- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- VR topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaii2249
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy tavaly vettem egy Sandisk Ultra USB 3.0 32GB pendrive-ot. Közel egy évig használtam hiba nélkül minden eszközbe (TV, laptop, asztali gép, médialejátszó). Pár hete rádugtam egy 2015-s LG TV-re, előtte a másolás is és a lejátszás is jó volt. Majd utána megint másolni akartam rá a gépről de a másolások leálltak mivel pendrive mindig leválasztotta magát. Gyors formázás ment, de a másiknál leválasztotta magát, ahogy bármilyen másolásnál is leválasztotta magát. Vissza vittem kicserélték.
Most vett egy TV-t a barátnőm, szintén 2015-s LG, de másik modell. Háromszor volt rákötve a pendrive, mindig kikapcsolt TV mellett (nem világított a pendrive led) húztam le a TV-ről. Most a harmadik leszedés után újra másolni akartam rá, és ugyancsak nem lehet se másolni se formázni, kb 2 hetes a pendrive (és csak a TV-n volt használva).
Életre lehet valahogy kelteni a pendrive-ot, vagy ez megint csak kuka? Illetve mi okozhatja a problémát?
Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest