- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
King Unique
üzenetére
"Mármint sima gyorsformázást / lassú formázást, előtte törlést új újraparticionálást, vagy pontosan mit?"
Először egy lassú ntfs formázást csináltam és utána egy törlést és újrapartícionálást, majd egy gyorsformázást."Ki kellene próbálni másik gépen, másik OS alatt is, hogy kiderüljön a te hardver- és szoftverkörnyezeteddel van gond, vagy maga ez a pendrive/külső SSD tud csak ennyit, ilyen lassú írási sebességet a szintetikus teszteknél holott elvileg ennyit kellene."
Kipróbáltam egy usb 3.1-es porttal rendelkező HP Notebookon Windows 10 Home alatt. 16-20 gigás fájlokat másoltam windows fájlkezelőjével és azt vettem észre hogy a kezdeti 300 mb után lelassult 150 mb-ra, közben előfordult hogy akadt közben.
Asztali PC-n Windows 10 Home USB 3.2 portban kipróbálva stabilan hozta a 179 mb-t akadás nélkül."ha nincsen DRAM cache"
A Dram Cache az mit jelent? És ha nincs akkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest