Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Asztrofotózás
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Volt...
Tesómmal volt 10% kedvezményünk, de akiket oda küldtünk, és a "Németországban dolgozó testvérekre" hivatkoztak, simán megkapták a 10% kedvezményt.
Tisztában voltak vele, milyen darts élet van Németországban, kérdezgették miért nem itt vásárolunk..
Egyszerű... inkább a magyar kisvállakozót segítjük, a 82 milliós piacon meg a német shoppok meg tudnak élni.
De mivel bezártak, most át álltunk erre... -
pècsimunkás
addikt
Nem tudom. Nyáron már zárva volt, mikor akartam menni. Ki is van írva a házra, hogy eladó.
Egy szabim kimaradt tavaly a korona miatt. Aztán, mikor akartam, és tudtam menni, már zárva voltak.
Remélem nincs baj, "csak" nyugdíjazták magukat.
A hsz- ed alapján ismered őket. Jó hely volt, nem? -
pècsimunkás
addikt
Jaaaa... ezt minden nap megcsinálom, amikor játszom
4 a rekordom egy nap, bár akkor 12 órás meccset játszottunk tesómmal.
A pécsi dartsos boltban, amikor választottam egyszer egy nyilat, ott is megcsináltam. Azt mondta a hölgy, hogy rossz a dobás technikám, dobjam el a nyíl mellett. Mondom köszi... T20 ban volt a nyilam, annak is a szélén.
Amúgy tudok leváltani- vagy éppen fel, de ha bent van a triplában, annak is a szélén egy nyíl, és nem áll keresztben, akkor oda fogom dobni megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI FPV Racer drón
- DJI RCN3 drón távirányító (RC-N3) - DJI Neo, Mini 4 pro, Air 3s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest