Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robogo81

senior tag

válasz Crytek #306 üzenetére

Oké megpróbálok valamit összeütni,ebéd után.
    működik a hd pack,de mivel legalább 1 éve szedtem le,nem emlékeztem honnan volt,és mi a neve(van több is).
    De most pár összehasonlító videó után rájöttem hogy nekem a Insane Slug's Texture Pack van meg.
    1 Vs 2,3 vs 4 ,remélem jó lett a linkelés.
    A saját általános beállításom,meg a grafikai ez. A belső felbontást a te gépeden nyugodtan emelheted 4x felé,a géped sokkal erősebb,mint az enyém,az élsimitásnál szebb az ssaa ,mint az msaa,de több kraft kell.
    A grafikai beállításnál a haladó ablakban az egyedi textura betöltése jelölése kapcsolja a texturákat,az egyedi textura előtöltése pedig betölt mindent a memóriába,akkor nem mikrolaggol,de majd 6 giga rammot befoglal,nem megijedni,de egy ideig tart.
    Én raktam az emulator mappa gyökerébe egy portable.txt nevü fájl,nem kell bele semmi,csak a megléte,akkor mindent az alap mappába ment,és nem a dokumentum->dolphin mappába.
    Az irányítás nálam ilyen,igaz van kontrollerem.
    A hd-s pakknak találtam letöltési linket(a videója alatt volt egy onedrive-os linkben).
    Az összes kép,meg a onedrive-s link,nem a pack,azt feltölteni egy év a saját feltöltésemmel(ami médiafájörös,3 giga) elérhető innen.
    Ha saját pakkod van az akkor jó ha a neve GZ2E01,ez csak a ntsc verzióval jó,és ezt a kicsomagolt mappát a Dolphin\user\Load\Textures mappába kell másolni(vagy az eredeti dolphin mappa,vagy a dokumentumos dolphin.
    Remélem érthetően irtam le,meg jól linkeltem mindent,mert a guugli drájvről egyesével linkeltem ki.
    Sok szerencsét.
    Utólag jutott eszembe hogy a hd pakk kissé fényesebb,meg fura a szemek is,meg használható a garfikai beállításnál a szélesvásznú hangolás akkor nő a látószög,csak a víznél nagyon bugos,amúgy jobb , de majd meglátod.

Új hozzászólás Aktív témák