- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Aktív témák
-
slam_i
csendes tag
ok sry,
törölheted a topikot ha akarod. -
Воланд
titán
Vagy a linkelt topicban, vagy pedig az Azonnali kérdések órája topicban tedd fel az adott témával kapcsolatos kérdéseidet.
-
slam_i
csendes tag
A 2. link az talán jogos lehet, de nem találtam a kérdésemre választ benne, igaz csak átfutottam , hisz itt vagy nekem te!
A kérdésem még mindig, hogy mik a tapasztalatok ezzel és ezzel, tehát jelen esetben az ntfs-el megformázott pendriveod mióta használod, mekkora az élettartalma.Attól félek, hogy ha megnézek mondjuk 30 filmet az ugye 30 formázás, akkor utána kuka. ...és 30al még keveset is mondtam, mondhatnék akár 1000ret is.
-
slam_i
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a topikokat, azonban nem nagyon találtam a témával kapcsolatban semmit.
Szeretnék a pendrive-ról nézni HD-s filmeket, azonban csak Fat32 és exfat-ot támogat. /Utóbbiról megmondom őszintén nincs tapasztalatom, csak azt tudom amit a wiki ír róla.
http://hu.wikipedia.org/wiki/ExFAT /Fat32-re a fájlméret ugye max 4G, ntfs-el meg csak trükközve lehet formázni,de lehet.
Vhol olvastam, hogy nem túl egészséges az usb-s eszközök ntfs-el való formázása,
erről szeretnék véleményeket és főleg tapasztalatokat.
Köszi
Aktív témák
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest