Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Van egy adata 8 Gb-os adata flashdrive nálam, azért vettük hogy egy fotós cég a régi vhs felvételekről a videót rámásolja. Viszont exFATba csinálta a fájlformátumot amit ugye nem játszik le a tv nagyszülöknél. Semmi gond fájlok átmásolva gépre majd ntfsbe formáztam viszont itt jön a gond. 7,21 GB a videó amit lemásoltam róla és 7,20 Gb a flashdrive. 13 megabájt híján nem tudom visszamásolni a videókat wtf??
22 MB felhasznált terület a frissen formázott flashdriveon. Hogy a búbánatba másolta rá a fotós a videókat ha most én nem tudom visszamásolni? Próbálkoztam többszöri formattálással más lemezfoglalási egységgel de egyiknél se sikerült lejjebb vinni azt a 22 MB-ot max fentebb sikerült. Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
22 MB felhasznált terület a frissen formázott flashdriveon. Hogy a búbánatba másolta rá a fotós a videókat ha most én nem tudom visszamásolni? Próbálkoztam többszöri formattálással más lemezfoglalási egységgel de egyiknél se sikerült lejjebb vinni azt a 22 MB-ot max fentebb sikerült. Valakinek ötlet?