- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
sziasztok
az lehetséges,hogy a rufus program meghibásitja a pendrive-ot? Mert mindkét pendrivomra rátettem rufussal a win7-et,ugyebár ott formázta is a program és miután a gépen leformáztam és raktam rá adatokat,a laptop felismeri ugyan,de mindkét tv-m azt irja ki,hogy a fájl vagy könyvtár sérült -az usb eszköz nem olvasható-vagy sérült.
És ezt azóta csinálja,mióta a rufusal rátettem a win 7-et.
Van a windowson kivül más formázási lehetőség,program v bármi? mert már mindenhogy formáztam.fat32 ntfs stb
köszi -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
berakok egy 2 G-os pendrivet a laptopba és azt dobja fel,hogy formázni kell...mikor formáznám kiirja,hogy a lemez irásvédett.
ötlet?? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Van egy 4gb-os maxell pendrivom,eleinte felismerte a gép cserélhető lemezként,tudtam is rámásolni,de most egy ideje már csak újrainditás után ismeri fel,ha benne hagyom,de akkor is formázást két...később,ha kihúzom és vissza,már fel sem ismeri.. Ötlet? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
ma vettem egy 4GB-os maxel pendrive-ot,de ahogy kipróbáltam,utána másodjára nem ismerte fel..ujrainditás és másik usb-be rakás után se,csak annyit ir,h telepités meg stb..de a cserélhető lemezt,nem mutatja..szerintetek mi a gond? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Van egy 16 gb-os pendrivem és pár napja még működött,majd letöröltem róla mindent,most meg azt irja,h formázni kell...de a formázásra kattintva ,ezt közli..a windows nem tudta befejezni a formázást...
win 7 alatt forrmáznám...
Mit lehet tenni?? át kell neveznem,de hogyan?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged