Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

Ma esti party a haverokkal. 6-an játszunk. Party eleje, kb azonos zsetonállás
    Button vagyok előttem mindenki dobja. Vak 20/40 Emelek 200-ig. Kezemben J-J. Azért ilyen sokat, h dobja még egy esetleg Q vagy K is a kézben, az A-val nem számolok, ha meg van, csak nem jön hozzá. Agresszív játék magamhoz képest. Kisvak sok gondolkodás után megadja, nagyvak is. (kisvak ''tapasztaltabb'' nagyvak teljesen kezdő játékos)
    Flop 8-Q-J Emelek 400-at, kisvak adja, nagyvak is.
    Turn egy 9-es. Emelek 400-at, erre a kisvak all-in-t tol, amit a nagyvak megad és én is.
    Lapok fel, nálam ugye a J-J-vel és az asztallal, J drill, ez ok. A kisvaknál 9-9 pp, neki is drillje. A nagyvak pedig mit mutat? K-10 o-t... bár hátra van még a river, de indiferens lap érkezik, mi pedig a kisvakkal együtt kiesünk. Nagyvak visz mindent sorral...
    Mondja meg nekem vki, miért adta meg az 5xBB emelésemet preflop a K-10-o-ra, miért adta meg a 10xBB-emelésemet flop után a semmire, (rendben az összes A-val és 10-essel sora lett, de 32%-ra all-int nyomni... igazából a kisvak pp-je miatt csak 24% de ez ugye nem számít)
    A kisvak más tészta, de akkor is még a preflop 5xBB call-t talán megértem, de a flop utáni 10xBB- callt, mikor ott a Q és a J???
    Na midn1, mostanában a depresszióból amit a két vizsgán elkúrt diploma elmaradás okoz két dolog szokott kiszedni, egy jó kör megfutása f1c-ben, és a jó poker party-k. A ma este elvette a kedvem rendesen. Ki mit csinált vna másképpen?

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák