- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e #164 üzenetére
Lásd #162 1. pont.
--Egyébként nem úgy tekintem, hogy én hagyom itt a közösséget.
Rosszul látod az ok okozati összefüggéseket.
Nem azért szünik meg a PHE, mert én más klánba akarok menni és ezért kilépek, hanem mert nem tölti be azt a funkcióját, amit eredetileg elkélpzeltem és amit úgy tünt sokan támogatnak.Nincs ezzel gond, csak tudni kell időben lezárni a dolgokat.
Így szép emlékek maradnak nem pedig egy hosszú agónia, melynek keretében, PHE jelzésű tagjaink más klánok századaiban játszanak, itt meg reszeljük a vasat és hallgatjuk a panaszokat miért nincs század, vagy miért csak 4-5-en tudunk benne részt venni.
De az is vészjelzésnek tekinthető, hogy az elmúlt hetekben a még 60+ fős klánból kb. 15-en voltunk egyszere aktívak beleértve a hétvégét is, pedig szinte egész nap nézegettem a létszámot.Van február eleji klán statom lementve. kb 15-20 tagnak alig változott a csata száma.
Ez sem probléma, mert ez egy játék kötelezettségek nélkül.
Egyszerűen így alakultak a dolgok, mert sem én sem más nem fektetett energiát új tagok toborzásába, képzésébe és századok szervezésbe.Én elfogadom, ha ezt valaki sikertelenségnek tartja, de én inkább úgy tekinteném, mint egy szép növényt, ami csak egyszer virágzik a természeténél fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest