Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jimmy66 #226684 üzenetére
Most cseréltem én is egy barátomnak, a gyári 120eHUF volt és csak komplett adják mindkét oldalival. Ha neked a képen látható bal oldali kell, akkor megkérdezem, h amit kivettünk megvan-e, és ha igen mennyiért adná el neked. Neki ha jól emlékszem akkor pont a jobb oldali szart be.
-
-
-
válasz
Jimmy66 #194027 üzenetére
Köszi! A két kép amit beraktam azok ezek a termosztátok amiket mondasz? kovács autónál valami 5+10 ezer lenne a kettő, kicseréltetni gondolom drágább.
Hazafele - dehát 20 fokban - hamar bemelegedett, de reggelente 3-8 fokban küszködik, D-ben 2000 fordulaton 100nál nem nagyon melegszik mert visszahűti a menetszél.
De a dsg-termosztáttól hogy hűlne a motorolaj és víz? Vagy nem értem a szerkezeti összefüggést. -
i-sti
senior tag
válasz
Jimmy66 #165756 üzenetére
EBC, ATE, Zimmerman
Elől: EBC Yellowstuff Pad & Turbo Groove Disc Kit PD13KF050
Hátra: [EBC Yellowstuff Pad & Turbo Groove Disc Kit PD13KR409] -
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Jimmy66 #161148 üzenetére
Akkor már csak a 4 utas termosz lehet. Egyik sem gagyi, amit bele rakattál és nem lett jó.
K Norbi Mentem a porsche-val, de nem sokat. Érdekes autó. Nem nagyon erős, nem nagyon gyors, de nagyon jó vezetni. 50-nél kéri az 1-est, ha előzni szeretnél valamit. Az első két fokozat elég a maximálian megengedett sebességhatár betartására.
A sebességmérő érdekesen van számozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Moccamaster Cup-one - fekete
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest