- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA hiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
uj gép? vagy csak a ház uj? próbáld meg visszatenni a régi házba és ha ott jó, akkor dobd ki az uj házad vagy add nekem. ha nem vagy tapasztalt, akkor akármi is lehet a baja. ha esetleg elmondanád hogy mit hogyan csináltál, lépésről lépésre, és hogy mik a tünetek, akkor segít neked sztem bárki, de ez a kölcsi-fejösszedugdosósdi nekem kicsit meredeken hangzik. vadidegen emberrel... ez nekem idegenül hat. nem akarlak megbántani ezzel, egyszerűen nekem ez az érzésem. ha mondjuk valami ismerős ismerősének az ismerőse vagy... én csak így biztos hogy nem segítenék egy vadidegennek. persze ez a fórum nem az érzésekről szól
, ugyhogy bízom benne hogy azért lesz valaki aki felajánlja a segítségét neked, és nem mindenki olyan mint én. amit így fórumon keresztül csak tudok én mindenben nagyon szivesen segítek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gurulunk, WAZE?!
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő