- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
úgyérzem egy kicsit sok itt az előítélet a szigettel
bár jogos, mert nekem is voltak.
1. az, hogy sok a rock/alternatív zene egyáltalán nem igaz, mert ilyeneket kb. csak a sátrakban játszanak, a bárok 85%-ban, Party Arénában, Medúzában és még számos helyen elektronikus zene megy. Mondhatjuk, hogy könnyebb erre bulizni mint rockra.
2. kb. 250 méterre van a H-hídtól az Auchan, ahonnan bármit vehetsz és bevihetsz, kivéve alkoholt és üveges termékeket. Ha okosan csinálod, ezt is betudod vinni anélkül, hogy észrevegyék. (telerakod a táskád ruhákkal és közé).
3. 12 óra munka után olyan fáradt vagy, hogy egy háború mellett is el tudnál aludni. az elsőre vittem füldugót, de egyszer sem használtam.
4. fürdés is korrekt, legalábbis a dolgozóknak. Konténerekben, melegvízzel (ritka, hogy nincs). Az utolsón koedukált volt, mert nem volt megegyezés a hölgyek és urak közötttudom, mert végigdolgoztam 4et.
Gyaló: kérdésedre válaszolva idén nem megyek, tanulnom kell
Steve Angellora viszont lehet, hogy elmegyek, pénztől fogg függeni. Ha így lesz, számíthatok a társaságodra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest