Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Holnap a tescóban 55pus6162 lenne akciós. Jól látom, hogy ez nem androidos? (erre nem is gondoltam, azt hittem, az összes philips TV androidos) Tehát pl a plex-et sem tudnám rajta futtatni? Akkor milyen op rendszer van rajta? Nekem végül is 2 dolog kellene, youtube és plex. Előre is köszi!
-
hedgehog
senior tag
válasz
balees #15779 üzenetére
Ha jól látom ez Androidos, tegyél fel rá egy MX Playert, vagy VLCt, vagy méginkább egy Kodi-t
A MindigTV-nek nincs appja (vagyis asszem telefonos van), az Extrának webappja van (mindigo.hu) de ki van zárva, hogy normálisan látszódjon a böngészőben.
Én most MyTV-zek, ott hasonló árban van az előfizetés (a közszolgálati adók ingyenesek, a "családi" (Plusz) csomag 3700/hó stb.), és jóval jobb a minőség. Ja és van jó AndroidTV appja. -
Lovi24
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Van egy 49PUS6561/12 TV-m, szeretném kikapcsolni a kereten körbefutó ledeket, de nem tudom hol lehet. Meg tudná valaki mondani hogyan lehet?
Előre is köszi. -
Bogyi007
veterán
válasz
monguz001 #15789 üzenetére
Az lesz az szerintem, az M4-en volt akkor egy focimeccs és ott kapcsolgattuk ki és be ezek szerint azt a funkciót. Az nélkül szép volt a kép vele valami förtelem lett - igaz maga a meccs sem volt HD maximum felkonvertált a közmédia által.
Köszönöm. Egyre inkább ez lesz az én tévém a Telekomtól...
-
monguz001
csendes újonc
válasz
Bogyi007 #15788 üzenetére
van egy ilyen mód képbeállítás menüben javított abban meg képélesség ultraresolation ki vagy be én be választottatam de csodát ne várj mondom talán a full hd adásokon érezhető némi plusz de ami nem full hd adás ott én nem veszek észre semmi változást ez mindigtv extra ami nekem van de talán ha iptv-éd van vagy kábel ott lehet más
Mondjuk ami feltünt a filmek egész más hatással jönnek rajta kissé már olyan mint egy brazil szappanopera mintha studióban lenne -
Bogyi007
veterán
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
monguz001 #15783 üzenetére
Joy kuponnapok körül Szegeden a MM-ban láttam ezt a tévét és a technikus srác elég korrekten bemutatta nekem.
Meg tudod nekem a hozzászólásban írtakat erősíteni vagy cáfolni?
-
monguz001
csendes újonc
válasz
Bogyi007 #15778 üzenetére
Szia szuper gyors az usb-én is hamar előre lép a csatorna váltással sincs gond igaz ultra hd tartalmam nincs sok helyet emésztene fel a vinyón meg hát mobilneten 100 giga havi adatkerettel nem ép engedhetem meg ilyen nagy fájlok letöltését de ami full hd az még jobb minőségben jön át igaz ezt még USB részről nem tudom élvezni mert egy fájlt se akar lejátszani még azt az új H265 vagy ahogy nevezik hevc fájlt se gyanítom ez gyári hiba lesz dea tv többi része szuper egyből sikerült a frissítés is , a hbbtv is tökéletesen megy és hát az ár amiért vettem az már elfogadható tartomány. Mediamark Westend City 124993 FT 2 év gari + 1 év kiterjesztett ajándék ével megtoldva
-
SPeti1984
senior tag
Mi a véleményetek az 50PUS6162 típusról? Euronicsban 140-ért van most és vagy ez lenne vagy a telekomos panasonic 49ex600e. Mennyire megbízható a philips? Üzletben annyira nem tűnt szépnek a képe, de a másikat nem láttam még. .
-
balees
tag
Sziasztok,
van kölcsönben most nálam egy Philips 55PFK6540.
Az lenne a kérdésem hogy van-e arra megoldás hogy a Wd Mycloud NAS-ról egyrészt felismerje a könyvtárszerkezetet, másrészt egy feliratos film/sorozat esetén a video mellé rakott, ugyanolyan nevű feliratot is lejátssza? Hiába van bekapcsolva a felirat, nem jelenik meg. Egy sima usb-s hdd-t rákötve látszik a mappastruktúra és a felirat is...
Mindig tv-t se találtam a store-ban, létezik hogy nem létezik? -
monguz001
csendes újonc
Sziasztok !
Egy Philips 43PUS6162/12 típusú UHD tv-t vettem de se vinyórol se pendriveról nem játsza le az avi h264 valamint az mp4 fájlokat ! A vinyón minden klip avi h264 fájlban van néhány van ami mp4 :
A TV lejátszható lokfájl támogatásában szerepel ennek ellenére mégse játsza le őket!
Mi lehet a gond? Találkozott e már valaki ilyen jelenséggel?
Egyébként az ez előtti tv szint egy philips full hd-és volt az vitte az összes vinyón lévő fájlt!
Köszönettel monguz001 -
ati3738
aktív tag
40PFL5625H/12 USB-n keresztül mkv filmek szaggatnak. Talán nem tudja kezelni ezt a formátumot vagy hiba lehet a készülékben?
-
-
DGábor89
csendes tag
válasz
DGábor89 #15238 üzenetére
Folytatás következik:
8008-as helyett 7008-t sikerült szereznem (előbbit elvitték mire meg tudtam volna nézni, utóbbi pedig volt egy helyi outletben). A menü sebességét én nem érezem vészesnek, de nagyrészt úgy is csak a bemenetek közt fogok váltani.
Már csak az a kérdés hogy a 8-hoz hasonlóan fogadja-e a PC-ből jövő natív 120Hz-es jelet. -
hedgehog
senior tag
válasz
basaja #15769 üzenetére
Az én 7181-emben van elvileg olyan funkció, hogy a távirányító appjával tudod nézni a tévé által fogott adást, de őszintén szólva sose próbáltam.
De igazából már gyakorlatilag minden szolgáltatónak van saját appja amivel tudod nézni az előfizetésedbe tartozó csatornákat, szóval nem is nagyon van rá szükség.Az orosz cuccról még sose hallottam, de nem is tudom feltelepíteni az appját a Store-ből, az apk közelébe meg nem mennék ha nem muszáj, szóval passz
-
hedgehog
senior tag
válasz
acumen880711 #15766 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, de az adatlapja alapján ez nem Ambilight képes tévé, viszont valóban 4magos procival (bár modellszáma kisebb mint a tavalyi 7-es szériás modellekében lévő, vagyis túlságosan gyors nem lesz).
A többi kérdésedre sajna passz. -
Janos46
tag
válasz
basaja #15769 üzenetére
Egy orosz ismerősöm az internetéhez rendelt IPTV előfizetést is. Azt tudom nézni (kb. 100 csati) a telefonomon (és számítógépen is). Ki is rakhatom a TV-re, de jobb lenne a telefont kihagyni, azonban hiányzik a flash a TV-n, amit nem tudok felrakni. Egyébként sok olyan film van (Pl. scifi is) amit itthon nem látni. Az oldal címe: smotreshka.tv, de jelszó kell hozzá. Dióhéjban ennyi.
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Egy másik kérdésem is lenne. Van egy orosz szolgáltató, aminek a nézéséhez flash player szükséges. Le is töltöm a tv-n, de indításkor mindenféle programot akar felrakni, aminek semmi köze a lényeghez, és átugrani sem lehet. Rakta ezt már fel valaki, és hogyan? -
Janos46
tag
Sziasztok!
49PUS6561/12 készülékem van. A tévén wifin keresztül tudom nézni a telefonon lévő filmeket és képeket. Lehetséges-e ez Visszafelé is?
Köszi az esetleges választ. -
acumen880711
tag
Üdv Mindenkinek!
A lényeg, szemezek 1 Philips 55PUS6162-el. Az alábbi kérdésekben várnék segítséget a hozzáértőktől/tulajdonosoktól.
- valóban Quad-core proci van benne?
- a külső eszközök (egér, pendrive, külső merevlemez) USB-re való csatlakoztatása után van-e akadás, felismerési gondok?
- operációs rendszerrel és/vagy szoftverével vannak gondok?
- ez már tudja az Ambilight funkciót?
- programváltáskor, szoftverében való "szörfözés" közben mennyire sok a válaszidő?
- garanciálisan még mindig problémás a Philips?Aki esetleg szolgál némi értékelhető infoval, annak előre is köszönet!
-
TIT
veterán
válasz
beach head #15763 üzenetére
Elég alsókategóriás,6-os alá ne menj ha jót akarsz.
Aktív linkkel jobb lett volna. -
oszy
veterán
válasz
beach head #15763 üzenetére
Pedig látniuk kellett volna!
Egyébként ilyen kaka feltöltési oldalt... fujj!!!
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
32PHT4101_12-es vacak digi kábeltévé hangolásban magyar lokalizációval jártas valaki? Estleg tudna segíteni?
Egyébként egy kaka sajnos ez a tv.
Fehér bevilágítás a káva mentén, halvány foltos kijelző, és zöldes színfoltok....arról nem is beszélve, hogy lassú a menü, gyenge az epg.És a képhibátkat a szakszerviz nem tapasztalta:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=681IMG_20170919_163058.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=403IMG_20170919_163101.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=452IMG_20170919_163101_1_.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=520IMG_20170919_163041.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=814IMG_20170919_163317_1_.jpg -
nrbx
tag
Hello, van ugye 2 meg 3 oldalas ambilight. Mi a helyzet akkor, ha olyan filmet nezek, ahol felul meg alul fekete sav van? Ilyenkor a felso ledek nem vilagitanak?
-
captainnemo
aktív tag
A sógorom a következő tv-t vásárolta.
6000 series 4K Ultra Slim Smart LED TV
108 cm-es (43"-es), 4K Ultra HD LED TV, Quad Core, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2
43PUS6162/12Próbáltam neki segíteni, mert nem bírta elindítani a samrttv részt. Meglepő működést tapasztaltam. Bekapcsolás után a samrtTV aktiválva kiírja csatlakozik a hálózatra (wifi kapcsolat van éppen). Ez sikerül is de a képernyő elsötétül. Ha újra megnyomom a smartTV gombot akkor egy pillanatra felvillan a smart tv beállító képernyő de aztán újra sötét a képernyő. Ezek utána smartTV gomb megnyomása sötét képernyő mindig. h a kikapcsolom akkor a fenti folyamat ismétlődik meg.
Frissítettünk a legutolsó firmware-re hátha megoldja de nem.
Én ezt gyári hibásnak gondolom de nem vagyok benne biztos.
-
GEPESZ66
veterán
LG,Samsung, és Philips tévéket nézegettem.
43 colos smart full hd érdekelne-tudtok javasolni egy típust?
Minőségben ezek között megállja-e a helyét a Philips? -
Lacka89
aktív tag
Udv. Van egy philips 40pfh6550 tvm es mikor samsung s8 ill. A3 2017el kikuldom wifin a kepet tvre akkor soteten jatsza le. Mintha levennem a fenyerot deez van a beepitett youtubeal is.. miert van ez? Koszi elore is
-
sergio81
tag
válasz
chesterboy #15756 üzenetére
Köszi már megtörtént! :-)
Mivel minden más eszközömön gond nélkül tudom használni ezt az alkalmazást, gondolom valami készülékspecifikus dolog lehet! Továbbá mivel ez egy Philips tvkkel foglalkozó fórum talán találkozott már valamelyikünk ezzel a problémával! :-) Ezért úgy gondolom van némi létjogosultsága itt ennek a kérdésnek!
A google-t ismerem és használom ! :-)
Azért köszi! -
sergio81
tag
Kedves Philips tv-n Kodizók!!!
Szeretnék egy kis segitséget kérni tőletek! Adott egy Philips puk7100/12 androidos tv! Korábban már használtam rajta a kodit és a MSrepo-t (respository magyar tartalmakhoz)! Most egy gyári visszaállítás után újratelepítve sehogy nem tudom működésre bírni! A repo feltelepül rendesen (próbáltam már többek közt a lazarust is ua.) De amikor a tárolóból akarom telepíteni a kiegészítőket a sikertelen csatlakozás a tárolóhoz üzenet fogad minden repónál kivéve a kodi alapjait! Valakinek esetleg ötlete? Napok óta próbálgatom a tv-t már vagy 10szer újrahúztam különböző verziójú romokkal , hátha de mindig ugyanaz! Idegesítő mert előtte kb. egy évig használtam ezen a tv-n! Tudom hogy egy kicsit off téma! Előre is köszi -
torp
tag
Ezek mennyire valos informaciok?
Nezegettem itt a PUS6162 -es modellt de itt 2 magosnak irja a processzort benne, a hivatalos oldalon meg 4 magost ir. Aztan itt HDR10 -et is ir amit a hivatalos oldalon nem lattam.
-
Bogyi007
veterán
Tény hogy a Blaupunkt az évek során egyre jobban lesüllyedt, de tavaly óta sokat javult. Én tavaly BF-kor vettem ezt a típust ami Angliába is kapható volt. Ott sem bánták meg és én sem...
-
basaja
senior tag
válasz
chesterboy #15750 üzenetére
Ki fogod használni a kisebb tv nagyobb tudását? Ha nem, akkor inkább a nagyobb a jobb megoldás...szvsz, de ezt neked kell tudni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest