Aktív témák
-
slam_i
csendes tag
ok sry,
törölheted a topikot ha akarod. -
Воланд
titán
Vagy a linkelt topicban, vagy pedig az Azonnali kérdések órája topicban tedd fel az adott témával kapcsolatos kérdéseidet.
-
slam_i
csendes tag
A 2. link az talán jogos lehet, de nem találtam a kérdésemre választ benne, igaz csak átfutottam , hisz itt vagy nekem te!
A kérdésem még mindig, hogy mik a tapasztalatok ezzel és ezzel, tehát jelen esetben az ntfs-el megformázott pendriveod mióta használod, mekkora az élettartalma.Attól félek, hogy ha megnézek mondjuk 30 filmet az ugye 30 formázás, akkor utána kuka. ...és 30al még keveset is mondtam, mondhatnék akár 1000ret is.
-
slam_i
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a topikokat, azonban nem nagyon találtam a témával kapcsolatban semmit.
Szeretnék a pendrive-ról nézni HD-s filmeket, azonban csak Fat32 és exfat-ot támogat. /Utóbbiról megmondom őszintén nincs tapasztalatom, csak azt tudom amit a wiki ír róla.
http://hu.wikipedia.org/wiki/ExFAT /Fat32-re a fájlméret ugye max 4G, ntfs-el meg csak trükközve lehet formázni,de lehet.
Vhol olvastam, hogy nem túl egészséges az usb-s eszközök ntfs-el való formázása,
erről szeretnék véleményeket és főleg tapasztalatokat.
Köszi
Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest