Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Tudom régi topic, de én azóta is próbálkozom a GT4 szintre hozásával.
Lelkes embereknek köszönhetően már megy 4/8K-ban, vadi új textúrákkal (már 32GB a játék), új kamerákkal, egyéb nyalánkságokkal (online rész is lett azóta).
Kis videó tőlem, még 4K-ban (A YT-on persze kisebb felbontás), de mint mondtam, azóta már 8K-ban tolom.
[link] -
Mr. Erikszon
senior tag
Hát a pcsx2-vel én is rég foglalkoztam, most már az rpcs3 izgatja a népeket!
60fps-el tolhatók a játékok 4kban
[link] -
Ganz-[HUN]
addikt
Hali!
PCSX2 hogy alakul mostanság? Régen foglalkoztam a témával. -
chungee
addikt
Akkor ezért nem működik, mert eltérő verzió számúval játszottam anno. De nem emlékszem hogy hányassal
-
chungee
addikt
Napot!
Nem tudjátok hogy a PCSX2 1.4.0 verzióban a gyorsmentési fájlokat hova menti
-
wildpig
tag
Bakter, legutóbb 3 éve próbálkoztam a pcsx2-vel egy 4 magos Athlon-on. Lassitott felvételben ment. Most rápróbáltam megint , mert Fight Night 3 b*zi vagyok, és hibátlanul megy 60fps-sel. VÉGRE. Gyakorlatilag semmit nem kellett állitanom, még a gamepad kiosztás is tökéletes volt, és érzékelte a third-party vezeték nélküli PS3 padomat.
-
robogo81
senior tag
Lényegében alapból csak az irányítást kell beállítani,a programnak alap beállításon mennie kell,csak semmi extra,olyan gyári pixeles kinézet.
Utána jön a grafikai tuning, hd pakk letölt,kicsomagol,és bemásol az adott helyre,meg grafika utánaállít,utána áll földön,csodálkozik.
Köbö ennyi van leírva képekkel,linkekkel. -
robogo81
senior tag
Oké megpróbálok valamit összeütni,ebéd után.
működik a hd pack,de mivel legalább 1 éve szedtem le,nem emlékeztem honnan volt,és mi a neve(van több is).
De most pár összehasonlító videó után rájöttem hogy nekem a Insane Slug's Texture Pack van meg.
1 Vs 2,3 vs 4 ,remélem jó lett a linkelés.
A saját általános beállításom,meg a grafikai ez. A belső felbontást a te gépeden nyugodtan emelheted 4x felé,a géped sokkal erősebb,mint az enyém,az élsimitásnál szebb az ssaa ,mint az msaa,de több kraft kell.
A grafikai beállításnál a haladó ablakban az egyedi textura betöltése jelölése kapcsolja a texturákat,az egyedi textura előtöltése pedig betölt mindent a memóriába,akkor nem mikrolaggol,de majd 6 giga rammot befoglal,nem megijedni,de egy ideig tart.
Én raktam az emulator mappa gyökerébe egy portable.txt nevü fájl,nem kell bele semmi,csak a megléte,akkor mindent az alap mappába ment,és nem a dokumentum->dolphin mappába.
Az irányítás nálam ilyen,igaz van kontrollerem.
A hd-s pakknak találtam letöltési linket(a videója alatt volt egy onedrive-os linkben).
Az összes kép,meg a onedrive-s link,nem a pack,azt feltölteni egy év a saját feltöltésemmel(ami médiafájörös,3 giga) elérhető innen.
Ha saját pakkod van az akkor jó ha a neve GZ2E01,ez csak a ntsc verzióval jó,és ezt a kicsomagolt mappát a Dolphin\user\Load\Textures mappába kell másolni(vagy az eredeti dolphin mappa,vagy a dokumentumos dolphin.
Remélem érthetően irtam le,meg jól linkeltem mindent,mert a guugli drájvről egyesével linkeltem ki.
Sok szerencsét.
Utólag jutott eszembe hogy a hd pakk kissé fényesebb,meg fura a szemek is,meg használható a garfikai beállításnál a szélesvásznú hangolás akkor nő a látószög,csak a víznél nagyon bugos,amúgy jobb , de majd meglátod. -
robogo81
senior tag
Én még normális leírást/útmutatót magyarul az emuhoz nem olvastam,videók vannak,de inkább angolul(bezzeg a pcsx2 van komplett magyar leírás).
Illetve leírva az emu honlapján van hogy mi kell a telepítéshez,meg az első sikeres programindításhoz.
Ha teheted ne billentyűzetről játsz,hanem kontrollerrel,több hajszálad marad.
Videó a használatához,vagy ha csak az irányításhoz kell segítség,akkor beállítások: vezérlő beállítások: gamecube vezérlők beállítások:és ott a gombokhoz hozzárendelsz olyan billentyűt amit akarsz.
Köszi az infót a fordításról,nem tudtam hogy fordítják,remélem a hd-s textúrákkal is menni fog. -
Crytek
nagyúr
Elkészült a Twilight Princess GC magyarítása!
Nem tud valaki linket/leírást/útmutatót adni ahhoz ,hogy kell ezt a Dolphint beállítani? (Billentyűzettel szeretném játszani)
-
válasz
Mr. Erikszon #301 üzenetére
Szia
Köszi a választ.
Azóta vettem egy eredeti wiimote-ot és egy nunchuckot, a Dolphinbar pedig már uton van.
Az Asus lapomon levő BT 2.1-vel sikerült használatba venni a wiimote-ot, kicsit kisebb élőben mint amire számítottam (tok nélkül játszok vele) de megszokható.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Szia, a super mario galaxyk használnaj nunchuck-ot és ir-t is, bár szerintem simán játszató billentyűzettel vagy controller-el is akár. Az IR a marioban tökéletesen pótolható egér-el. Én billentyűzettel toltam ki, illetve controller-el. Később vettem wiimote-ot és nunchuck-ot is főként a Skyward Sword miatt.
Ha veszel wiimote-ot, akkor tudnod kell, hogy egy bluetooth is szükséges, hogy rácsatlakoztasd a gépre, illetve az IR-t házilag simán lehet tákolni rosz távirányítókból, de akár két gyertyával is működik! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest