- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
Oké megpróbálok valamit összeütni,ebéd után.
működik a hd pack,de mivel legalább 1 éve szedtem le,nem emlékeztem honnan volt,és mi a neve(van több is).
De most pár összehasonlító videó után rájöttem hogy nekem a Insane Slug's Texture Pack van meg.
1 Vs 2,3 vs 4 ,remélem jó lett a linkelés.
A saját általános beállításom,meg a grafikai ez. A belső felbontást a te gépeden nyugodtan emelheted 4x felé,a géped sokkal erősebb,mint az enyém,az élsimitásnál szebb az ssaa ,mint az msaa,de több kraft kell.
A grafikai beállításnál a haladó ablakban az egyedi textura betöltése jelölése kapcsolja a texturákat,az egyedi textura előtöltése pedig betölt mindent a memóriába,akkor nem mikrolaggol,de majd 6 giga rammot befoglal,nem megijedni,de egy ideig tart.
Én raktam az emulator mappa gyökerébe egy portable.txt nevü fájl,nem kell bele semmi,csak a megléte,akkor mindent az alap mappába ment,és nem a dokumentum->dolphin mappába.
Az irányítás nálam ilyen,igaz van kontrollerem.
A hd-s pakknak találtam letöltési linket(a videója alatt volt egy onedrive-os linkben).
Az összes kép,meg a onedrive-s link,nem a pack,azt feltölteni egy év a saját feltöltésemmel(ami médiafájörös,3 giga) elérhető innen.
Ha saját pakkod van az akkor jó ha a neve GZ2E01,ez csak a ntsc verzióval jó,és ezt a kicsomagolt mappát a Dolphin\user\Load\Textures mappába kell másolni(vagy az eredeti dolphin mappa,vagy a dokumentumos dolphin.
Remélem érthetően irtam le,meg jól linkeltem mindent,mert a guugli drájvről egyesével linkeltem ki.
Sok szerencsét.
Utólag jutott eszembe hogy a hd pakk kissé fényesebb,meg fura a szemek is,meg használható a garfikai beállításnál a szélesvásznú hangolás akkor nő a látószög,csak a víznél nagyon bugos,amúgy jobb , de majd meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Xbox Series S + 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged