Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodika
tag
Üdv Mindenkinek!
Látom döglenek a pendrive-ok rendesen...

Én is beállok a sorba: karácsonyra kaptam a páromtól egy pendrive-ot. Egyem a Drágámat csak jót akart nekem, meg meglepetés meg stb. de vette egy jól sikerült Maxell 8Gb-os pendrive-ot.
Még ki sem bontottam de már gyanúsan nézegettem... Persze amióta megvan csak a gond van vele. Ha elkezdek rá irni akkor vagy rámegy az adat vagy nem. XP alatt szinte eddig soha nem sikerült egy irást sem befejezni. Ha mondjuk elinditom egy Dell Latitude E6400-as lapon (sem a vas sem pedig a rajta lévő XP állapota nem mondható szarnak... ) akkor pl egy 3,7 gb-os állományra ir vagy 40 percet... És most már annak is örülnéák ha ennyi idő alatt menne a dolog!!! De legtöbbször 1-2 perc utén kihal a cucc. De olyan módon hogy eltünik az oprendszer alól... CSak ha újra rárakom akkor látszik...
Eddig talán csak egyszer sikerült nagyobb adatot rányomni azt is Windows7 alatt...
Tapasztalatok, tippek vagy esetleg savazás hogy láma vagyok???

Bárminek örülnék...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Western Digital Gold 3.5 10TB HDD (WD102KRYZ) új
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs