-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
Toth_Jani #19004 üzenetére
Hogy érted, hogy menni fog? Ahogy írtam, letölteni sem tudom, mert a Play nem találja, tehát olyan, mintha valamiért nem lenne támogatott. Amúgy persze, ott van a chromecast, de miért kellene két eszköz, ha egyen is meg lehetne valósítani? Elvileg okos ez a tévé, vagy mifene
Ennyi erővel visszadughatom a tvboxot is, mert arról is tudtam nézni böngészőn keresztül.
-
Voice24
őstag
Hali!
A Chrome böngésző nem támogatott a Philips tévéken? A Play be sem adja keresésre sem. Nem sokat akarok netezni a tévén, de tegnap jól jött volna az m4sport.hu-n nézni a meccsközvetítést, a gyári böngésző meg nem támogatta a videót.
Ha pendrive-ról telepítem, menni fog a Chrome? -
Predator2
addikt
Kíváncsiságból rákerestem a OTA-n van e frissítés, és meglepődve látom, hogy van/volt. Gyorsan fel is dobtam.
Nem értem miért nem sikított a TV, pedig be van állítva, hogy automatán keressen, mind1.Ez lenne a nugat? Vagy még ezen kívül is van frissítés, amit csak manuálisan lehet felrakni?
-
.kissnorbi.
csendes tag
Nekem TCom tv előfizetésem van, amihez ugye külön van egy box és távirányító. Valahogy nem lehet megoldani hogy csak a tv távirányítóját kelljen használnom és ne a box távirányítójával kelljen váltogatni a csatornák között?
-
Predator2
addikt
válasz
BenceShearer #18996 üzenetére
Mennyi szokott lenne a frissítési ciklus egy tv-re? 2018-as modell az enyém.
Illetve tartalmaz olyan mértékű javítást/újdonságot ami miatt megéri feltenni az újat? -
Predator2
addikt
válasz
BenceShearer #18990 üzenetére
Nem is várható OTA-n?
49PUS7503 TV-m van.
ÜDV -
anrab
addikt
Tök jó ez a philips tv.
Ehez képest s Samsung topik pörög
Ebből látszik hogy az milyen tv.
Elég kétértelmű voltam remélem. -
anrab
addikt
Sziasztok. Szeretném lementeni a csatorna listát de állandóan azt írja hogy nincs regisztrálva a készülék. A telepítésnél a droidon és a philipsen is bejelentkeztem. Pin kód is van.
Help! -
scope2007
addikt
válasz
.kissnorbi. #18988 üzenetére
Igen, mert 150ert lenne újonnan
Ja és van kodi mediaboxom, film arról menne
-
kew
senior tag
Hali!
A toengel.net-en lévő szoftver hivatalos vajon, vagy mókolt verzió?
-
scope2007
addikt
Halihó
Ezt a tvt szeretném megvenni.
Vélemény?
Philips 55PUS7503Igazából a 4k sem kellene, de csak ezt találtam, ami ambilightos, és 55" méret körül lenne.
Esetleg más ajánlás?Köszi szépen
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Az általam ajánlott és linkelt távirányító nem kezelte a hang keresést Android 7 alatt.
Megjött rá a 8 és tökéletesen működött.
Most felraktam a 230-as végű frissítést és megint csak megjelenik a mikrofon hogy beszéljek de nem reagál. Más is járt így?
Van valakinek ötlete?
Esetleg visszaállítani csak a 8-ra, amit nem tudom hogyan kell. Akár privát üzi is lehet. -
kgeri88
csendes tag
válasz
BenceShearer #18964 üzenetére
Sziasztok,
Sajnos én is a Kodi v18.1 képarányával küzdök a TPM171E_107.000.230.000-as (19.03.11) frissítés óta, amire azért volt szükség, mert a Kodi nem kezelte az Android Oreo 8.0.0-ás frissítés óta az NTFS formátumú külső merevlemezeket ("Path not found or invalid"). Ez a része szerencsére megoldódott, de a Kodi aspect ratio sajnos nem olyan amilyennek lennie kéne. Ha bárkinek van ötlete szívesen fogadjuk
-
Gijon
senior tag
válasz
.kissnorbi. #18977 üzenetére
Valóban nem jó a színkezelés HDR-nél, gondolom nem megfelelően értelmezi a tv a VP9-es metaadatot. Ezt én is utólag vettem észre. Gondolom szoftveres hiba lehet és javítható lenne, ha akarná a Philips is. Valamelyik fórumon olvastam, hogy a MI box helyesen kezeli, de ezt sem venném kézpénznek. Annyi előny azért van, hogy nincs reklám.
-
Alien!
senior tag
válasz
.kissnorbi. #18977 üzenetére
ez azért van, mert nem tudja lejátszani jól. nálam is ez van. Érdekes, hogy más ezt jónak látja, vagy az egyes tévék ennyiben különböznének?!?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
BenceShearer #18973 üzenetére
Az előtted lévő hozzáoszlásban van a Smart Youtube azt rakd fel, és nem lesz reklám.
-
oszy
veterán
Mi az az Emby?
Nem vagyok androidos, kivéve a tv
Leírnád nekem mire is jó vagy miért is jó? Nincs már külső lejátszóm.
Beállítottam, hogy routerre csatlakoztatott HDD-ről lehessen lejátszani anyagot a tv-n, de azért nem jó, mert pl. az újként rárakottakat a tv-n nem látom.
-
BenceShearer
aktív tag
Reklám blokkoló van egyébként android TV alá? Borzasztó, hogy 5 percenként reklámot dob fel a youtube....
-
Gijon
senior tag
Hátha másnak is hasznos lesz..
Telepítettem usb-ről az es file explorerrel az aptoide tv-t [link]. Aptoide tv-n belül le lehet tölteni a smart youtube alkalmazást. Videó minőség beállításnál ki lehet választani vp9-es codec-et + hdr-t... működik.
-
Gijon
senior tag
-
-
BenceShearer
aktív tag
A kodi és a belső lejátszó képaránya szélesvásznú filmeknél továbbra sem jó. A filmek servioo szerveren vannak egy pc-n.
Valakinek van ötlete? -
Gijon
senior tag
Hát minden nincs rendben, mert állítottam elalváskapcsolót és megbokrosodott. Kikacsolta az erősítőt, utána meg bekapcsolta, aztán úgy döntött, hogy kikapcsol idő előtt. A képarány jó, de a PLEX-nél, Emby-nél 4K filmeknél alul a fekete sáv kezdeténél egy fehér csíkot berak. MrMc-nél legalább jó a kép. A forrás ugyan az volt.Érdekes..
negist : Nálam jó a hue.
-
negist
tag
Nekem az Ambilight + hue nem megy... Már felvettem a kapcsolatot a Philipssel. nektek jó? Ötlet esetleg miért nem megy?
-
Voice24
őstag
Szerintem az lehet, hogy ezek a csatornák valamilyen más, nem a megszokott formátumban nyomják a hangot, amit nem minden tévé kezel egyformán. Ahogy írtam, nálam az m4hd a Pana plazmán jóval halkabb volt a többi adónál, most meg a Philipsen tök hangos, és nem is állítható, vagy fixen bömböl, vagy kuss van, 0 hangerőnél.
Ja, ha a tévé hangoskodóin hallgatom, akkor állítható a hangerő, de ha a fejhallgató-aljzatba dugott 2.1 szól, akkor a Digis távval hiába állítgatom, ugyanaz a hangerő szól. De csak ezen az egy csatornán.Leszedem én is a javított szoftvert, kíváncsi vagyok, megjavul-e a pendrive-os dolog.
-
helgi
aktív tag
Sziasztok!
Vennem kéne TV-t és megkérdezlek már titeket is, hogy hogyan vélekedtek az utóbbi 2-3 éves Philiphs tv-kről.
Valami hasonlóra gondoltam tudásban: 65PUS9109/12. A 3D végett.
Mik a gyengéi és az erősségei a mostani Philips-eknek?
A 3D-t hogy adja vissza? -
G_N
csendes tag
válasz
Voice24 #18893 üzenetére
Szia!
Nálam ugyan ez ment. 55PUS7803.
Két különbség volt az általad leírt helyzethez képest: UPC box, és Viasat 6 HD.
HDMI-n keresztül. Ez az egy csatorna. A jelenség dettó ugyanez. Üvöltött, mintha muszáj lenne.Én kerestem az upc-t, ott úgy tettek, mintha nem értenék a kérdésemet sem, és csak azt hajtogatták, hogy ha a készülékkel van bajom, forduljak a szervizhez.
A box kiküszöbölésére hoztunk egy mediacardot a tvhez a szolgáltatótól, és ez a jelenség megszűnt.
A box a régi samsung tv-vel sem produkált ilyen hibát, és nagyjából más HDMI eszközzel nem próbáltam ki a tv-t, de a mediacard-al megszűnt a hiba...(Havi egy ezresért ugye, mert annyit gombolnak le ezért a kártyáért rólad júpíszíék..... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest