Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TavariS85
csendes tag
Üdvözletem!
Nekem is ugyanaz a problémám, mint amit suzi fórumtárs említett a 471-es kommentben, igaz én nem a kínain vettem ezt a kingston 64 gigás pendriveot, hanem ajándékba kaptam( bár nem tudom akitől kaptam hol vette
). A csomagolása, papírja is úgy tűnt, mintha eredeti lenne, akkor ezek szerint lehet hogy hamis?? Nekem is nagyon lassú a pendrive, 1,2M/s a sebessége...
Nem lehetne ezt valahogy gyorsítani, vagy leformázni, akármit csak hogy gyorsabb legyen és ne kelljen kidobni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A csomagolása, papírja is úgy tűnt, mintha eredeti lenne, akkor ezek szerint lehet hogy hamis?? Nekem is nagyon lassú a pendrive, 1,2M/s a sebessége...
Nem lehetne ezt valahogy gyorsítani, vagy leformázni, akármit csak hogy gyorsabb legyen és ne kelljen kidobni.