Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- ASUS ROG Ally
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv Mindenkinek!
Látom döglenek a pendrive-ok rendesen...

Én is beállok a sorba: karácsonyra kaptam a páromtól egy pendrive-ot. Egyem a Drágámat csak jót akart nekem, meg meglepetés meg stb. de vette egy jól sikerült Maxell 8Gb-os pendrive-ot.
Még ki sem bontottam de már gyanúsan nézegettem... Persze amióta megvan csak a gond van vele. Ha elkezdek rá irni akkor vagy rámegy az adat vagy nem. XP alatt szinte eddig soha nem sikerült egy irást sem befejezni. Ha mondjuk elinditom egy Dell Latitude E6400-as lapon (sem a vas sem pedig a rajta lévő XP állapota nem mondható szarnak... ) akkor pl egy 3,7 gb-os állományra ir vagy 40 percet... És most már annak is örülnéák ha ennyi idő alatt menne a dolog!!! De legtöbbször 1-2 perc utén kihal a cucc. De olyan módon hogy eltünik az oprendszer alól... CSak ha újra rárakom akkor látszik...
Eddig talán csak egyszer sikerült nagyobb adatot rányomni azt is Windows7 alatt...
Tapasztalatok, tippek vagy esetleg savazás hogy láma vagyok???

Bárminek örülnék...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Path of Exile 2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest