- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz #94677760 #124894 üzenetére
Az szokott hibás lenni, amit mindenki kizárt. Én a kábelkötegre tippelek, ami a PD elemekhez megy és cserélve volt. Azokat a csatlakozókat kell picit összenyomni belül, hogy jobban szoruljon, amikor rádugják a PD elemre. Ehhez le kell venni a szelep fedelet. Ha már ott fognak matatni, cserélje ki az 1-es és 2-es henger PD elemét, + szorítsa meg a csatlakozókat. Ez nem drága javítás, csak tömítse le a szerelő rendesen a szelepfedelet. Ha legközelebb nehezen indul, ismét ki kell olvasni a hibatárolót. Ha ismét a 2. hengerre panaszkodik,a kábelköteg cserés, ha az 1-esre,akkor a PD elem cserés...
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz #94677760 #125584 üzenetére
Mikori superb? Benzin, dízel? Én találjam ki, csak mert nekem nem fontos, de ha már kérded, ne légy ilyen titokzatos.
focvis A váltó és difi részben én cseérlném az olajat, a mechatronikot nem szabad kinyitni, ez már két külön olaj kör a száraz kuplungosban. És igen, a kuplung ott szárazon megy, de attól még kopik.
[ Szerkesztve ]
-
atos19881101
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest