- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
duke640
csendes tag
Nincs meg véletlenül valakinek a Philips MyRemote Androidos alkalmazás (apk fájl)
A telóm nem tudja leszedni MarketrőlTHX
[link] -
duke640
csendes tag
Ha UPC műholdast akarsz akkor ahhoz csak egy cam modul kell + kártya. Set-top box nem kell.
Sajna digiTv-vel. T-sat-al, HeloHD-vel ezt nem lehet meg csinálni mert ott párosítva van a kártya és a beltéri.
Kábel szolgáltatóknál sajna nem tudom hogy működik a set-top box.
Nálunk csak analóg kábel tv vanezért gyúrom ezt a témát... neked melyik típusod van?
Begyorsult a NetTV
Most már vannak un. használható APP-ok is...
Üdv
-
duke640
csendes tag
Ha UPC műholdast akarsz akkor ahhoz csak egy cam modul kell + kártya. Set-top box nem kell.
Sajna digiTv-vel. T-sat-al, HeloHD-vel ezt nem lehet meg csinálni mert ott párosítva van a kártya és a beltéri.
Kábel szolgáltatóknál sajna nem tudom hogy működik a set-top box.
Nálunk csak analóg kábel tv vanezért gyúrom ezt a témát... neked melyik típusod van?
Begyorsult a NetTV
Most már vannak un. használható APP-ok is...
Üdv
-
duke640
csendes tag
Hi, Znupi
nekem 42pfl7655k-tipusom van.Te használod a sat részét?
Nekem most az intelsatra van beállitva. Free-be jön 5magyar adó / Dunák FilmBox FilmBox+/ + a sallangok.
Most hallottam viszont erről a [OlcsoTv] nevű satról. Ha egy évre előfizetsz /15e ft/ következő évben az alapcsomag ingyen jön.
Most MindigTV extra megy rajta de az egy nagy 0.
Annak a kártyaolvasója jó viszont a Philips sat részéhez is igy nem kell külön készülék...stb. Csak bele az uj kártya és irány a HotBird. -
duke640
csendes tag
válasz
#75490304 #377 üzenetére
kitöltve.
Észrevettétek hogy teljesen megváltozott a NetTv menűje!
Tegnap szabták át. Van még mit csiszolni rajta, egyenlőre kicsit lassú de az elképzelés nem rosz.... meglátjuk. Ja, van már netrádió is csomó magyar adóval!!!!!Használ valaki közületek még "K"-s modelt?
Kiszeretném próbálni az olcsoTV szolgáltatását... valakinek tapasztalat? Milyen a minősége?Üdv.
-
duke640
csendes tag
Ismét kicseréltem a készülékem 42PFL7655K
szinte ua.mint a 7605 csak designben ez fekete csiszolt kávás nem titán és plusz beépitett műholdvevővel rendelkezik.
Ami viszont nekem még lényeges ua. a hálózaton, ezen nálam is műkszik a NET.TV stb hálózati szolgáltatásérdekes semmit nem kellett állítgatni beledugtam a háló kábelt és már közölte is hogy szoftvert akar frissiteni
Pedig a 37"-sel mit össze küzdöttem
Igy most van egy felesleges PT01-es wifi adapterem philips 76*5 86*5 készülékekhez.
Ha valakinek kell... -
duke640
csendes tag
Pár tapasztalat az újjoncomról 37PFL7605
A Menűjea réginek gyorsabb átláthatóbb kezelhetőbb.
TV távirányitóilyen kategóriás készülék és nincs benne dvd sat hifi stb bővitési lehetőség...
Ambilighta réginek csöves volt de ez az új ledes ezen már látszik a pár éves fejlődés..
KÉP:a réginek is nagyon szép képe van/volt természetes nem szinezett /mint samu lg../ de ennél leesett az állam. Alapból nekem már már túl steril.. de egy kis állitgatással teljesen természetessé tehető
NET TV:NET TV mint fentebb irták már mások is nekem sem működik
ügyfélszolgálatot felhivtam0 "próbálgassam" mást nem tud mondani.
USB: Nagyon sok formátumot ismer lejátszik többet mint az előd de hogy a francos feliratokkal ez sem tud mit kezdeni.Véleményem: Azt a sok multimédiás extrát kihagynák belőle és annyival olcsóbban adnák siker tipus lehetne.
A KÉP minőség +ambilight viszont nagyon nagyon veri a hasonló árkategóriájú "egyéb" készülékeket.
A KÉP miatt nem bántam meg a cserét az mindenért kárpótol!!!!
A parasztvakítás továbbra sem a Philips erőssége./közben a 9731-est elajándékoztam/
-
duke640
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Én is ma cseréltem le "régi" philips lcd-met egy 37" 7603-ra.
A régi készülékem viszont hely hiányában a sarokba került
szerintetek el lehet még ezt valakinek adni?
Tipusa 32"PF9731D/10 2008-ban EISA dijas volt.
[link]Most is mindene tökéletes csak jött ez a LED-es ujjonc
Ha valakinek esetleg "minőségi" kis LCD tévé kell küldjön egy mailt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest