- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az volt a legnagyobb bajom, hogy NULLA levegő volt bent, és fossá izzadtuk magunkat. A beengedésnél fél órát álltunk a bejáratnál, a kiengedésnél is negyed órát....
Barátnőm azt mondta, hogy a WCben a csajok 90% úgy nézett ki mint valami horrorforgatás zombijai, mert a füstgép olyan nedves füstöt fújt, hogy szétbaszta a hajukat meg a sminkjüket (engem ez mondjuk csak barátnőmön keresztül közvetve érint csak)
A zene jó volt, a srác nem volt rossz, de úgy különösebben nem éreztem különlegesnek... Persze jól éreztem magam, de ez a benti "klíma" k.. sokat levett az élvezetből :S Na meg a tömeg...
De összességében jó volt az este, jól berúgtunk, elugráltunk, elvoltunk
-
pohár
félisten
pedig már majdnem belementem
Nicky Romero - Colors (Working Title)
imádom
ennek meg csak a kiállása jó, amúgy meg 98%-ban Tsunami
-
pohár
félisten
lesz Oakenfold is, meg Sharam
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
R3hab alatt feljebb lett tekerve a hangerő (vagy csak úgy tűnt), mert Andro alatt felmentünk a teraszra, ahol van a büfé is, a tököm volt kíváncsi a végtelen vinnyogásra
ott simán elbeszélgettünk, bár hangfalak ott nem is voltak fent, ahogy jött R3hab, ment le a VIP-be, ott már nehezen hallottuk egymás szavát, igencsak kiabálnunk kellett -
pohár
félisten
akadtak szép számmal, egy hármas meg is kért, hogy (sajnos nem arra
) kapjam le őket telefonnal, az egyik jó magas volt
azt utána láttam, hogy R3hab asztalához ültek le mögöttünk, nem is hallottam, hogy magyarok-e, vagy kifélék-mifélék...az új RIO hasznos területe nem sokkal, de kisebb a réginél, a büfé legalább fasza, 1200ft egy gyros tál, kapsz még bele pitát is
a LED-fal hiányzik, a fénytechnikán érzésem szerint még kicsit fejleszteni kéne, azon a pár keresőfényen kívül nincs már, ami vakítana
egyetlen nagy fekete pont írható nekem a hely javára, kurvára kint van... nem is a kopaszin kell bemenni (mint mondjuk a Le Bistrohoz), hanem a 33-as busz megállójához, a Kelenföldi Erőműhöz
de legalább itt működik a VIP rendszer, nem mint a régiben
-
dragonfx
veterán
hát köszi még ma sem érzem magam tökéletesen olyan mindenki hagyjon békén a meloba.
hétfő az fetrengés, alkalmatlan bármire állapot.
ruhákon ja elesés nyomai.
de telom megvan, pénztárcám, lakáskulcs szintén.se vérfolt se törés zuzodás nincs rajtam.megusztam már megint.
de asszem 2 heti edzés kinyírtam..keveset ettem este.sok volt a fütyi és a hubi,másfélhonapja nem ittam ergo nem voltam "formában".
telomba volt 3 név foglalmam sincs kik azok. meg 3 másik arccal volt rolam kép a telomba gőzőm nincs kik ők.. ja és találtam 1 dollárt a zsebembe.
-
pohár
félisten
na
közben UMF van Chilében és Argentínában
vagyis csak volt, ez már a rebroadcast
épp Knife Party van, de ez a fertelmes vinnyogás, ááááh, kikészít
-
pohár
félisten
a szállás nem olyan biztos, de az útiköltség az jogos
UMF-re kéne kijutni valahogy... az Early Bird jegyek (pár óráig voltak csak) 150$-ba kerültek mind a két hétvégére, annyiért nem pénz...
de a sima, 300$-os jegy is tűrhető még a fesztivál milyenségét tekintvevan valami 230$-os Advanced jegy is, csak azt nem tudom mit tud
-
pohár
félisten
ha az album másik fele is ilyen lesz, az maga lesz a kánaán
kis friss cucc: Erick Morillo, Harry Romero and Jose Nunez feat Shawnee Taylor 'My Melody' (Club Mix)
fél órája ezt hallgatom, de nem tudok betelni vele egyszerűen
-
Klemens
őstag
Na azt én sem, de a mostaniak közül is talán ez a legvállalhatóbb kép.
Mi megpróbáljuk szilveszterre belőni ezt a Pecsás partyt, lehetőleg VIP-ben.nixx-21: Bejövős! Meg is osztottam FB-n.
Amúgy hol készült a videó? -
pohár
félisten
én se nagyon tudom megúszni, ha csak a piát nézzük, hát na...
odáig vagyok, meg vissza, hát ez valami csoda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest