- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
Sziasztok van egy B3mas Passatom első autó van benne egy 1.9 TDI 1Z motorkód most lesz vezèrlès csere mit èrdemes ilyenkor cserèlni Szíj feszítők vízpumpa meg mèg?? Valamint milyen szíjat ès feszítőt vegyek Conti vagy Gates Dayco erősített vagy Ina??
Nem tuningolt alap 90ló kb lehet annyi sincs
[ Szerkesztve ]
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
gyvince
senior tag
Sziasztok van egy B3mas Passatom első autó van benne egy 1.9 TDI 1Z motorkód most lesz vezèrlès csere mit èrdemes ilyenkor cserèlni Szíj feszítők vízpumpa meg mèg?? Valamint milyen szíjat ès feszítőt vegyek Conti vagy Gates Dayco erősített vagy Ina??
Nem tuningolt alap 90ló kb lehet annyi sincs
-
gyvince
senior tag
Mit okozbaz ha rossz a kartelgáz szellőztettő szelep?? Motor 1.9 TDI 1z
[ Szerkesztve ]
-
gyvince
senior tag
Sziasztok egy Jetta V vásárlásán gondolkodom egy 1.9 PDTDI milyen motor kódúval szerelték BXE?? Hajtókar csapágyas motorral?? Ezen kívül van calami baja??
-
gyvince
senior tag
Sziasztok Audi A6 C5 avantról vélemény mire kell figyelni milyen meg bízható autó motor kód avf 1.9 PD??
-
-
gyvince
senior tag
válasz Mágus2 #154873 üzenetére
Sziaa ez üzem meleg motornál....
Valamint a túrbó nyomásom 2.4 bár az nem sok?? Megy mint az állat a gép de nem akarom hogy baja legyen hosszú távon...
Valamint a bisztonsági öv figyelmeztetést hogyan tudom vissza kapcsolni vagcommal?? Audi A6 C5 2004 1.9 PDTDI AVF
[ Szerkesztve ]
-
gyvince
senior tag
Sziasztok.... Van egy audi a6 c5 Pdtdi es egyik pillantról a másikra nem tudom aktiválni a tempomatot Vagcommal meg néztem minden jel adó érzékel kuplung és a fék is na meg a gáz is lehet hogy maga a kar szart be??
Hogyan tudom ezt megállapítani??
-
gyvince
senior tag
Sziasztok Jármű Mechanika Kftről vélemény valakinek milyen áron dolgoznak kuplungot szeretnék felújítatni evy Audi a6 c5 Avant PDTDI AVF
-
gyvince
senior tag
sziasztok adott egy 1.4 TSI cavd motorkód dugattyú törése van a másik gond hogy a turbó oldal irányba nem lóg de hossz irányba igen kb 2 mm ez normális??
-
gyvince
senior tag
Sziasztok hátha tudd valaki segíteni
Adott egy Audi A6 c5 2004 Avant 1.9 PDTDI AVFnem jó a tempomatom azt hittem a kar rossz de nem kicseréltem és nem megy utána vcdsel meg néztem gombokra reagál kuplung fék jeladó is jó volt a G22 szenzor nem mér vettem és egy gyári újat kicseréltem rá a stekker de 9-ig mér utána nem gondolom ez miatt nem megy a tempomat
valaki tudd segíteni nem kérem ingyen vagy valami tanácsot adni ??
-
gyvince
senior tag
válasz macilaci78 #180764 üzenetére
30 felett kellene már kapcsolni helyesírási hibáért bocsi váltóban a sebesség jeladó nem.megy illetve 10 ig mér után 0 nem értem miért ezért nem megy a tempomat....
-
gyvince
senior tag
válasz macilaci78 #180766 üzenetére
Ez így van csak azt nem értem miert ami rá megy csati egyikbe 9 voltot mér masikba semmit gondolom az a test
-
gyvince
senior tag
válasz macilaci78 #180770 üzenetére
mikor meg vettem ment is kb 1 évig aztán nem használtam mikor be akartam kapcsolni nem ment mondom biztos a kar szar kicseréltem nem jó
aztán láttam a VCDS-t hogy a G22 szenzor nem mér semmit gondoltam az nem jó vettem gyári újat azóta vettem egy olcsót is egyikkel sem megy....
-
gyvince
senior tag
Sziasztok 1.9PDTDI AVF Audi a6 c5 avant mik a vélemények??
-
-
gyvince
senior tag
Sziasztok van egy Audi A6 2004es C5 szeretnék bele multikormány csak azt nem tudom hogy mit kell hozzá vennem a multikormány oké meg még micsodát??
Valamint mi mit hogyan kell csinálnom szeretnék benne segítséget kérni válaszokat előre is köszönöm??
-
gyvince
senior tag
Üdv csak egy szakmai kérdés van egy Audi A6 C5 avantom lengő kar szett csere volt most terhelt vagy terheletlen állapotban kell meghúzni szerelő terheletlen állapotban húzta meg lazítsan fel és meghúzzam terhelt állapotba ??
-
gyvince
senior tag
Sziasztok tudtok ajánlani egy jó megbízható szerelőt ? Audi A6 1.9PDTDI kellene vezérlést cserélni Nógrád Megyei vagyok de rugalmas vagyok ??
-
gyvince
senior tag
üdv nem tudom lehet e ilyet beírni ha nem kérem az admint hogy törölje! Megbízható szerelőt keresek vw-audi Nógrád és Pest megye körzetében?!
-
gyvince
senior tag
Sziasztok milyen féltengely csuklót érdemes venni ami erős is ??
-
gyvince
senior tag
Sziasztok kérlek titeket segítsetek egyik szerelő sem tudja itt Nógrád megyébe hogy mi baja van az autónak.
Az autón szinte minden új lengőkarok lengéscsillapítók féktárcsák fékbetétek vezető oldali külső féltengely csukló GKNt kapot torony csapagyak is újak és meg is ezt a hangot adja ami a videón van mi a franc lehet???
[link][ Szerkesztve ]
-
gyvince
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése