- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
beatrix999
újonc
Sziasztok!

Keresek valakit aki a lent kifejtett problémám megoldásában tud segíteni, mivel nem vagyok jó infós, amennyire csak tudjátoka lehető legérthetőbben írjátok le mit is kell csinálni, hol találom stb.
Kingston DT101 G2 32 GB-os pendrivem van. Nem tudom használni, azt írja folyton, hogy formázzam, de írásvédett ezért nem lehet formázni.
Próbáltam cmd-ben a diskpart-os megoldást (természetesen eljutottam odáig, hogy att disk clear readonly) de továbbra sem oldotta fel az írásvédettséget, majd próbáltam a regedit-es megoldást is, ez sem vált be. Még egy firmware frissítést is próbáltam, de ezzel kudarcot vallottam, nem tudtam mit csináljak miután letöltöttem a programot, vmi kulcsot kellett volna beírni, de nyilván a fizetőseknek van csak...
előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest