azt a pár mondatot nem képesek lefordítani magyarra. Meg az is, hogy 2014-ben ennyire nyakatekert módon lehet csak frissíteni.
Szóval FAT32-re formázott pendrive-ra kicsomagolom a zipfájlt. Bedugom a tévébe. Folyamatosan nyomom az OK gombot, közben a hátsó "pöcökkel" bekapcsolom. Ekkor gyorsan villog a LED, majd egy kicsit később lassabb ütemben villog, aztán bekapcsol.
Mit csinálok rosszul? -
airdei80
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy a 6606-os készülék mikori gyártású lehet?
Valaki tud róla mondani, valami hasznosat? Megérné egy ilyen TV vásárlása.
Jelenleg egy ősrégi 3-as szériás plazmánk van és szeretnénk valami Full HD-t venni, amin a filmek is élvezhetőek.Minden tanáncsot szívesen veszek. Ha nem ez a sorozat, akkor ki mit ajánl? Csak film nézésre??
Köszi
ui.: Bocs, hogy nem olvasom el ezt a több ezr hozzászólást!
-
neon-ka
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, 1,5 éve vásároltam egy 42PFL3007H/12 típusú LCD tévét, már 2x behalt, azaz a philips felírat magjelenése után nem történt semmi.Ezt a hibát mindkét alkalommal szoftveresen orvosolták , viszont most azt a diagnózist kaptam, hogy flash hibás a készülék.
Olyan embert keresek, aki meg tudná javítani, kérlek, ha ismertek egy megbízható fórumtársat, privátba jelezzétek.
Köszönöm előre is. -
Vaskobak
csendes tag
Szevasztok...
A véleményetekre vagyok kíváncsi,Tv vétel előtt állok és nem tudom eldönteni melyik típ - járok jobban..
Mindenféle kép PHILIPS - lesz az biztos: - PHILIPS 47PFL7008K- Philips 46PFL8008S
Köszönöm...
-
-
Gabir
aktív tag
Szia!
Ami az 5028 mellett szól(4528-cal ellentétben):
- Ambilight
- passziv szemüveges
- 400cd fényerő (350 a másik)
- 300hz képfrissités (200 a másik)
- Pixel Precise HD (Pixel Plus a másik)
- ill. még pár apróság, pl. fényérzékelő, Easy 3D, stb.Hátrány:
- A+ energiaosztály (másik A++ : leirás szerint 48W és 44W fogyasztás), - szerintem ne ez legyen az elsődleges szempont
- kisebb képátló (4" jelentős lehet)Kb ennyi.
Ha egyedi, különleges dolgot szeretnél, akkor Philips és Ambilight, ha "csak egy TV-t", akkor bármelyik készülék jó választás, akár márkán belül, akár máshol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest