-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
üdv lányok
érkekelne 1 Philips Tv 32"-os méretben, ha lehet 100k alatt.
SD adások, pár HD adás, filmek (DVD, DVD rip, BD rip, stb.) talán pc-re is lenne kötve de ez elenyésző
gondolom a "H"-ás végű tv-ket kellene nézegetnem -
Darina
csendes tag
Sziasztok!
Abban segítsetek, hogy LCD kategóriában, 82cm képátló vagy nagyobb, 150ezer alatt mit ajánlotok. Nem akarom számítógéppel összekötni, és játékokat sem akarok játszani rajta... Köszi a válaszokat! -
-
Locutus
veterán
Üdv!
Mit tudtok ajánlani ambilightos 42" körüli méretben?
Nagyon nem szeretnék elszállni az árral, és az egyéb extrák sem hatnak meg annyira. Viszont az ambilight kellTalán 250 körül szabnám meg a max árat.
iptv + hd media playerrel használnám.Az tényleg igaz, hogy igencsak nagy a meghibásodások száma a philips tv-knél a többivel szemben?
-
Lamair
aktív tag
válasz
mata-hari #189 üzenetére
szerintem egy "szerényebb áru" lejátszó is megteszi, nekem PL asus o!play-em van az első szériábol, és teljenesn jól működik
eddig egy 42pfl7423H/12es tvt hajtott most a 8404-emen is tökéletes a képe! egy 500Gbos laptop vinyó van rákötve!
szerintem jól fog működni, minden funkciót kitudsz használni úgy gondolom
egy évig énis használtam monitornak a tv-t a nappaliba, remek móka volt!én szerettem azon játszani és netezni is!
Üdv
Lamair -
mata-hari
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Led tv+médiaplayer vásárlás előtt állok. Azt szeretném tudni, ha egy egyszerűbb tudású tv-hez egy nagyon okos mediaplayert csatlakoztatok, akkor fogja-e automatikusan a tv mindazt tökéletesen és gyorsan tudni, amit a lejátszó? Van-e valami fontos dolog, amire a tv kiválasztásánál oda kell figyelni, hogy a fenti dolog működjön?
Akövetkezőről van szó: Mivel nagyon vaksi vagyok, csak nagyon nagy tv,
52"-es jöhet szóba. Kellene persze, hogy külső hdd-ről lejátsszon mindenféle video-t, meg nagyon szeretném, ha youtube-ot lehetne nézegetni a számítógéptől függetlenül. Mivel net-es, valamint usb-ről minden formátumot lejátszó tv-k (philipsben és sharpban gondolkodom) ekkora méretben igencsak 5 de inkább 600 felett járnak, arra gondoltam, egy "szerényebb tudású" 5-ös sorozatú philipset (52PFL5605H) hoznék össze egy youtube-képes lejátszóval. (pl ilyennel: [link] ) Fog ez a dolog jól működni? Plusz a számítógéppel is össze szeretném hozni, tennék egy kísérletet arra, hogy monitorként is használjam néha a tv-t. Ha rosszul választok szívás lesz, nem tudom majd eladni, elcserélni stb. Előre is köszönök tanácsokat, tippeket. v. -
Lamair
aktív tag
válasz
Turbobacsi #187 üzenetére
nyílván értem hogy mi a szervízmenü fogalma, a kérdés arra terjed ki hogy van-é benne valami plussz bekapcsolható fícsőr, mint pl az LG *1000es sorozataiban az mkv lejátszás, nem a buzereálásra, amihez nem értek általában nem is turkálok bele
max tisztelettel
Lamair -
csibor89
csendes tag
Philips 42 PFL 7* szériás led TV-k ről lenne pár kérdésem:
? mennyire vagytok vele megelégedve
? usb ről történő lejátszás esetén mkv kiterjesztést,h.264 probléma nélkül lejátssza
? kezeli a dts hangokat -
Lamair
aktív tag
3kérdés merült fel bennem:
1, szervizmenü, kellnekem?
2, mit nyerhetek vele?
3, milehet a szervizmenü kódja?42pfl8404H/12 a tv
-
Coyote2000
őstag
esetleg nézz rá a 9704-re is, ha tetszik... az se gyenge cucc, én pont ma csúsztam le róla
Most már muszáj lesz beiktatnom egy másik készüléket (talán 7605), hogy aztán jövőre a kiforrott 9705-re cseréljek.
Valakinek van 7605 ? Esetleg épp 46-os? Milyen tapasztalataitok vannak? Úgy néz ki menthetetlenül sodródom feléje
-
Dió83
tag
válasz
Turbobacsi #179 üzenetére
köszi ez a 37-es nagyon szimpatikus szerintem ő lesz, és ha esetleg még sikerül valami jó kis karácsonyi akciót is elcsipni......
-
Turbobacsi
senior tag
-
Dió83
tag
Sziasztok.
Decemberben szeretnék 1 Philips tv-t vásárolni a keret rá olyan 150 ezer Ft. magassága. Számitógépre lenne kötve full hd filmek és persze a játékok miatt. Mit tudnátok ajánlani?Előre is köszi.
-
Znupi
csendes tag
Sziasztok!
Új belépő vagyok, engedjétek meg hogy leírjak nektek egy élményemet. Bár lehet hogy nektek ez már lerágott csont, de nekem ez meglepő volt.
Én is egy 9705-ös lcd-ben gondolkodom, éppen ez miatt sokat olvasgattam és nézegettem a tv-ket. Minap bementem a media markt-ba, és egymás mellett volt egy philips 9705 és egy panasonic plazma. Kíváncsi voltam mekkora különbség van a két tv között, mivel a plazmások sokszor fikázzák az lcd-ket hogy szar rajta a rendes adás. Megkértem az eladót hogy tegyük mind a két tv-re ugyanazt az adást, és ne HD-t, hogy lássam mit tud a két tv. Már elöre mondta eladó az lcd soha nem lesz olyan jó mint a plazma. Persze a gyári beállításokba bele kellet nyúlni mind kettőbe, mit ne mondjak, ISZONYATOSAN JÓ KÉPE VAN A PHILIPS-NEK. Nem mondom, voltak színek amik teltebbek voltak a plazmánál, de voltak olyan színek amik az lcd-nél voltak sokkal szebbek.
BIZTOS HOGY PHILIPS-EM LESZ!!!!!!
-
island1
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ha valakinek volt már hasonló problémája:
Nem tudok a net tv-re felcsatlakozni, pedig a net kapcsolat tökéletesen működik!
Azt írja ki Philips szerver nem elérhető!
Előtte hosszú ideje rendben működött! -
Brekecs
senior tag
válasz
Coyote2000 #172 üzenetére
Hát még kialakulhat sok minden !
amúgy nincs mit !
Üdv
-
Brekecs
senior tag
válasz
Coyote2000 #169 üzenetére
Szia !
Amit én tudok róla az annyi hogy egy kicsit nehéz beállítani a színét, van egy kis rozsaszines hatása/képe alapból. De gondolom te sem a boltból veszed akkor meg biztos megéri az árát !
Üdv
-
Brekecs
senior tag
Szia !
" sajna lecsúsztam az Edigitalnal volt 1 hihetetlen akció 9664h/12 naggyonn óccsón "Hát igen nekem is ilyen készülékem van csak több mint egy évvel ezelőtt vettem, de ha tudtam volna ezt az akciót akkor már kettő volna itthon !
Na mindegy most egy 46pfl9705-t szeretnék mondjuk nem a bolti áron!
Üdv
-
Coyote2000
őstag
Most egy 46PFL9704-re megyek rá... valakinek volt bármilyen negatív tapasztalata ezzel a készülékkel? Tavalyi, de legalább jól kiforrottnak tűnik...
-
Lamair
aktív tag
én a 7423h/12es tv-mel is tök elégedett voltam, szerintem a philips a legjobb választás annak aki pl.: sok analóg forrást néz, nagyon jó a képjavító áramkör
de ez a 8404-es álom,
sajna lecsúsztam az Edigitalnal volt 1 hihetetlen akció 9664h/12 naggyonn óccsón
most még a 220volt-on van jó árban 8404-es!majd ma kipróbálom a net-tv-t is hátha leesik az állam
ja nekem van egy samum is 37"fullhd dehát mitmondjak, nem a legtutibb, pedig mindegyik HDMI-n kapja a jókis jelet de ég és föld a különbség
-
Brekecs
senior tag
-
Lamair
aktív tag
Üdv Újra mindenkinek!
Lezajlott az üzlet, nemtudom ki emlékszik , 42pfl7423H/12őt cseréltem le 42pfl8404h/12re
0FT ráfordítással,hát mitmondjak, Az előző tv-t is imádtam, DE ez az Ambilight ÁÁLLLATJÓÓ
t-home-al használom, elég jó a kép persze HDMi-n
Asus mediaplayerrel: mondjuk avatar1080p mkv Ambival leesett az állam
X360: juhéjj naggyontutti kis páros!
Hangzás: gyönyörű
(ezt imádom a philips-ekben; sokan nem hitték el, hogy a tv-m szól és nem a házimozi)szerintem 200alatt 42"ban gondolkozó embereknek ez kiváló vásár!
a hálózatifeszültség.hu-nszóval nagyon jó tvcske, imádom és szerintem ezt nem is adom tovább
-
Dzsano
tag
Új játékos:
6805HÉs leírása:
6805H brosúraÉrdemes megnézni a design-t és a fogyasztást. A távirányító is izgalmas és a talp!
Jól látom, nincs ambilight? Nem hiányzik!
-
nyunyu
félisten
válasz
Coyote2000 #157 üzenetére
Amire nekem kellett ez a TV, arra felesleges az ambi.
TV-t kb. az uzemido 2%-ban nezek...
-
nyunyu
félisten
válasz
Coyote2000 #153 üzenetére
5405-ben is LG van.
5605-ben Sharp. -
Gaben360
senior tag
válasz
Coyote2000 #153 üzenetére
De az enyém nem olyan régi és nem is 7xxx széria,hanem 2009-es 47 pfl 9664.
-
Gaben360
senior tag
válasz
Coyote2000 #147 üzenetére
Az Én philipsem is ambilightos,és mégis LG panel van benne!
-
hercsi
tag
Sziasztok!
Vki próbálta már wifin keresztül kirakni a pc/notebook képét idei Ph LED TV-re Philips Media Connect-el? Ha igen, g-s vagy n-es wi-fin keresztül, illetve milyen volt?
Üdv és előre is köszi az infókat,
hercsi -
Dzsano
tag
válasz
Stukker1987 #142 üzenetére
5605H
-
Stukker1987
senior tag
42PFL8404H
Ezt néztem ki!
Milyen?
-
Daffni2
addikt
válasz
Stukker1987 #142 üzenetére
42" környékén?
Kizárólag plazma TV. -
Stukker1987
senior tag
válasz
Turbobacsi #141 üzenetére
Sziasztok!
Elkezdtem nézegetni a Philips LCD-ket és mit ne mondjak nagyon tetszenek!
Kérdés 200k alatt 42" környékén mi lenne jó választás?
(jó lenne net tv)
Köszi ha vki válaszol!
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
van egy 42pfl5604h/12 tipusú tvm
lehet valahogy 100 Hz re okosítani? -
duke640
csendes tag
Ismét kicseréltem a készülékem 42PFL7655K
szinte ua.mint a 7605 csak designben ez fekete csiszolt kávás nem titán és plusz beépitett műholdvevővel rendelkezik.
Ami viszont nekem még lényeges ua. a hálózaton, ezen nálam is műkszik a NET.TV stb hálózati szolgáltatásérdekes semmit nem kellett állítgatni beledugtam a háló kábelt és már közölte is hogy szoftvert akar frissiteni
Pedig a 37"-sel mit össze küzdöttem
Igy most van egy felesleges PT01-es wifi adapterem philips 76*5 86*5 készülékekhez.
Ha valakinek kell... -
Daffni2
addikt
-
-
Pötya30
csendes tag
válasz
Turbobacsi #132 üzenetére
Azt honnan lehet tudni, hogy a frissítés mit tartalmaz?
-
TB
tag
válasz
Gaben360 #134 üzenetére
Pixelplus kapcsolat nem tudom mi!
Közben annyit megtudtam,hogy sajnos nem csak PC-n keresztül csinálja,sőt úgy néz ki,hogy maga a HD natural motion nem működik megfelelően!Minimálisra állítva még jó,de közepesen már nem az igazi!A forrás mindegy!HD videó sem kell hozzá,a sima DVD-s változatnál is csinálja a jelenséget!Úgy néz ki,hogy sikerült megtalálnom pont azt a jelenetet,ahol ez nagyon látszik,mert amúgy előtte utána jó minden!Végül is ennyit ki lehet bírni,csak azt hittem,hogy valahogy meg lehet csinálni!Egyébként a samsung motion plus-ra is olvastam hasonló panaszt! -
Gaben360
senior tag
Hát akkor passzolok,azért kérdeztem hogy milyen felbontáson csinálja,mert a leírásban az szerepel hogy 720p-50 Hz,60 Hz az 1080p pedig 24-25-30-50 és 60 Hz.
Arra gondoltam hogyha a videókártyát 24 Hz-re állítod akkor nemigazán komálja a 720p-t!
Esetleg még azt nézd meg hogy a pixelplus kapcsolat ki vagy be van kapcsolva,más ötletem nincs! -
TB
tag
-
Pötya30
csendes tag
A 174900 az akciós ár...
A Cetelem hitelkártyára vásárlásnál nem kapod ennél olcsóbban, sőt elég magas a THM és még egy hitelkártyát is ki kell váltanod hozzá.
Vedd meg kp.-ra 175-ért, ennyiért is megéri...
Én 2 hete vettem a 32 colosat 130e-ért, most már ez is 135e.
Üdv -
Pötya30
csendes tag
mkv fájlt nem játsza le a mezei lejátszóm...
-
sulep
senior tag
Az extrem digitalnál van 17X.000 Ft-ról leárazva 148.600 Ft-ra ha cetelem hitálkártyára veszed. Csak még azt nem tudom, hogy ez hogyan is működik. Mert ha úgy hogy megveszed erre a kártyára és 45 napon belül kifizeted a teljes vétálarat és így az olcsóbb áron jutsz hozzá, akkor nekem ez pont jó, de hitelre nem akarom megvenni. Ezt még meg kell kérdeznem.
-
Pötya30
csendes tag
Hali,
A Philips TV-k nem tudják a feliratot kezelni USB-n keresztül???
PFL5405-öm van.
Vki please help!
Köszi -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, vélemény az alábbi LCD TV-ről? Most lesz akcióban:
Philips 42PFL5405H 148.500 Ft 100Hz.
-
TB
tag
Átolvastam egy cikket,átraktam 24Hz-re a képfrissítést,de akkor sem jó!Csak akkor tökéletes a kép,ha vagy teljesen kikapcsolom a HD Natural Motion-t,vagy minimálisra állítom!Közepesre vagy maximálisra állítva olyan jelenség van pl. egy filmnél,hogy van egy vékony rúd,a kamera forog gyorsan körbe,a rúd meg elkezd vibrálni,remegni!Előtte,utána meg jó a film! Valakinek valami ötlet?
-
TB
tag
Köszi az infót!erre nem is gondoltam!Ki is próbáltam,jó is lenne végre,de amint gyors mozgás van 720p-s vagy 1080p-s mkv-s filmnél,egyből akad a kép meg pixelesedik!Amíg nincs nagy mozgás,addig semmi gond!Pendrive-ról ugyanaz a részlet lejátszva nem akad!Ez mitől van?Ha kikapcsolom a HD Natural Motion-t ,akkor nem akad,de úgy meg a kép nem az igazi!Próbáltam már több lejátszóval is!A gépem az aláírásomban van,simán vinnie kéne!Erre van valami megoldás?
-
nyunyu
félisten
Számítógép rákötése HDMI csatlakozóval:Sajnos utólag jöttem rá,hogy így nem működik a 100Hz meg a HD Natural Motion-sem,ezért nem az igazi a HD-s videók megjelenítése
Amikor hozzaadod az eszkozt, akkor ne "Computer"-t valaszd, hanem az "Other"-t.
Computer modban mind a HD Natural Motion, mind a 100Hz fixen ki van kapcsolva.
Other eseten is ki vannak kapcsolva, amig 60Hz-s jelet kap a TV, de 24 vagy 50Hz eseten maguktol bekapcsolnak. (ki sem lehet oket kapcsolni)
Az mas kerdes, hogy nalam a 60-rol 23.96Hz-ra valtast a TV nem toleralja, van hogy csak 2-3x kikapcs/bekapcs ciklus utan lesz kep, addig csak a "no video signal" felirat virit.
Ez nem tudom, mennyire a Philips sara, de ahogy olvasom, sokan anyazzak az Ati drivereket a bugos HDMI kimenet miatt.
Arra viszont nem jottem ra, hogyan lehet lekapcsoltatni a TV-t, amint nincs videojel.
Kepes orakig mutatni a "no video signal" feliratot, ha nem kapcsolom manualisan le.
Oke, hogy csak 40W-ot eszik az en beallitasaimmal, de akkor is... -
TB
tag
Sziasztok!
Most már mindent kipróbáltam a PFL5605H/12 típusú tv-n!A legfissebb firmware van fent!Egy-két tapasztalat:
Analóg adás szörnyű,persze ez nem a tv hibája!A digitális adás már sokkal jobb,2-3 méterről már nagyon szép!A HD adások digikábelen nagyon jók,különösen a Digisport HD!A csatornák hangolásához annyit hozzátennék,hogy sok helyen lehet olvasni,hogy át kell állítani a nyelvet,különben nem talál digitális csatornát!Egy ismerősöm azt mondta,hogy ez hülyeség,pedig mondtam neki,hogy sokan mondják,ezért újrahangoltam a tv-t kíváncsiságból,Magyarországra állítottam és bejöttek a digitális csatornák egytől-egyig!Szóval szerintem nem kell átállítani az országot,csak a beállításoknál a teljes keresésre kell menni,nem az alapértelmezett gyors keresésen hagyni!Még ezen kívül annyit állítottam,hogy nem 8,hanem 1 Mhz-enként keresse a csatornákat!Számítógép rákötése HDMI csatlakozóval:Sajnos utólag jöttem rá,hogy így nem működik a 100Hz meg a HD Natural Motion-sem,ezért nem az igazi a HD-s videók megjelenítése!A legnagyobb gond,hogy elég szaggatott a mozgás!Kipróbáltam ugyanazt a jelenetet USB-ről,hát ég és föld a különbség!Így már tökéletes a kép,pont amilyet vártam!A lényeg,hogy be kell szereznem egy külső vinyót!
A videók lejátszásáról annyi tapasztalatom van egyenlőre,hogy egy wmv kiterjesztésű 1080p-s videót szaggatottan volt csak hajlandó lejátszani!nem tudom,hogy csak nem támogatja ezt a formátumot vagy esetleg a videó tömörítésével van a baj,majd kipróbálok egy másikat is!
1080p-s mkv-s fájlt viszont gyönyörűen viszi pendrive-ról!Ha DTS hang van rajta,azt sajnos le kell venni a filmról,mert nincs hang!Megtettem és egyből volt hang!
Összegezve az egészet,nagyon meg vagyok elégedve a TV-vel,egyenlőre úgy érzem,jól választottam! -
Dzsano
tag
Vannak újabbak, az igényeidnek talán megfelene az Philips 5405
de nem látom vékony kávásnak. Olyan fontos az?A 7404 még jó néhány helyen kapható, nézz körül az árgép.hu-n, vagy az árukeresőn.
(persze lehet, hogy csak a lisátn vannak rajta, és nincs.)Érdekes, hogy a Philips ennyire el van hanyagolva magyarországon, pedig ...
Úgy látszik, győzedelmeskedett a csordaeffektus, és a tescoláz, ami ott van, meg a MM-ban, az van, azt viszi a nép. Egy kissé minőségibb technikát, időtállóságot vagy megbízhatóságot már nem hajlandó megfizetni.
Én ha veszek, akkor valami jobbat, bár minden évben jönnek elő az újabbnál újabb termékekkel, osz' fogyassz.
(Samsung monitorom van, de pár éve a slágermonitor ez volt: 22" Philips monitor S-ips panellel. Az E-digital is árulta 1000L)
-
Kraptor
őstag
42" LCD TV-t nézek, 200 K alatt. Valakinek valami ötlete? Régebben Philips 42" 7404-et néztem, mert szép vékony kávája volt és sok jót mondtak róla de kifutott és nem nagyon gyárt már 42" a Philips csak 5 és 3000 sorozatban.
Valami ajánlás mit érdemes megnézni? 1080p fontos lenne és 100Hz is. Vékony káva előny lenne mint pl a 7404-es volt.
-
Daffni2
addikt
Nem kívánom továbbra is ezt a parttalan vitát folytatni
Ragaszkodsz a blődségekhez, Te tudod, csak ne terjeszd.
Bármelyik /házimozis, LCD,Plazma/ topikban körbenevetnek, hogy 3 méterről ajánlod nézni a 32" full HD képernyőt.
A cikk végét elég volt egyszer elolvasni, nincsenek szövegértelmezési problémáim.
-
Turbobacsi
senior tag
-
TB
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
10.9 hotfixet felraktam,megtaláltam az asztal méretezését és feljebb toltam a csuszkát!Ki is rakta végre teljes képernyőbe!
A firmware-t este megpróbálom frissíteni ,mert nem a legújabb van fent!Az normálisnak mondható,hogy a jel erőssége csak 58-62 környékén mozog?Néha láttam valamelyik csatornán (pl. M1 HD)esetleg 74-etA jel minősege az mindig 100!
A másik dolog,hogy ezeket a képbeállításokat hogyan célszerű beállítani:
zavarelnyomás;HD natural motion;javított élesség;dinamikus háttérvilágítás;Mpeg zavarelnyomás;Színjavítás? -
Daffni2
addikt
Az, hogy Neked úgy jó az magánügy.
Te azt állítottad, hogy a 40" minimum 4 méterről kell nézni, erre reagáltam.
Ha nem látod be a 32" 122 cm-ről akkor csőlátásod van.
Én monitorként használom és tökéletesen belátom, nem látszanak a pixelek, ha Te azt mondod 3 méternél közelebb már rossz a kép, akkor valami baj lehet a látásoddal.
Nem genyózni akarok Veled, de olyan blőd kinyilatkoztatásokat teszel, amit illendő korrigálni, mert félrevezeti embertársaidat.
Igen van órjás tévém
-
Pötya30
csendes tag
Nagyon kisügyes vagy, viszont én a saját tapasztalatomat mondom.
Nekem így jó, ahogy van, vagy Neked órjásTV-d van és arra gizdázol itt?
Nekem elég a 82-es 2-3 méterről. Ha közelebbről nézném, akkor nem lenne a műsor sem olyan tiszta.
Amúgy meg 122 cm-ről be sem lehet látni a képernyőt...
Meg ahogy látom nem olvastad el rendesen a cikket:
Az alábbi táblázatból kiolvasható, hogy az egyes képméretek és felbontások kombinációihoz milyen MINIMÁLIS!!! nézési távolság tartozik. -
Daffni2
addikt
Melyik Catalyst van fent?
A 10.9a hotfix megoldja az a problémát, hogy újraindítás után nem teljes képernyőn fut.
ATI Catalyst 10.9a Hotfix
Ez egy különálló csomag, tehát telepítés előtt az előző Catalystot az ATI install managerrel szedd le. -
Daffni2
addikt
A Te 40-esed sztem minimum 4 méter
Ezt ne nagyon hangoztasd, 4 méterről fullHD minimum 50"
Én monitornak használom a 32"-t 1-1.5 méterről tökéletes, max 2.5 méterig, onnan már kicsi.2.2 méterre már bőven kell egy 42"
Képátló▼Felbontás► 576 sor 720 sor 1080 sor
82 cm/ 32 col 244 cm 183 cm 122 cm
94 cm/ 37 col 305 cm 213 cm 152 cm
102 cm / 40 col 320 cm 244 cm 160 cm
107 cm / 42 col 335 cm 253 cm 168 cm
117 cm / 46 col 366 cm 274 cm 183 cm
127 cm / 50 col 396 cm 305 cm 198 cm
132 cm / 52 col 411 cm 314 cm 213 cmAz alábbi linken részletesen lehet olvasni:
Milyen messziről nézzük a tévét? -
TB
tag
Sziasztok!
Már bejött az összes csatorna!84 adó+ 1-2 rádió!
Ha messzebbről nézem a tv-t,akkor szép a kép,de 1-2 méterről azért látni néha,hogy azért nem tökéletes a jel!A demo klip az persze tökéletes!most hírtelen nincs pendrive-om,számítógépre kötöttem HDMI kábellel!Úgy szép a kép 1080p-s avatar alatt,viszont nem full képernyőn adja be a filmet,meg magát az asztalt sem!Ha átállítom a felbontást 720p-re akkor teljes a kép,de ha visszarakom 1080p-re,akkor nem full a kép!A méretarány változtatása sem segít!Mit lehetne még állítani,mert ez így nem az igazi?
A számítógépes üzemmód nem aktív,nem tudom bekapcsolni!
Próbáltam Catalyst-ban is kibővíteni a képet,de nem találok egyenlőre semmit!
Meg úgy általában hogyan kell beállítani a tv-n a képet?Gondolok itt ilyen zajcsökkentésre meg dinamikus kontrasztra meg hasonlókra!Szoftverfrissítésnél nincs magyar nyelv!Így mindegy milyen nyelvet választok?
-
Pötya30
csendes tag
Hali, nekem is ilyen TV-m van csak kisebb méret
Nekem az összes csatorna digitálisan jön(kb. 70-75) és még vagy 5 csatorna HD(Duna, m1, m2, Nat Geo, Nat Geo Wild, Digi Sport) minőségben.
Tehát, a HD a legjobb és a digitálisak is gyönyörűek rajta.
Jók a beállításaid? Először nekem is csak 40 digitális jött be, aztán az összes.
Ha nem jó Neked szívesen segítek a beállításban!
Milyen messziről nézed? Én 2-3 méterről, mert ha közelebb mennék, akkor romlana a minőség, nem jönne át olyan szépen a kép.
A Te 40-esed sztem minimum 4 méterJa és küldj rá egy szoftverfrissítést! Ezzel kell kezdeni.
Üdv -
TB
tag
válasz
Turbobacsi #99 üzenetére
Igen,köszi,most böngésztem végig a súgót!Sikerült is!Egyébként én jobbra számítottam digitális adásnál,szerintem elég gyenge a jel!A Digisport HD,amire azt mondom,hogy ezért már megérte,az nagyon tetszik!
-
bgszoli
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
3 tv közül szeretnék választani:
32pfl7605, 32pfl8404, vagy LG 32LE5500 (ez csak az 5 év garancia miatt piszkálja az agyamat
Az igazából a kérdés, hogy 7605 v. 8404. jobb alapvetően tv nézésre
Előre is köszi. -
Azur76
tag
válasz
sztomi1981 #50 üzenetére
Több mint 2 éve használok ambilghtos készüléket, de még mindig meg tudok lepődni rajta
A legutóbb a NGC HD csatornán ment egy vulkánkitőréses természetfilm, elég álejtős volt a Philipsen.
Nem hiszem hogy letudnék már mondani róla, és szerintem senki aki már használ ilyen készüléket. -
TB
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Philips 40PFL5605H típusú TV-t!Digikábelem van,de nem tudom beállítani a digitális vételt,csak az analógot egyenlőre!Valaki segítene pontosan mit kell csinálni?
Valami hálózati frekvencia értékét kell megadni!De nem tudom pontosan mennyit?vagy nem Magyarországot kellene választanom?Akkor melyiket? -
Pötya30
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Philips TV-t!!! 32 PFL5405!!! Nagyon megérte.
Annyira király, gyönyörű a képe és nekem ez nagy lényeg! Még próbálgatom a beállításokat, ha vkinek kérdése lenne, küldje nyugodtan
Nem tudok róla rosszat mondani! Az 5m*4m-es szobába éppen jó.
Sajnos nem tudom az összes digitális csatit behozni(csak 40-et), vki segíthetne, DIGI-m van, ahol az összes csatorna digitális, meg van pár HD-s(Digisport, Nat Geo...) de csak a Duna HD van meg...
Előre is köszi,
Üdv -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Kovacsbella1 #89 üzenetére
-
Kovacsbella1
csendes tag
Sziasztok
segítséget kérnék. Lehetőségem van venni egy Philips 42pfl9803h-t, tudom régebbi modell, külföldi rokonon keresztül jönne. A TV-ről nagyon jókat olvastam, képminőség (full led lux), design. A kérdésem amit nem tudok, hogy lejátszik-e mkv, mpeg fájlokat és hogy az Enthernet csatlakozón keresztül Net az van-e rajta. A további régi 9-es szériás modelleken ezek benne vannak (9664h) de nem tudom itt műkszik-e. A 9664-et egyébként még emellett ajánlanátok, a sima LCD kijelző tudja azt amit a led-es? köszi -
duke640
csendes tag
Pár tapasztalat az újjoncomról 37PFL7605
A Menűjea réginek gyorsabb átláthatóbb kezelhetőbb.
TV távirányitóilyen kategóriás készülék és nincs benne dvd sat hifi stb bővitési lehetőség...
Ambilighta réginek csöves volt de ez az új ledes ezen már látszik a pár éves fejlődés..
KÉP:a réginek is nagyon szép képe van/volt természetes nem szinezett /mint samu lg../ de ennél leesett az állam. Alapból nekem már már túl steril.. de egy kis állitgatással teljesen természetessé tehető
NET TV:NET TV mint fentebb irták már mások is nekem sem működik
ügyfélszolgálatot felhivtam0 "próbálgassam" mást nem tud mondani.
USB: Nagyon sok formátumot ismer lejátszik többet mint az előd de hogy a francos feliratokkal ez sem tud mit kezdeni.Véleményem: Azt a sok multimédiás extrát kihagynák belőle és annyival olcsóbban adnák siker tipus lehetne.
A KÉP minőség +ambilight viszont nagyon nagyon veri a hasonló árkategóriájú "egyéb" készülékeket.
A KÉP miatt nem bántam meg a cserét az mindenért kárpótol!!!!
A parasztvakítás továbbra sem a Philips erőssége./közben a 9731-est elajándékoztam/
-
duke640
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Én is ma cseréltem le "régi" philips lcd-met egy 37" 7603-ra.
A régi készülékem viszont hely hiányában a sarokba került
szerintetek el lehet még ezt valakinek adni?
Tipusa 32"PF9731D/10 2008-ban EISA dijas volt.
[link]Most is mindene tökéletes csak jött ez a LED-es ujjonc
Ha valakinek esetleg "minőségi" kis LCD tévé kell küldjön egy mailt. -
krizso007
csendes tag
válasz
Turbobacsi #77 üzenetére
Teljesen egyetértek , én is hasonlókat tapasztalok , annyira nem rossz azért ez a belső média lejátszó ha azt vesszük ,hogy csak 121400ft a tv.
Bár nálam volt úgy is ,hogy dts ill ac3 is volt rajta , és volt ac3 as hang, de előfordult ,hogy ha két hangsáv van a filmhez és akkor nem volt hang.Az mkvmerge tippet köszönöm ,próbáltam működik. -
Kalmi18
csendes tag
Nem ragaszkodom hozzá, ebben a csomagban ez a box jár hozzá. Nem tudom, hogy plusz 3-4 ezerért megéri-e a HD csomag (ami kb 4 csatornát tartalmaz), mert ahhoz HDMI-s box jár a UPC-nél. Nem tudom, hogy azzal a nem HD csatornák hogyan néznének ki.
Valami tapasztalat SCART-HDMI átalakításban? Szerintem elég lutri egy átalakító beruházása 20-30 ezerért.
Tanácstalan vagyok, az biztos, hogy 70%-ban tévézésre kellene a cucc.
Köszi!
-
Monya78
veterán
Sziasztok....
Philips 7605 ledes szériát néztem ki magamnak...viszont kutakodás közben találtam egy nem túl jó tesztetet, szerintetek?
Kicsit zavar hogy, különféle panel típusokat írogatnak különböző fórumokban, vajon kinek lehet igaza?
Főleg a 32PFL7605 panelja érdekelne
-
Kalmi18
csendes tag
válasz
Turbobacsi #77 üzenetére
Köszi mindenkinek, ezek szerint marad a puding próbája dolog.
Esetleg van valakinek több tapasztalata a UPS-s szürke "digitális" box által nyújott tévécsatornák minőségével kapcsolatban, SCART-tal összekötve? Tűrhető lesz a minőség? Továbbra is Philips 32PFL5405H.
Köszönöm!
-
Turbobacsi
senior tag
viszi ntfs-re formázott külsö 2.5"-os vinyóról az mkv-kat simán, akkor van probléma ha a hang dts-ben van, nekem fele filmem igy volt: angol DTS, magyat DD, ezek nem mentek. Miután mkvmerge-ben leszedtem róluk az angol DTS hangsávot, már azok is mentek: a 20G-s avatar is :-) egy gondom van csak vele: nem lehet időpontra ugani, csak gyorstekerés van. (ha félig megnézek egy filmet, nem érdemes másnap folytatni, mert rengeteget kell tekerni...) Ebből a szempontból jó egy külsö médialejátszó. DE a lényeg: a legtöbb filmmel elboldogul.
-
Ady80
csendes tag
válasz
#09634560 #73 üzenetére
Dehogy, az előbb nem írtam, de 20gb-os mkv avatart is lejátsza. A sok film egyike amit kezel. A többi 15-öt, nyögvenyelősen, vagy egyáltalán nem játsza le. Szóval egy rakás szar. Max arra jó, hogy a home videóidat megnézd rajta. Ha mozizni akarsz, akkor beza media player...
Szerintem senki sem haragudna meg, ha a medialejátszó részét kikapnák belőle és egy huszassal olcsóbban árulnák a készülékeket. -
Kalmi18
csendes tag
Már korábban kérdztem a Philips 32PFL5405H-el kapcsolatban pár dolgot, most azonban belefutottam egy kis ellentmondásba. Különböző helyeken azt olvastam -például itt-, hogy az említett tv lejátsza a különböző videóformátumokat a saját beépített USB-jén keresztül.
Tegnap viszont a MediaMarkt-ban a philips-es fickó azt mondta, hogy ez felejtős. (Mondjuk ezt az ára akár indokolhatná is.)Valakinek van ebben tapasztalata?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
sztomi1981 #65 üzenetére
Igen.Kérdésed gondolom arra vonatkozott. Mert ugye minőségi különbségek egy gyártón belül is hatalmas méreteket ölthetnek.Pl.Philips 3404-9704.
-
Daffni2
addikt
Igen van 1024*768-as plazma, de ma már nem hinném hogy gyártanak.
Már hogyne gyártanának. HD szabványnak megfelel, a 720 sor felbontás.
50" esetén szoktak 1366x768
42" csak HD redy vagy full HD.
2-3 méterről már nem tudod megkülönböztetni a kettőt.
Ne nyilatkoztass ki tévinformációkat
-
törölt tag
válasz
sztomi1981 #60 üzenetére
Érdemesebb külön lejátszót venni,látom magadtól rájöttél.Okosan.
Az 1024/768 megfelel kb. a 4:3-as fomátumnak,a képernyő azért 16:9-es mert nem négyzet,hanem téglalap alakúak a pixelek.Ettől még helyesen jelenitik meg a képet.
Ha plazmát nézel akkor panasonic előnyben,lásd Plazma topic.1.sz hozzászólása.Az X20-as kb.140 ezer.
Philips az első 6-ből negyedik magyarországon LCD listán,(Samsung, LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic.)A Hitachi és a Toshiba márakerekben kaphatók,máshol esetleges előforduló példányok lehetnek csak. -
sztomi1981
tag
Persze az világos hogy a Panasonic plazma a legtutibb, aza bagond, hogy ezek közül, csakis a G sorozat tetszik, de naon drága. Talán még az S20-s jó lehet...
És mi vana többi japán gyártóval? Hitachi, Toshiba, etc. Ezekről alig találok valamit, egyáltalán árulják nálunk? Bocsánat, tudom ez már nem philips téma, de kíváncsi vagyok hogy kb hol helyezkedik el a Philps a többihez képest. -
Ady80
csendes tag
válasz
sztomi1981 #60 üzenetére
Beszabadultam a MediaMarktba egy pen drive-al, néhány teszt videóval. Egyik tv beépitett lejátszója sem vitte mindegyik videót. Rájöttem, hogy szart sem érnek. Inkább veszek egy olcsóbb tv-t amibe nincs lejátszó, és amit spóroltam, azon veszek egy medialejátszót.
Jobban megéri.
Igen van 1024*768-as plazma, de ma már nem hinném hogy gyártanak.
Nekem van egy 42 colos full hd Panasonic plazmám is. Filmezésre tökéletes. Főleg a betekintési szög miatt tetszik. De számitógépet nem kell rákötni. Az apró szövegek már nem látszanak jól, közelről sem. És nem is ajánlják a beégés miatt.
1024*768-as plazmát már nem vennék, egyel jobb felbontást ajánlom vagy full hd-t. És ha plazma, akkor csakis panasonic. -
sztomi1981
tag
Létezik olyan Tgv amiben ezek a médialejátszó tulajdonságok megvannak? mit érdemesebb venni, külön lejátszót vagy olyan TV-t amiben be van építve?
Egyébként hogy lehet hogy a HD ready plazmának 1024*768 a felbontása, ez nem kevés ahhoz? azt hottem 1368-nak kell lennie.
Amugy most már akkor eldöntöttem, 42 colos lesz a képernyő, de még nincs meg a készülék. Tovább kell nézelődnöm -
Ady80
csendes tag
Service menü elérése:
Home gomb majd üsd be 062596 és OK
Ott találtok egyéb infókat a tv-ről és egy kép plusz opció is bekapcsolható, vagy éppen ki.
A készülék is figyelmeztet és én is azt mondom, mindenki csak saját felelősségre bűvészkedjen benne.
És javaslom csináljatok biztonsági mentést mielőtt bármit is állítanátok rajta. USB-re lement mindent, Külön menüpont van erre. -
Ady80
csendes tag
Egy Asus O!play-t vettem. 20e forintért bőven megéri. És maximálisan meg vagyok vele elégedve. USB-röl eSATA-ról vagy lan-ról nézem a filmeket és még media servert sem kell a pc-re telepitenem. És nincs médiaformátum, amit nem játszana le.
Ha a philips egy ilyen kütyüt gyárilag beépítene a készülékbe, verhetetlen párost alkotna....
Meg is írom nekik -
Ady80
csendes tag
Az enyémben SHARP panel van (40pfl7605) és bámulatos mekkora különbség van egy SHARP Ledes tv és a Philips között.
A philips kikapcsolt állapotban is szebb képet produkál, mint a sharp bekapcsolva, függetlenül attól, hogy milyen panel van benne..
Hogyha egyszer, jó panelt gyárt valaki, szerintem az a legkevesebb, hogy jó tv-t is készít belőle, nem? -
Daffni2
addikt
válasz
sztomi1981 #55 üzenetére
Igen összekeverted a válaszidőt a képfrissítéssel.
Ne aggódj, hogy "csak" HD Redy, 2-3 méterről már nem tudod megkülönböztetni a Full HD-tól.
Az SD adások kifejezetten jobbak a HD-gyönyörű rajta. -
sztomi1981
tag
köszi szépen a hozzászólásokat.
Tudom hogy jó ez a Pana is, de nem full HD-s, szeretnék azért olyat venni, még ha nem is lesz 100%-osan kihasználva.
A 100hz az miért nem kell? Azt hittem az fontos hogy folyamatos legyen a mozgás, hisz ezért jobbal a plazmák játékhoz, nem? Vagy lehet most tök összekeverem a válaszidőt meg a hz-et, bocs.
valoban jobb lenne 37-nél nagyobb, de még azért főként SD adás lesz rajta, HD csak akkor ha én játszom le.
Médialejátszót is akarok majd venni, de ezekről abszolute nem tudok semmit, majd meg kell néznem másik fórumban. -
Daffni2
addikt
válasz
sztomi1981 #52 üzenetére
2-3 méterről nagyon kicsi az a 37"
A 100 Hz-t konzolnál felejtsd el, nem arra való, nem is működik játék módban.
A mindent lejátszon usb-n túlzott elvárás ebben az árkategóriában főleg, inkább gondolkozz egy médialejátszóba, huszonezerért már van jól használható.
126 000-ért már jó PANA plazmát vehetsz[link]
-
Gaben360
senior tag
válasz
sztomi1981 #52 üzenetére
Az LG-nél az elektronika nincs a helyzet magaslatán,nem pedig a panel azért ólcsóbb szerintem.
LED-eset én még nem vennék annyival nem jobb mint amennyivel drágább,pláne hogy kevesebbe kerül a gyártása mint a CCFL-nek.Max fogyasztásban jobb,de nem sokkal.
A plazma az más technológia,nem érdemes összevetni az 5405-tel amit kinéztél.A konzolhoz meg teljesen fölösleges a 100Hz,csak növeli az input lagot! -
sztomi1981
tag
Nem igazán értek hozzá, de azt már több helyen is olvastam hogy az LG és a Samsung nem a csúcskategóriás panelek, habár nem tudom hogy én speciel tudnék e különbséget tenni. Lényeg hogy valamiért az LG a legoclsóbb mind közül, nyilván nem ez a legjobb. Vagy rossz a logikám? Ha tehentém amugy LED es-t vennék vagy méginkább plazmát, de ezek sokba lennének. Ami fontos az az hogy legyen rajta USB port és ezen keresztül mindent le tudjon játszani, ne csak a képet. 100 hz a minimum, mert konzolt is akarok rá kötni és 94 cm a minimum. 2.5-3 méterről fogom majd nézni egyelőre.
-
Gaben360
senior tag
válasz
sztomi1981 #50 üzenetére
Azt meg ki mondta,hogy az eldzsí panelos az nem jó??
Az enyémben is az van (47pfl 9664) és tökéletes.
És igen tényleg olyan jó az ambilight! -
sztomi1981
tag
Sziasztok, én ezen gondolkodom: 37PFL5405H/12
fentebb azt olvastam hogy ebben LG panel van, ami nem a legjobb, de mivel hülyeségnek tartom több százertet költeni egy TV-re, amit 2,5-3 méterről nézek, nem annyira érdekelt. Illetve az szembetűnő hogy ez a TV sokkal olcsóbb mint ha ugyanezt a tudású készüléket akarnám megvenni egy LG TV-ben, ami számomra furcsa, viszont ha nem gáz a készülék, akkor tuti befutó nálam. Amugy 140-145 ezer Ft körül lehet kapni, 100hZ-es és USB is van rajta meg egy két feature, persze ambilight nem, tényleg olyan jó az?
Valakinek van tapasztalata ezzel? (ha egy áruházban láttad működés közben, az nem számít, köszi -
Turbobacsi
senior tag
késő este tettem rá, még nem teszteltem, leginkább ez keltette fel érdeklődésemet: Video stuttering and video delay (lipsync issue) observed when you perform fast forward, fast rewind, pause, previous/next functions, etc. during MPEG4 and MKV video file payback from the USB memory device.
-
ruadi
csendes tag
válasz
Turbobacsi #41 üzenetére
Hello!
Észleltél valamit változást az új FW-vel? -
Kalmi18
csendes tag
válasz
Turbobacsi #44 üzenetére
Igen, scart-on megy be a jel. Köszi.
-
Kalmi18
csendes tag
válasz
Turbobacsi #41 üzenetére
Köszi a választ.
Főleg (60%) tévézésre keresek valamit, gondolom UPC-s "digi" beltéri box-al annyira csak nem tré ez sem. Ugye?? -
Ady80
csendes tag
Na most megfogtál, mert vagy számítógépről, vagy média playerről nézek rajta HD filmeket. Másra nem használom. A tv alapértelmezett beállításokon van. Azt vettem észre, hogy bármit állítok, nem változik a kép minősége. Dvd-n, vagy tv-nézés közben láttam változást, de csak kíváncsiságból néztem meg. Nem foglalkoztam a behatóbban a témával.
smart kép: Mozi
Zavarelnyomás: maximum
színárnyalat: normál
Dinamikus kontraszt: maximum
Dinamikus háttérvilágítás: legjobb kép
Gamma: 2
optikai érzékelő: kinekem így van beállítva
A többi lehetőség alapértelmezett -
Kalmi18
csendes tag
Sziasztok,
TV vásárlás előtt állok, és már többször az őrület határáról visszatáncolva a következő cucc felé haladok: Philips 32PFL5405H
Ha esetleg valakinek van tapasztalata a készülékkel kapcsolatban, és megosztaná, hogy mennyire érdemes ezt erőltetnem, azt megköszönném.
Specifikáció alapján tetszik, a lelkivilágát nem ismerem. Van valami gázos dolog, amibe belefuthatok ezzel a típussal kapcsolatban?
Köszi a segítséget!
-
TOLEDOO
tag
Ady80 - Jó lenne ha a képi beállítások értékeit megosztanád velem.
tv nézésre,dvd filmek nézésére mik a beállításaid?
2 adatból megpróbáljuk kihozni a legjobb kép minőséget.
Előre is köszi. -
headhunter
addikt
Az energiahatékonyságért folytatott küzdelemben a Philips 42PFL6805 televíziója kiemelkedően teljesít: ECO-módban mindössze 40 Watt a fogyasztása óránként. Az összeállítás teljes körűen igazolja a környezettudatosságot: egyedi felépítés és kinézet, napelemes távvezérlő, kétfunkciós állvány és falitartó(!), valamint elektronikus formátumú használati kézikönyv. A hab a tortán az elektronikai részeket teljesen takaró ésszerű, részben újrafelhasznált anyagú alumínium-panel, ami a versenytársak hatalmas, műanyag, fekete hátlapjával ellentétben sokkal impozánsabb látvány.
-
Ady80
csendes tag
Mondtam, hogy semmit sem ér a beépített media playerje
Media Szervernek próbáld meg a TVersity-t. Annak a kezelése talán egyszerübb.
http://download.p4c.philips.com/files/4/42pfl7655h_12/42pfl7655h_12_dfu_hun.pdf
A pdf 37. oldalán taglalja a beállítást.Frissítést pedig itt találsz:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?tmplt=ePlatform%20-%20Philips&scy=HU&slg=HUN&sct=LCD_TV_SU&cat=TV_CA&session=20100829170701_81.183.191.117&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=42PFL7655H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_SoftwareBár gyanítom, neked is ez a verzió van fent.
Sajnos nem tudok semmit a codec frissítésről.
A philips kicsit jobban vigyáz a dolgaira, nem találtam semmilyen módszert, amivel firmware-t lehetne moddingolni, mint a samsungnál. De az is lehet, hogy nem olyan elterjed márka, ezáltal kevés hozzáértő foglalkozik a témával.
Nem bánnám, ha szabadon tudnám az home menüben, az összes ikont mozgatni.A képminőség pedig, valóban magáért beszél
-
TOLEDOO
tag
Hát nekem nem sikerült beállítani,de majd szólok az egyik ismerősnek.
Most szembesültem hogy mkv x264 hd filmeket nem játsza le,csak h264,és avi hd filmeket.
Külső merevlemezről próbáltam,amit le tudott játszani hd filmet,mondanom sem kell hogy gyönyörű képe volt.
Tudsz valamilyen frissítést vagy megoldást hogy vigye x264mkv filet?
Köszi. -
Ady80
csendes tag
Én próbáltam már vagy 100x, és mindig az az eredmény, hogy nem tud kapcsolódni a philips server-hez. Bár a tv nem teljesen tiszta forrásból ered, gondolom azért nem tudok netezni vele
A media server beállitás xp és vista alatt le van írva a használati utasításba. Persze nem a tv-n hanem amit le lehet tölteni a philips oldaláról (pdf). Win7 alatt már keserves a beállitás. Egyszer sikerült csak belőni, aztán többet nem.
Mondjuk arra éppen elég volt, hogy rájöjjek, semmit sem ér az egész. Ahogy a beépített media playerje sem. Állitási lehetőséged egyenlő a nullával. annyit tud, hogy lejátsza a filet és kész. A tekerést, időre ugrást, hangsáv váltást, feliratkezelést, el kell felejteni. És egy csomó kiterjesztést, és kódolási eljárást, nem ismer. Vettem inkább egy asus multimedia playert. És azon keresztül nézem a filmeket. A tv-t a gyönyörű képe, meg az ambilight miatt vettem. A többi extra csak azért van benne, hogy megdobja az árát. -
TOLEDOO
tag
Info: internet bemegy a routerba-pc-tv
-
TOLEDOO
tag
A net tv 5-8 próbára jött be,regisztrálni kellett,e-mail címet megadni,küldtek 1 linket /pc-re/
katt rá,és a tévén már működött.
Unaloműzésre jó,teljes internet elérés,csak kicsit nehézkes betűket írni.
A médiaplayert 11 néztem, de nem tudom hogy mit hogyan kell beállítani.
Esetleg ha tudnál részletesen segíteni a beállításban megköszönném.
Előre is köszi. -
Ady80
csendes tag
Ahhoz hogy hozzáférhess a pc tartalmához, fel kell telepitened egy multimedia szervert.
A userguide két progit is ajánl, de bármelyik dlna-képes server megteszi.
Javaslom a windows mediaplayer 11-et. Jobban kezeli a filmeket.A NET TV nekem továbbra sem megy, abban nem tudok segíteni...
-
TOLEDOO
tag
Net tv belőve,viszont a pc-t nem látja mit kell beállítani?
köszi. -
TOLEDOO
tag
Philips lcd tulajdonosok segítsetek.
Adott egy 42pfl7655 tv,tp-link router,összekötve+pc.
1. Tallózás a net tévén: azt írja ki /többszöri próba/ "philips szerver nem elérhető.
Mi a teendő??
2. Tallózás a pc-n:média szerver progit keres
mi a teendő??
Eset smart security-ben kell valamit módosítani hogy engedélyezze a tévét?
Előre is köszi. -
KisStoti
csendes tag
A 32PFL8605H az edigital-nál 300.000 Ft; más boltokban 240.000 Ft; Szlovéniában meg 1130 €-ért volt szerencsém találkozni eggyel. Mitől van ekkora árszórás?
-
Thermaltake
tag
Sziasztok!
Már vagy leendő Philips Tv-s tulajok,Nekem egy 32pfl 7404-esem van amit tavaly dec- vettem.
Nagyon szeretem,még máig mindennap "elképedek" olyan kép van rajta.
Egy Wd Tv-ről kapja "aranyozott" zajszűrős HDMI-n a jelet.Természetesen minden opció és képjavító funkció maxra állítva.Kifinomult,keskeny lakk fekete káva, okos procival..ez a 7404.
kb. a 3. 4. firmware után javítottak a menüjén( gyorsabb lépkedés lett az eredménye) amit viszont hiányolok mái napig ,hogy USB-ről nem olyan "fantasztikus az a lejátszás" hisz MKV- szóba sem jöhet,és mivel Philips...nem igazán van hozzá buhera firm.
Hát ezért lett szükség a Wd-re.
üdv. -
Ady80
csendes tag
Sziasztok, én is vettem egy 7605-ös philipszet!
De a Net Tv egyszerűen nem akar bejönni. Már mindent próbáltam amit lehetett.
AZ útválasztó tűzfalat kikapcsoltam, cseréltem útválasztót(speedtouch, dlink), cseréltem egy rövidebb utp kábelt. újraraktam a tv firmware-jét. Gyári beállítások visszaállitása. Újra beállítottam mindent. Más országot adtam meg az Magyarország helyett. Mind mind eredménytelenül.
Van esetleg tippje valakinek? -
Azur76
tag
Szia!
Én pár hónapja vettem meg a 37pfl7605 típusú készüléket, előtte 32pfl9603 volt amit használtam.
Az 5-ős széria sem egy rossz választás, de pár dologról akkor le kell mondanod.
Jobb jelfeldolgozás (pixel precise hd),ambiliht (már magában ez megéri a plusz kiadást), net tv funkció, dnla 1.5, igényesebb külső.
Én nagyon szeretem ezt a készüléket, bár a kicsit macerásabb volt beállítanom mint az előző készüléket.
Tipp: A dinamikus kontraszt funkciót el kell felejteni, csak ront a képen -
Roxy27
tag
Sziasztok!
Épp a karácsony TV vásárlásra nézegetek...
A 37" az én méretem
A baj csak az, hogy, ha már veszek akkor LED-est szeretnék.
Ebben a formában:
Philips - 37PFL7605H
Csak ez 230000Ft körül mozog.m Pedig ez lenne a legjobb választás!!! Ha karácsonyig még lemenne 2K alá...akkor nem is gondolkoznék tovább!
A másik:
Philips - 37PFL5405H
Ami sajna nem ledes...
Kár, hogy az 5-ös sorozatban nincs 37"-os LED-es...nem is értem
Vagy legyen 40":
40PFL5605H32"-ost már nem akarok...hely van, és 3.5m-ről néznénk.
Meg az MKV és egyéb videók lejátszása is fontos...
Az 5-ös és 7-es sorozat között mi a legkomolyabb különbség? Megéri annyival többet költeni?
Valaki homályosítson fel kicsit
Zsolt -
A Philips 32PFL5605H LED tv-ről szeretnék egy kis véleményt. Esetleg van már valakinek ilyen TV-je? Milyen jó? Érdemes megvenni 3 év garival 150k-ért?
-
zkiss0
tag
válasz
Turbobacsi #17 üzenetére
HI!
pm ment!
-
KisStoti
csendes tag
Egy kis info.: Idén a 46pfl9705 LCD TV nyerte a "Best LCD product 2010" kategóriában az EISA díjat.
Forrás: AVforums.com
-
Domexx
csendes tag
Hali!
Kb. 1 hete vagyok egy 42PFL7655H tulajdonosa.
Nekem nagyon bejön.
Lenne 1-2 kérdésem:
Most scart-al van a T-Home SAT vevője összekötve és pl RTL-t nézve eredetileg 4:3-ba jön az adás, de egyes reklámoknál van, hogy az 16:9 és kb 8-10mp ig tart amíg a TV átméretez és teljesre teszi ki a képet. Utána vissza 4:3 és ha megint 16:9-es reklám van ismét 8-10 mp mire teljesre teszi. Ez OK. így?
Mert 4:3-ra pillanat alatt vált vissza!Kölcsön kérve, 1 HDMI kábellel is létrehoztam a csatlakozás, akkor meg szépen ott volt a 16:9-es reklám a képernyő közepén de nem húzta szét 10 mp után se, egyáltalán.
Nem értem... -
törölt tag
Philips 42PFL5604H
Erről a tv-ről vkinek tapasztalat,véleménye?
Előre is köszi -
Turbobacsi
senior tag
5405 viszi szépen külsö HD-ról az MKV-kat, minden szuper, csak egy dolog zavar picit: ha félbehagyok egy filmet (pisi, kaki
) ujrakezdés után tudok e egy konkrét időre ugratni előre, vagy csak a gyorstekerés van? (erre nem jöttem még rá...)
-
nyunyu
félisten
válasz
Turbobacsi #12 üzenetére
5405-ben CCFL hattervilagitasu LG panel van.
-
KisStoti
csendes tag
2010es Philips TV-k paneltípus és háttérvilágítás kiosztása:
5605:
Sharp UV2A (8bit), Közvetlen LED (Local dimming nélkül)7605:
Sharp UV2A (8bit), Edge LED8605:
Sharp UV2A (8bit), Edge LED9705:
Sharp UV2A (10bit), Közvetlen LED + Local Dimming [Bright Pro: 1,000 cd/m2] -
Dzsano
tag
Mindig tanulok valami újat. Ehhez képest a monitorok között könnyű eligazodni.
-
Dzsano
tag
Amilyen béna vagyok, csak most okosodtam fel, hogy a típuson belüli számozás csak a színezésre utal... nincs más különbség
Titánszínű, középezüst, és fekete... Az árban meg 20-30.000 Ft a különbség. Annyival szebb?
Úgy néz ki, hogy mennek lefelé az árak, rá tudtok beszélni egy 7-es sorozatú TV-re. (ha lesz rá mani)
-
Azur76
tag
Szia!
Nemrégen váltottam egy 37pfl7605 típusú készülékre, előtte 32pfl9603 volt.
A perfect pixel nagyon szépen dolgozott az analóg televízió jellel, meg úgy általában minden forrásról kategória legjobbja volt szerintem.
Az új készülékhez a régi kábel tv sajnos már nagyon gyengének bizonyult, így szolgáltatót váltottam.
Most a dvb-c tunernek hála, digitálisan kapja kábelen a jelet.
Szerintem nagyon szép képet produkál akár sd akár hd tartalmat is jelenít meg a készülék.
Ezenkívül ps3 és egy playon!hd van rákötve, ezekről meg főleg nagyon szuper a képminőség.
Akadozásnak, szaggatásnak nyoma sincs a képen, az ambilight hangulatfokozó hatásáról nem is beszélve
Valószínűleg a 7000 szériától kezdődően már nem nagyon lehet mellényúlni.
Azért a kisebbek sem rosszak persze -
KisStoti
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hónapja tervezem a TV vásárlást "márkahűség" miatt nálam csak a Philips jött eddig szóba. Megrendeltem a 32pfl7695H típust de egy hét múlva szóltak a boltból, hogy annyira hiánycikk a TV, hogy a közeljövőben nem tudják szállítani.
Most, egy hónappal később már úgy vagyok vele, hogy lehet megvárom a 32pfl8605-öt a Perfect Pixel HD miatt (jó lenne tudni mennyit számít a Pixel precise-hoz képest). Írtam is a Philips.hu-nak egy mailt, hogy mikortól lehet kapni Magyarországon ezt a típust és 4 nap múlva jött is a válasz: "Augusztus végéig forgalomban kénne lennie a 32PFL8605 Magyarországon is. Sajnos ennél pontosabb információval nem rendelkezünk."Nem tudja valaki, hogy lehet-e már kapni és ha igen hol/mennyiért?
Illetve van már valakinek tapasztalata a 7605-ről, úgy tudom az már kapható egy ideje. -
Gaben360
senior tag
-
Dzsano
tag
Miért lőnék le a moderátorok?
Minden évben elmegyünk. Nem mindig jó... de hát ez van.
Szvsz egy sorrendet írnék a rövidség kedvéért, a saját véleményem szerint és amelyekre emlékszem:legsz*rabb felül:
JVC
SONY
Panasonic
nem tudom, volt-e valamikor LG, de nem emlékszem rá, tehát nem tett mély benyomást...
Samsung - innen kezdődtek a jó TV-k.
Philips - sokkal szemm képet adtak, mint némely Samsung, saját bemutató, stb. és van hozzá házimozi erősítő, DVD, Blueray lejátszó, stb.
Toshiba
Pioneer - ez szuper, a KuroUtána el szoktam menni a mammutba, és megnézem az árusított TV-ket. Tiszta mazochizmus.
Tavaly már kiszemeltem a Philips 7404-et, ami egy megfizethető kategóriában igen jó TV, de nem volt rá keret, most talán karácsonyra összejön, addig nézelődök, miután nem tetszik a családnak az ambilight (nem lesz falra szerelve csak komódon) ezért az 5605H játszik, 40' méretben, majdnem ugyanaz, mint a 7404.
Ja és még: NEM netezek a TV-n, mert van normális monitorom, és nem játszok le USB-ről sem letöltögetett filmeket (van saját DVD "szállítóm"...)
-
Gaben360
senior tag
Jó ötlet ez a topik,kiváncsi leszek hogy meddig lesz életképes,illetve hogy a moderátorok nem lövik-e le.
Nekem 47 pfl9664-em van és nagyon elégedett vagyok vele,mind szolgáltatásban és képminősegben is,meg a dizájnja sem utolsó.
Milyen tapasztalatot gyűjtöttél a házimozi-show-n?? -
Dzsano
tag
Szerintem méltánytalanul mellőzött a fórumokon a Philips.
Ide jöhet minden, velük kapcsolatos tapasztalat, eszmecsere, kinek milyen van, mit tervez venni.
A Házimozi Show-n volt szerencsém több évben is megtekinteni kínálatukat, nem a tesco-s kategóriából, úgy, hogy ott voltak a konkurensek is: Samsung, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest