-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yocee
aktív tag
Hú, ehhez a mondathoz nekem még reggel van. Sok mindennel lehet vádolni, de a szűklátókörűséggel talán nem. De hogy megnyugtassalak, magam is a perverzek táborát erősítem. Mert szeretem azt hinni, hogy sok mindent telepíthetek a tvre, majd 90 fokkal elfordított fejjel bogarászni a képen, egy vezetékes egérrel a tv előtt, hogy történjen is valami. Vagy reklámokat kergetni az alkalmazásokból, esetleg megriadni, hogy az ip kamera néző androidos alkalmazás közben hangosan elkezdenek kardozni, mert jön a reklám. Vagy szívni, hogy a Kodi nem látja a smb, és nfs hálózatot. És egy csomó ilyen van még...
Így ebben a formában az Android vicces mint használható, legalább gyors lenne egy bika hardverrel, de hát az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged