Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Örülök, hogy rá találtam erre a topikra .
Lenne 1-2 kérdésem.
Amatőr szinten mi számít jó átlagnak?
Gép ellen, vagy egymás közötti játékban, erre gondoltam.
Képeket szoktatok felrakni a cuccaitokról?
Ki, mennyit játszik, ha van ideje?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz Amarton #5683 üzenetére
Stabilan 45 körül van az átlagom, bár az utóbbi pár hónapban nem igazán megy valamiért a játék. Fél éve még 50-53 körüli átlagot tudtam tartani, de 45 körül mindig megvolt.
Az utóbbi fél évben viszont teljesen szétcsúsztam..
Tegnap is 41 valamennyi lett a gép ellen, úgyhogy csináltam az utolsó két legben egy 80- as és egy 96- os kiszállót, és úgy nyertem 7:5-re a gép ellen.
Öcsémnek jobban megy. Már simán tartja 5-7 órán keresztül a 48-55 közötti átlagot.
Ha csak 3-4 leget állít be akkor van, hogy 60-62 körüli az átlaga.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz pprod94 #5685 üzenetére
Én is családban, és barátokkal játszom.
A kisebbik öcsém- akit írtam fentebb, jobb játékos már. Fél évvel ezelőttig nagyjából egálban voltunk, de azóta talán 1x nyertem ellene. És azért sokat játszunk. Kamerán keresztül is, és élőben is.
A család többi tagja ellen, vagy barátok ellen általában nyerek, akármilyen rosszul dobok, mert amikor leérek szépen kiszállok.
Tegnapi utolsó előtti leg szép 21 nyilas volt, utolsó 23 nyilas.
De előtte annyira rosszul ment, hogy majdnem abbahagytam a játékot.
Ez volt az utolsó előtti kiszállóm 80- ról:
48, 64, 72, 80 pontnál mindig dupla duplát dobok.
Sokszor bejön, sokszor nem.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Használ valaki olyan gumigyűrűt, ami egybe van építve LED világítással?
Megyek haza szabira, és hazára is vennék egy jobb fajta világítást. Németországban Target Corona világításom van, de, hogy ne kelljen haza cipelni, hazára is vennék egyet. Aztán láttam, hogy van gumigyűrű és világítás egyben, erròl szeretnék esetleg véleményt.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #5777 üzenetére
Ma megrendeltem: [link]
Kíváncsi leszek rá milyen. Nincs kedvem mindig hozni- vinni a gumigyűrűt Magyarország- Németország között, ez így jó áron van. Gumigygyűrű, és világítás egyben. Németországban is 70 euró körül van, szóval ez elég jó ár érte.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a válaszokat !
Szombaton megyek haza, vasárnap lecsekkolom. Aztán, ha nem jön be, vissza küldöm.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz LendvaiFeri1 #5812 üzenetére
Megtartom az XQ max falvédő, világítás kombót.
Évente 3x-4x jövök haza 2 hétre, erre az időre tökéletes lesz ! Bár, most 5 hetet leszek itthon .Az lenne a kérdésem, hogy milyen töltőfejjel adsz neki áramot?
Mindegy? Van itthon az 1 amperestől a 4 amperesig minden[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
pècsimunkás
addikt
70-80 euró körül vettem, kb 3 éve. Jó vétel volt.
Most kicsit drágább, de itthon 35000 forintért láttam!
Annyiért sok. Még egy gyűrű is kellet volna, hogy ne kelljen mindig hoznom- vinnem Magyarország- Németország között a gyűrűt sem.
Erre a pár hétre, amikor itthon vagyok, jó kompromisszum ez az XQ Max falvédő, LED fény kombó.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz f(x)=exp(x) #5873 üzenetére
Simán betiltanám az ilyen nyilakat. Gravírozás nélkül is bent maradnak a nyilak. Ha meg kiesik vagy vissza pattan, akkor a gravírozott nyíl is vissza tud pattanni.
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
A német darts shoppokból is van bőven választék, és ott csak 19% az "ÀFA" . Az Amazonon vagy Ebayen érdemes nézelődni.
-
pècsimunkás
addikt
Check-darts, dartworld- dartshop, gokarli, futuredart- ez utóbbitól 2x is 24 órán belül nálam volt a darts szett.
Ezektől a cégektől rendeltem már az ebayen, és pikk- pakk szállították a rendelést. De, ahogy írtam előbb, már csak a gokarlitól rendelek, de az ebay kihagyásával.
Ajándék számoló, dobó vonal, szárny, szár, cukorka sokszor- szjnte mindig- volt a csomagokban.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Merre laksz? Nincs a közeledben darts bolt, ahol kipróbálhatsz esetleg pár nyilat?
Én - lelkes amatőr- 21-23g- os nyilakat ajánlanék, 4 mm- es szárral. Az se nem rövid, se nem hosszú.
Ez egy jó kis nyíl: [link]
Ez is: [link]
Jó nyilak amiket linkeltem, játszottam sok fajta nyíllal, 20-24 gramm között. 13- 15 fajtát biztos kipróbáltam. Voltak nagyon jó nonamek, és volt 2 évig MvG nyilam is. A legjobb viszont, amivel valaha is játszottam az az Anderson Noir 23g. Az van most.
De nemcsak az én véleményem ez, hanem azoké is, akik kipróbálták. Nagyon jó nyíl! Tökéletes*!*Számomra ...
Szerk.: amit előttem is írtak, + hegyező legyen, meg egy kis vízmérték, hogy szépen be legyen lőve a tábla.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
40 mm bocsánat
Unokatesómnak - abszolút kezdő- az első linkben szereplőt ajánlottam, 3. meccsünkön dobott egy 180- at .
Kezdőknek sem vészesen drága szerintem, inkább 1x vegyen egy jót, mint több olcsót
Mondjuk a 2., 3. nyíl amit linkeltél nagyon rendben van !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Persze, az első 180- főleg pár nap után nagy szerencse kell.
Utánna írtam is, hogy nagyon jók a nyilak amiket ajánlottál, főleg a 2., 3. , de többször megnézve az elsőt- és a keretet is figyelembe véve, az is nagyon jó nyíl.
Írtam is a kérdezőnek !
Sőt... lehet, veszek is egyet magamnak belőleEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz zsolti72837 #6070 üzenetére
Na igen . Eszembe jutott, de nem tudtam már szerkeszteni.
Esetleg a középső részt, ki lehetne venni egyben?
De az akkor hamar szét eshet.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz #05304832 #6073 üzenetére
Szárak közül kipróbáltam egy rakással én is. Egy ideje viszont leragadtam ennél: [link]
Nagyon jól bírja, de nem itt veszem, van egy olcsóbb helyem. Csak a szárat akartam mutatni. Esetleg keress rá otthon. Tényleg nagyon jó szárak. Tollból Targetet használok. Hetente 2-5 napot játszom, de nagyon bírják. 1-2 hónap játék megvan simán velük.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Mi az a Robin Hood?
-
pècsimunkás
addikt
Jaaaa... ezt minden nap megcsinálom, amikor játszom
4 a rekordom egy nap, bár akkor 12 órás meccset játszottunk tesómmal .
A pécsi dartsos boltban, amikor választottam egyszer egy nyilat, ott is megcsináltam. Azt mondta a hölgy, hogy rossz a dobás technikám, dobjam el a nyíl mellett. Mondom köszi... T20 ban volt a nyilam, annak is a szélén.
Amúgy tudok leváltani- vagy éppen fel, de ha bent van a triplában, annak is a szélén egy nyíl, és nem áll keresztben, akkor oda fogom dobni megint.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Erre nem is gondoltam
Szerk.: sajnálom, hogy, bezárt a pécsi dartsos bolt.
Szerettem oda járni, és a tesóm is.
Már németben melóztunk, de akkor is ott vettünk meg mindent. Sok jó cucc volt, és hozott rendelésre is. Lehetett próbálni is.
Tényleg sajnálom, hogy bezát.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Nem tudom. Nyáron már zárva volt, mikor akartam menni. Ki is van írva a házra, hogy eladó.
Egy szabim kimaradt tavaly a korona miatt. Aztán, mikor akartam, és tudtam menni, már zárva voltak.
Remélem nincs baj, "csak" nyugdíjazták magukat.
A hsz- ed alapján ismered őket. Jó hely volt, nem?[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Volt...
Tesómmal volt 10% kedvezményünk, de akiket oda küldtünk, és a "Németországban dolgozó testvérekre" hivatkoztak, simán megkapták a 10% kedvezményt.
Tisztában voltak vele, milyen darts élet van Németországban, kérdezgették miért nem itt vásárolunk..
Egyszerű... inkább a magyar kisvállakozót segítjük, a 82 milliós piacon meg a német shoppok meg tudnak élni.
De mivel bezártak, most át álltunk erre...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz DonThomasino #6113 üzenetére
Szia!
Blade 5- ből inkább a dual core- t vedd!
Szebb, jobb!
Nekem az utolsó 2 sima 5 olyan mint a hányás!
A pengék deformáltak, csúnya a tábla, a középső gyűrű meg kimondottan vastag, nagyon sok nyíl kipattan róla.
Öcsém most vett egy dual core- t, az tökéletes! Olyan amilyennek lennie kell!
Karácsonyig kihúzom a mostani táblámmal, aztán karácsonyra meglepem magam egy dual core- val.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Ok.
Nekem, a mostani a 3. Blade 5, többet nem is veszek "sima" - ötöt.
Leírtam a tapasztalatokat, aztán ennyi.
A konkrétan kbsztt vastag középső "penge"- inkább vastag gyűrű tette fel az "i"- re a pontot.
De mindenki arra költi a pénzét amire akarja !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Én is lejtmenetben vagyok/ voltam.
Mondjuk én csak 45-55 közötti átlagot tudtam, de az vissza esett stabil 36- ra. Hetek- hónapok óta 36,1- 36,9 között kínlódok- kínlódtam.
Igazából el is ment a kedvem a játéktól. A heti 4-6 nap helyett, 2 hét/ nap lett.
Aztán gondoltam egyet, berendeltem egy Target 975- öt, és újra normális lett az átlagom, újra van kedvem játszani.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
pècsimunkás
addikt
Pár napja .
De tényleg van kedvem játszani vele, ez a lényeg !
Amúgy nem egy drága hobbi.
Most megvettem a szettet, ha lesz újra rossz játék miatti kedvetlenség, azt is megírom.
A 01, 24 grammosat vettem egyébként.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Én is izgulok ha játszom.
A kiszállónál pláne.Volt időszak, hogy 170- eztem én is. Tanultam számolni is, lehetett nagy triplát dobni is, és lehetett gyakorolni a kiszállót is- ahogy írtad. Egy ideje nem játszom már így. Lehet újra elkezdem!
Csináltam azt is, hogy 17- től 20- ig minden szektort meg kellet dobom úgy, hogy mindhárom nyíl legyen a szektorban, köztük egy tripla. És ezt oda- vissza. Ha nem ment szektorba a nyíl, valami duplája dobtam a maradékot.
Mostanában inkább csak meccseket jatszom, azt élvezem a legjobban. Mivel hobbi, és sosem leszek profi, így csak ki akarom élvezni a játékot, és azért játszom 501- et.
Bemelegítés, hogy el kell találnom a T17- et és a T18- at.
Majd 3x meg kel dobnom a D20- at- vagy a maradékát, 3x a D16- ot- vagy a maradékát.
Aztán a bullra dobok. Vagy egy D25 kell, vagy 2x25, és mehet a játék. Aztán mostanában fél óra kínlódás után abba is hagytam, mert a D20 elvette a kedvem.
Most kicsit az új szett vissza hozta, a többit majd meglátjuk...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz zsolti72837 #6301 üzenetére
Boldog karácsonyt neked is, és mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest