Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
talán mióta mindketten hollandok?
új Fedde remix, végre nem egy üres fos mint az előző
-
GabN73
addikt
Na kik vannak a képen?! Várjuk az eredmény!
-
gYaLo
őstag
Vegyetek percalapú jegyet!!
-
Kasza08
őstag
úgyérzem egy kicsit sok itt az előítélet a szigettel
bár jogos, mert nekem is voltak.
1. az, hogy sok a rock/alternatív zene egyáltalán nem igaz, mert ilyeneket kb. csak a sátrakban játszanak, a bárok 85%-ban, Party Arénában, Medúzában és még számos helyen elektronikus zene megy. Mondhatjuk, hogy könnyebb erre bulizni mint rockra.
2. kb. 250 méterre van a H-hídtól az Auchan, ahonnan bármit vehetsz és bevihetsz, kivéve alkoholt és üveges termékeket. Ha okosan csinálod, ezt is betudod vinni anélkül, hogy észrevegyék. (telerakod a táskád ruhákkal és közé).
3. 12 óra munka után olyan fáradt vagy, hogy egy háború mellett is el tudnál aludni. az elsőre vittem füldugót, de egyszer sem használtam.
4. fürdés is korrekt, legalábbis a dolgozóknak. Konténerekben, melegvízzel (ritka, hogy nincs). Az utolsón koedukált volt, mert nem volt megegyezés a hölgyek és urak közötttudom, mert végigdolgoztam 4et.
Gyaló: kérdésedre válaszolva idén nem megyek, tanulnom kell
Steve Angellora viszont lehet, hogy elmegyek, pénztől fogg függeni. Ha így lesz, számíthatok a társaságodra?
-
I_Am
veterán
abletonozok
azt az állításod meg, hogy ableton szar live-hoz.... hát nem tudom milyen tapasztalatokra alapozod.
a house-os részt kifejezetten nem is értem, hiszen ha elektronikus zene és 4/4 akkor nincs miről beszélni. de r'n'b-t és hip-hop-ot vagy akár dubstepet is játszi könnyeddséggel lehet írni vele, meg persze keverni is.
szerintem a legprofibb cucc akármihez akarsz nyúlni és a leggyorsabban tudod benne megvalósítani bármilyen ötleted. FL olyan gyenge abletonhoz képest, mint a harmat.túl vannak bonyolítva benne olyan alapvető részek, amikhez sűrűn kell nyúlni, ezáltal sokkal tovább tart egy ötletet kivitelezni benne.
acapellázni nem tudok gyorsabb és pontosabb programot, mint ableton és hidd el van benne tapasztalatom. de egy dologra rájöttem miközben elég sok stílusú zenét átpakolásztam elektronikus zenei alapokra. a legjobb program ilyen dolgokra az amit az ember megtanul komolyabban használni, tehát én hiába mondom, hogy nekem az ableton, lehet jön egy Cubase guru és Ő bizonyítja, hogy neki meg az a legjobb.masterelni bármelyik zeneíró progival lehet, csak érteni kell hozzá akinek meg nem megy annyira, annak iZotope vst és gyerekjáték a mastering, ha kicsit utánajár.
szóval nem kell hozzá stúdió.
Logic marhajó, meg jól fel is van hypeolva mióta only csak almán megy. előző verzióból még volt pc-s is, nem véletlen, hogy kivették a támogatásból és only alma lett. kellett az alma hype-ja, hogy versenyben maradhasson abletonnal szemben, ami még mindig több platformon képes ketyegni.
sokat jártam utána a Logic-nak is és egyetlen dolgot el kell ismerni, hogy a mélyeket olyan profin lehet vele kreálni, hogy az valami fenomenális, de ezen kívül semmiben sem tudnám azt mondani, hogy jobb mint ableton.
de nem a program az elsődleges manapság mikor minimalizálódik le az elektronikus zene teljesen, hanem az, hogy olyat tudj mutatni amilyen még nincs. hogy hallgató legyél a tömegből. (vagy ugye jó kapcsolatok és egyből világsztár lehetsz persze ehhez nem ide kell születni kis hazánkba
)
a többi program is, mint Cubase, Reason, Acid Pro tökéletes a mostani zenék minőségét hozni, csak ismerni kell valamelyiket, persze nem alap szinten.
szóval ez meddő vita és sosincs egyértelműen kijelenthető legjobb.
-
pohár
félisten
when you got love, is beautifuuul
when you got love, is magicaaal
when you got love, is beautifuuulwhen you got love, its a beautiful thing, no one take away
sálálálátráláláálá
-
gYaLo
őstag
Forgalmat fogok irányítani: olyan leszek kb mint egy információs pultos, meg kell mondani az embereknek h merre van a wc, színpad.
Napi 12 óra, 450-es órabér ().
Két műszak lehetséges:
reggel: 8-20
este: 20-8Reggeleset fogok kérni, drum & bass sarkánál, nagyszínpadtól nem messze
Kapok egy ottalvós bérletet, a cég által elkülönített, védett helyen lesz a sátrunk.
Kajaszünet természetesen lesz, fél órás..
Remélem minden jól fog sikerülniKasza te jössz idén?
-
gYaLo
őstag
Felvettek a SZiGETES munkára, gyertek srácok!!
-
GabN73
addikt
FL-el nincs semmi bajom, mondtam én hogy egy sz*r?
Lehet hogy a P4 hal meg és nem a progi?Amúgy tökmind1 hogy mivel tanulsz meg zenélni, csak tegyél össze egy besza-behu zenét.
Annyi hogy a "nagyok" 98%a Logic-ot használ.Lásd pl Fedde, Deadmau5 állítólag hackintoshozik, SHM, és még sorolhatnám. Persze aki már nem vstivel dolgozik (lásd ATB)
-
pohár
félisten
jóbarátom FL-lel dolgozik, - talán már hallottál róla, Roger Slato -, és tőle kérdezték már páran a szakmából hogy hogy csinál olyan jó mastereket, holott stúdió sincs, csak egy sz.gép meg hangrendszer, azt csókolom...
szóval nincs itt semmi baj az FL-lel, bármit is kelljen vele csinálnia az embernekpl egy 40 sávos zenénél meghal a progi, szóval nem is olyan jó kis program az
-
pohár
félisten
max tailor, jaj te hagyjál azzal a gyerekkel mert a falnak megyek
ha jól tudom/emlékszem Balázs is fruity-zik, de majd ha erre rámcáfol, vagy nema dábteppesek meg bekaphatják a láncserrel együtt
abletonnal sose zenélnék, house-nál szerintem pedig nem is nagyon leheta Cubase pedig egy fos, és nem én állítom magamtól
-
GabN73
addikt
Lásd MightyB (legalább is tudtommal ő azt használja), Max Tailor. És még nem is 1 stílust csinálnak.
Jah meg nézz launchpados vidiket tuben, a sok dábsztepper+hípháppör is használja az abletont.
Könyvből gyorsan megtanulható.
Cubase állítólag a legjobb winf*sra (studiomunkák), Abletont pedig jó használni live zenélésre. -
GabN73
addikt
válasz
Kasza08 #5853 üzenetére
Ableton / Cubase 5. Vagy Hackintosh és akkor már Logic. Végső esetben Reason5
Lehet hozzájuk könyvet kapni, sokan így tanulják meg őket használni. Ha meg már kened vágod a vajas kenyeret akkor kiadhatod magadból az állatot.- óhhh, ezt nem tudom hogy írtam, csak úgy jött - -
Qru
MODERÁTOR
-
pohár
félisten
én nem vettem észre hogy halkabb lenne a zene, a bárnál ordítani kell hogy hallja a másik mit mondok, a tánctéren meg pláne
kb egy órája jelent meg, nagyon pofás kis zene lett, kicsit érzelgősnek érzem
-
gYaLo
őstag
Voltam Rewind -on, állítólag egy új stílus van feltörekvőben: Mumbának hívják, ilyen lassú régi fos szerű valami, elvette a kedvemet az egésztől és 4kor elindultam haza. Azért voltak nagyon dúrva zenék is, összességében nem volt rossz buli
-
pohár
félisten
Epic, mekkora zene te jó isten
már Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell is játssza, meg még ki tudja kik
-
gYaLo
őstag
Srácook! Jön valaki Studioba aug 6 -án ?
-
Club Rotation-ben hallottam egy számot, a refrénben "nine milimeter" -azaz 9mm- hangzik el többször is, nem ismeritek véletlenül a szám címét?
-
Kasza08
őstag
új Fedde - még ropog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest