- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
-
Lehet,hogy már megfertőzött,de én bírom.Meg azt se tudom/tudják mondani,hogy ua a dallam van több számnál,mert ez nem igaz.Szinte mind egyedi.
Igaz az ATB után nekem is hánynom kellett,de talán a piának több köze volt,mint az én zenei ízlésemnek
Nekem az ennél extrémebb számok,az már a tuc-tuc kategória vagy [link].De ezt már kitárgyaltuk,hallgatni nem tudom,ha a dallam meg nem tetszik akkor a szám se fog.Add fel,reménytelenek vagyunk
-
I_Am
veterán
válasz
grabber #4194 üzenetére
Aszondja alakul a molekula.
Hát figyi, megmondom a frankót. Azt a butított nyávogós hulladék electrot amivel kiszivják az emberek agyát az életbe nem fogok írni.
Inkább abbahagyom az egészet, mintsem olyat írjak. Hamis dallamok, csak a distorsion és tremolo használata és személyi kultuszok épitése nagy pénzekből. Őszinte leszek, hánynom kell tőle.
-
Tény alakul a molekula,de ha nekünk meg akarsz felelni ennél több kell
Addig maradunk Tibi bácsinál
Ha már szóba hoztam:
ATB RIO Csak 1 videó féleség,többet inkább nemEredetiben jobb,azt be kell vallani,de így élvezetesebb
Qru neked elküldöm a többitszerk: a pics**ba ittam annyit,olyan hamar eltelt a 2 óra amit ATB nyomott,hogy kb semmire nem emlékszem.Rohadt Bungeee jumping is zuhanok 2s-ig és annak is hamar vége,jó nőkkel is hamar vége,bezzeg akik az idegeimre mennek sokszor találkozok,munka lassan telik.
Nem baj,de ott voltam és az első sorba is elverekedtem magamat,pedig Qru haverjával,aki ott volt,elég lett volna körbenéznie és mint Mózesnél megnyílt volna az út az első sorba,de ők nem akartak előre menni,losers -
I_Am
veterán
Talán ez már közelebb áll hozzátok.
-
törölt tag
Hali!
Tudtok valami helyet vagy eventet, ahol igazán zúzós techno/trance/dance zene megy?
Pl mint robotrock, vagy keményebb.
E hétvége, jvőhétre kellene. -
Apa kezdődik
-
pohár
félisten
ááááá milyen parti volt gyááááááá megyek is aludni mert még mindig van bennem pia
-
I_Am
veterán
Amugy:
-
I_Am
veterán
Nem, nem voltam BS-en, mert csak egy nagyösszegű felesleges pénzkidobásnak tartom. Semmi olyat nem tudnak már felmutatni, amit ne láttam volna. Olyan bulikat meg amiken régen részt vettem meg már nem fognak tudni szervezni soha, ugyanis a partyközönség olyan változáson ment keresztül, hogy lehetetlen akkora és olyan szintű bulikat csinálni, mint anno a 90-es években.
-
-
pohár
félisten
-
luw2win
őstag
Uhh most voltam bed-be szombaton hát mit mondjak amikor az ember megláttam murcielagot meg az a ferrarit meg a bentlyt... hát sírva fakadtam, a következő byron-i spleenem az árlista rápillantásával keletkezett....
Sokkal többre számítottam, zene elment, bárány jó volt bár nem alkotott valami nagyot, rengetegen voltak és nagyon meleg volt, 3 ember kérdezte meg h kell-e KATI, hát mondom köszi azt most kihagyom, 2 kor érkeztünk és 4kor már mentünk el. Bár én előző nap 3 órát aluttam aztán nyelvvizsga aztán meg bed kissé le voltam fáradva, lehet ezért nem élveztem annyira.
Szvsz kissé snob hely, csávó 20k-okat csak ugy pörgette. Lehet irigy vagyok, de ez nem az én világom, egyet megért, de többet nem. -
I_Am
veterán
Darpa - Unlimited Jumps (MightyB Remix)
Közben kész lett egy funkhouse trekkem is ami a véglegesítésre várt, de azt még nem teszem fel mert nagyon elütne ezektől a zenéktől.
Szóval Ferikém, hamarosan indul a Snitch project.
-
gYaLo
őstag
Valaki szombaton Bed ?
-
Személyid az új pénztárcámban van a kocsiban.
Megtaláltuk a legjobb sátorhelyet(alaposan kigondoltuk hol a legjobb már a kocsiban,majd 3 kamping kör után meg is találtuk GPS-el),de csajok büszkék ránk
Lassan kezdődik Kőhalmi.Mást nem tudok most mondaniMinden van ami egy fesztiválon szokott lenni.
-
luw2win
őstag
hali!
Valaki tudna ajánlai pesten egy jó helyet 17.ére szombatra.
Armin kizárva válság van. Bed beach-re gondoltam ,aztán - coronita after.
Ennél jobb ajánlata van-e valakinekés mé egy másik : 6. perc 52. másodpercnél az a zene micsoda mert az kell .
Köszi
-
Napi 13 órákat dolgozok egyfolytában
Kész vagyok
-
pohár
félisten
-
27 kredit a vik-en.Annyira szopás,hogy ha maradtam volna,se biztos,hogy be tudom fejezni.EMT ismerős?91% bukás évről évre.
Én nem vagyok olyan zseni,hogy elsőre sikerül az összes vizsgám
Most meg nem tudok átmenni máshova sem és már felvételizni sem tudok sehova.
Röviden ennyi.Így is annyit,tanultam,hogy a félév alatt 2x tudtunk elmenni a haverokkal bulizni illetve összejönni.Ezt tetszeni fog.Elvállaltuk ezt.Sajna,mert elment vele 3 hétvége napi 2 óra alvással.1 tárgy emiatt nem lett meg némelyikünknek.Stb.
-
Most egyelore a fesztivállal vagyok elfoglalva.Sátor kéne nekem,mert nem biztos,hogy megtalálom a 100 éves sátrunkat ami ráadásul egy személyes.Vagy ha nem viszek,akkor a haver hugával aludnék(?
) egy sátorban.
De ha bármelyikünk felazedne valakit,akkor már kellemetlen lenne.Nagy dilemma.Qru: Szombaton dél körül jegyet megvenni,majd beülni valahova?De max 2 óra,mamám vár a kedvenc kajámmal,szokás szerint.
-
I_Am
veterán
Min-O-Taur - Apollo 2010 (MightyB Remix)
Az eddigi remixeim közül máris a kedvencem.
-
A sulimban nem folytathatom a tanulmányaimat szeptembertől.Szóval Amerika vagy ha átvesznek a másik suliba akkor ott folytatom.De fogalmam sincs mit csinálok
Lehet,hogy szombaton megyek pestre.Az megfelelne?Hétfőre már kell a jegy vagy hétfő reggel még.Klemens: Nem rég értem haza.Suli is szopás,egy sörözésre beülnék szombaton,de nem hiszem,hogy éjjel is bent maradnék,mert másnap program van megint.
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
A hétvégi program annyiban változott, hogy szombaton RIO.
Aki jön az jelezze, bár úgy sem lesz senki aki jönne. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grabber #4134 üzenetére
Jaja, az kemény volt. Off-oltam. Bocsi srácok és legfőképpen köszi!
Hétvége az nekem is jó, szombat pl tökéletes. Most nekem is sok a melóm.
Menjünk el az Arénába, ott mindent letudunk rendezni egy helyen. No de a részleteket levajazzuk még.
Jaj, a jegyet még nem nyomtattam ki. Legyek vagány és színesbe toljam ki?
-
válasz
Kasza08 #4133 üzenetére
Ez a 27C° határozottan kellemes.Csak Egész hétvégén dolgozok,mert a tulaj elutazik és mire visszajön be kell fejezni a munkát.
De mint,mondtam,csak inni és rá táncolni nem az én világom.Az nekem nem jó buli és ha még elmegyek oké,de a hazautazáskor megbánom mindig,hogy elmentem.Qru szülinapjára emlékszel?Qru: Lehet,hogy csak szombaton járok pesten,fogalmam sincs.De én sem tudom mikor tudunk ütközni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#41635072 #4116 üzenetére
Instant korrekt hely, ismerem az egyik DJ-t, egy volt osztálytársnőm pasija.
Grabber: Djuice-os is vagyok, szóljál Omae, intézünk mindent tudod.
Jah és nem tudom, lehet te nem lapoztál a naptárban de időközben nyár lett. Reggel fél 6kor botorkáltam haza egyszál pólóban és nem fáztam, pedig én fázós vagyok.Amúgy marha jó volt a szombat esti kis banzáj. Volt after party de arra már nem mentem csak Gyalo. Este fél 6-kor hívtam, azt mondta akkor indult haza az afterről, ahol ő volt a Dj. Keményen tolja a srác.
-
pohár
félisten
Albin Myers feat. St James - There 4 You (Myback Club Mix)
hát ez valami hatalmas lett
-
válasz
Klemens #4122 üzenetére
Szívesen mennék 1x már végre,de a sörözés se jön össze,mert akkor fesztiválon leszek.
Beutaznom meg szopás és a szállásom sincs megoldva.Legtöbbször 4 előtt vége volt a party-nak,amikor meg nem akkor Kasza-val szarráfagytunk,de nagyon.
Hazautazni hajnalban fagyoskodva,hideg lepukkant várókban másfél órát utazni a legutálatosabb dolog.Amikor meg pesten voltam a suli miatt meg nem voltam sehol.Nem is tudom van-e így értelme a sulinak.De ATB-re már elmegyek,már 10 éve szeretnék,de ilyen DJ Junior meg Julia Carpenter(szombaton)tököm tudja kik lehetnek,annyira nem vonzanak érthetőenCsak egy jó tanács.Próbálkozz a többiekkel,velük előbb mész bulizni
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Pénteken vagy szombaton valaki party? -
törölt tag
válasz
Kasza08 #4111 üzenetére
Esetleg valami olyan hely, ahol rohadt sok ülőhely és asztal van, tehát helyet lehet foglalni, és lehet beszélgetni iszogatni, kihúzni egy teljes éjszakát úgy, hogy nem alszok be. (mert elfáradtam a hatalmas színvonalú densz múvjaimtól)
Az mindegy, hogy ordít a zene ,vagy csak halk háttérzene megy, a lényeg, hogy valami ülős hely kéne.
A school club pl ilyen volt, igen, a színvonal elég alacsony, de beszélgetni tökéletes. Csak az most a nyáron ugye zárva... -
I_Am
veterán
Mindenkinek kötelező !!!
-
törölt tag
Üdv Mesterek!
Szerintetek a budapesti éjszakában lehet valami mást csinálni a diszkózáson kívül???
Az a baj, hogy már belefáradtam, valami másra vágyok. -
I_Am
veterán
Legújabb agymenésem:
Mollo, Microcheep, Andrea Dieffe - That's Cool (MightyB Remix)
-
I_Am
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Elden Ring
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged