Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Nah hali monden darts-osnak!
Azthittem hogy meghalt a topik de látom ezért van még aki éltesse
Jah utólag is BUÉK az összes PH-s dartsosnak! asszem kicsit elkéstem evvel de mind1 -
peterszky
őstag
A héten az Eurosporton is darts VB megy. Érdekes
-
peterszky
őstag
én is amatőr vagyok és én sem hallottam róla
én mindent fejben számolok
gyakorlás: mindenkinek más, van aki halál béna, van aki őstehetség. Én a topic megnyitása óta oda fejlődtem, hogy jobb napon kiszállóval együtt összehozok egy kb 60as nyílátlagot, de ez igen ritka
mod:1 éves a topik
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
Milyen lehetosegek vannak elektromos gepen verseny bonyolitasara, mondjuk 8-10 versenyzovel? Avagy milyen modok a legkedveltebbek?
-
KMan
őstag
válasz
#35692544 #140 üzenetére
ezt fajtaja valogatja. egyik haverom pont annyit jatszik mint en (kb. ketnaponta fel orat) es az istenert se tud semmit eltalalni. En meg a harom nyilbol ket 19-est min. dobok, persze nagy szektor kozepe. t19-et mondjuk 9 nyilbol egyszer. Attol fugg mire dobsz annal nehezebb persze.
-
törölt tag
üdv
vettem én is egy táblát(winmau ton machine)
+ nyilat(21g winmau vendetta)
napi hány óra gyakorlással találja el az ember amit szeretne? -
-
Vassili
tag
Ez tényleg megült
-
cor
őstag
probáld ki
hát 3db fejenként kb 20grammos nyilakat kell hajigálnod a versenytol függö ideig,s ebben még nincs is benne hoyg oda dobd ahová szeretnéd(nagyjábol)
igaz nem tüni soknaka 20gr de számold ki h a legjobb esetben is(9 niylas kiszálló) 5 setes meccsben 135 dobás...
szal mondjuk ugy hogy ha kezdo vagy másnap sima izomláz
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
na mi lett a mai donto? Barney lenyota Taylort?
-
szeva000
addikt
Itt senki nem nézi a darts VB-t???
-
KMan
őstag
most akkor a softtip milyen sulyu is legyen?
16gr,18gr,20gr?
-
SQX_Barto
addikt
en vegulis eladtam a tablamat valakinek (vagyis haverom adta el otthon en mar Londonban vagyok)
De tegnap lattam valami Darts meccset es kezd hianyozni a dolog
Itt amugy kicsit olcsobb az a tabla, amit otthon vettem
Lehet kesobb ujra veszek es gyakorolgatok -
Sipi16
őstag
Fel! Nagyon leült mostanába ez a totyik
-
Vassili
tag
Csövi mi is szoktunk játszani a koleszba szobatársam nagy dartsos és megfertőzött. Mi egy szar papír táblát dobáltunk szít...de nem is kell komlyabb mert esetleges bulik alkalmával izomból csontig a táblába landoló dartsok nem tenének jót aegy fű táblának se...
Én a harrowsra esküszön most jelenleg egy 20 grammos Club stealem van ha jól emlékszem hozzá egy slim dimplex toll és egy Harrows Titanium szár, most tervezek venni egy graflite-ot(szintén harrows), de azé a szárat megtartom. Ha van Szegedi köztetek esetleg Károlyi koleszos akkor az a Szóljon. Sízvesen játszunk akár meg mini bajnokságot is csinálhatunka koliba ha van rá érdeklődés...Pókerre szokott lenni -
peterszky
őstag
Játszottam most egy 501-et és kiszállóval együtt 51es átlagom volt
fejlődök
-
Sipi16
őstag
topik kezd átalakulni Darts piaccá
-
Sipi16
őstag
nem tudtok vevőt a táblámra? [link]
-
SQX_Barto
addikt
-
spirit007
senior tag
Üdv minden darts rajongónak ! nem is tudtam hogy van ilyen szakkör is
)
Rengeteget játszottunk úgy 8-10 éve . Manapság csak egyedül dobálok , néha egy-egy cimborával .
Az akkori táblám még most is állja a sarat (Harrows Official) , illetve a 2 szett tű is nagyon ott van (Aztec 18g és Savage 21g) , tollat meg vagy 30 garnitúrát elhasználtam
Kitűnő játék és feszültség levezetésre is nagyon jónem mellesleg a PC-hez képest filléres hobbi ...
Aki most kezdi , annak azt tanácsolnám , hogy 1 tisztességes (fű) táblába ruházzon be először . -
peterszky
őstag
válasz
SQX_Barto #106 üzenetére
üdv a csapatban
a célzás egy jó kérdés. nem tudom, hogy hogyan is kéne, de általában a szektorokat el tudom találni nagy biztonsággal és a bullba is 3ból 1szer betalálok. de nem tudom, hogy miértkéne valami dartsos könyv, abban biztosan le van írva, hogy hogyan működik ez a dolog
-
SQX_Barto
addikt
Hi!
Én is csatlakoznék a team-hez
Nemrég kezdtem el a dartozást.Vettem egy Harrows noname steel-t (Club steeltip)
aztán először szivacsra dobáltam, de aztán vettem egy Winmau Diamond táblácskát.
Lehet jövő héten veszek lehet egy rendes nyilat, Winmau Ton Machine talán vagy egy olcsóbb Harrows, nem tudom még.
Ti mennyire tudtok játszani?
És hogy céloztok???
Ez nálam a nagy kérdés
Bár még a dobás sincs teljesen rendben, elméletban már tudom, de a gyakorlat ... -
Integra
titán
tegnap volt a dsf-en a meccs, phil taylor begyűjtötte a 8ik címét is, félelmetes a pali....
-
Sipi16
őstag
itt a tábla: [link]
-
Sipi16
őstag
leült a totyik... van egy eladó winmau steel táblám ha valakit érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest