Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Szia. Megnéztem tegnap, csak már írni nem volt erőm. Érdekes módon a torrent nálam is futott tovább. A ping akkor ment tovább, ha ping közben alkalmaztam a tűzfal szabályt, ha másik ping-et indítottam ott már nem ment, illetve ha leállítottam a pinget majd újraindítottam akkor sem ment tovább. Weboldalak nem jöttek be, egyedül az ahonnan a torrentet töltöttem, gondolom cache-ből(?) mehetett még. Most hirtelen nem tudok másra gondolni mint, hogy a már meglévő, azaz az established kapcsolatokat (Diagnostic >> States menüpont) nem bontja a tűzfal. Hátha jár erre valaki aki jobban képben van ezzel kapcsolatban és jobb magyarázatot tud adni. De most már ez engem is érdekel, majd még próbálkozom utánajárással külföldi fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest