Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
#94677760 #125584 üzenetére
Mikori superb? Benzin, dízel? Én találjam ki, csak mert nekem nem fontos, de ha már kérded, ne légy ilyen titokzatos.
focvis A váltó és difi részben én cseérlném az olajat, a mechatronikot nem szabad kinyitni, ez már két külön olaj kör a száraz kuplungosban. És igen, a kuplung ott szárazon megy, de attól még kopik.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
#94677760 #124894 üzenetére
Az szokott hibás lenni, amit mindenki kizárt. Én a kábelkötegre tippelek, ami a PD elemekhez megy és cserélve volt. Azokat a csatlakozókat kell picit összenyomni belül, hogy jobban szoruljon, amikor rádugják a PD elemre. Ehhez le kell venni a szelep fedelet. Ha már ott fognak matatni, cserélje ki az 1-es és 2-es henger PD elemét, + szorítsa meg a csatlakozókat. Ez nem drága javítás, csak tömítse le a szerelő rendesen a szelepfedelet. Ha legközelebb nehezen indul, ismét ki kell olvasni a hibatárolót. Ha ismét a 2. hengerre panaszkodik,a kábelköteg cserés, ha az 1-esre,akkor a PD elem cserés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest