- Philips LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
az a baj, hogy nagyon könnyen előfordulhat hogy az ember nem veszi le a pulcsiját, szőnyegpadlója van, nem fogja meg a radiátort mielőtt nekiáll (de még ha megfogja akkor is előfordulhat), nem a nyáklap élét fogja, és sajnos nagyon könnyen elszállhat ilyesmitől is egy alkatrész...
ezzel kapcsolatban mit mondasz?
[Szerkesztve] -
stargazer
senior tag
uj gép? vagy csak a ház uj? próbáld meg visszatenni a régi házba és ha ott jó, akkor dobd ki az uj házad vagy add nekem. ha nem vagy tapasztalt, akkor akármi is lehet a baja. ha esetleg elmondanád hogy mit hogyan csináltál, lépésről lépésre, és hogy mik a tünetek, akkor segít neked sztem bárki, de ez a kölcsi-fejösszedugdosósdi nekem kicsit meredeken hangzik. vadidegen emberrel... ez nekem idegenül hat. nem akarlak megbántani ezzel, egyszerűen nekem ez az érzésem. ha mondjuk valami ismerős ismerősének az ismerőse vagy... én csak így biztos hogy nem segítenék egy vadidegennek. persze ez a fórum nem az érzésekről szól
, ugyhogy bízom benne hogy azért lesz valaki aki felajánlja a segítségét neked, és nem mindenki olyan mint én. amit így fórumon keresztül csak tudok én mindenben nagyon szivesen segítek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest