- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
De vagyok! Közben azthiszem rájöttem, hogy nagy file-t akartam a FAT32-es Pendrive-ra másolni és ez lehetett a gond. Lehet, hogy akkor is írásvédettségre hivatkozik?
D°°ci
-
Dagaddt
aktív tag
válasz King Unique #2170 üzenetére
No akkor most leírnám mit tapasztaltam:
És, hogy teljes legyen a kép ha minden igaz USB 2-es csatlakozóba dugtam az új USB 3.1es Samsung Flash Drive BARPlus-omat. És, hogy használhassam a TV-mel is ami nem ismeri az exFAT-et gondoltam leformázom a korábban említett ill. belinkelt guiformat programmal hogy FAT32 legyen de nagy. Az alábbi történt:-Először nem engedte formázni mondván valami használja. (NEm tudom számít e de az allocation unit-ot 65536-ra állítottam először 32768-ról ez egyébként mi?) Eztán becsuktam a chrome-ot is és talán egy windowsos böngészőablakot még ha nem is a céldrive volt megnyitva.
-Újra próbáltam ekkor már hagytam az alap 32768-on és gyorsformázással le is formázta. (Új kötet cimkét adtam, de ez nem hiszem hogy lényeges volna)
-Az első másoláskor azonban azt mondta a winfos, hogy szüntessem meg az írásvédettséget! Puff!
-Majd leellenőriztem javaslatra a win diskpart parancssorával: miszerint minden ki volt kapcsolva nem volt írásvédettség beállítva. ÍGy állítanom sem kellet mit de a win mégsem engedte. (Ezen a ponton kezdtem fosni kicsit, hogy annyi az Új drive-nak)
gondoltam egyet és megpróbáltam simán újra formatálni simán jobb click win formázás (ha már akkor az alapértelmezésekkel) és leformázta és működik. Hümm... de most megint exFAT.Mit csinálhattam rosszul (King Unique)? Esetleg más hozzáértő tanácsát is szívesen olvasnám. Előre is Köszi! (én azt gondoltam először, hogy gyorsan formatálom és csók)
[ Szerkesztve ]
D°°ci
-
Dagaddt
aktív tag
válasz King Unique #2170 üzenetére
Köszi!
És bocs a Pü miatt csak gondoltam így előbb érzékeled Tényleg Bocs!D°°ci
-
Dagaddt
aktív tag
válasz King Unique #2117 üzenetére
Üdv!
Gondoltam kipróbálom az általad linkelt fat32format dolgot és leformáztam vele a pendriveomat de utána írásvédetté vált! MOst ezzel mit csináljak hogy használható legyen és egyáltalán mi történt szegénnyel? Bocs ha hülye vagyok!
D°°ci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen program, ami...?
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest