Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Azóta.....megnyitottam Total Commander-t, ott pedig kiválasztottam a pendrive-ot, de ott sem mutatott semmi fájlt, mintha teljesen üres lenne az egész.
Viszont!
Felül a "Parancsok" -> "Mappalista"-ra kattintottam, ahol már kihozta a rajta lévő mappákat és ha azok valamelyikére kattintottam, behozta a rajta lévő fájlokat. Illetve itt a mappa "tree"-ben volt a meghajtó [h:\] és a mappák [valami...] között egy ilyen üres, névtelen "mappa" is [ ]. Amikor arra kattintottam, akkor behozta az egész pendrive mappáit, fájljait úgy, mintha csak a Sajátgépben nyitottam volna meg.
Szóval így az adatok már biztonságban vannak. Most újraformáztam, visszamásoltam rá a dolgokat és jó minden.
Bár még most sem tudom, hogy történhetett ez. Remélem később másnak is segít majd a kis történetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest