- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
Mr. Erikszon #198 üzenetére
Nem semmi,jó erős hardwer kell alá.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Most olvastam hogy a dolphin-t megcsinálják okos telefonokra.(S4-en lesz csak élvezhető)
-
Mr. Erikszon
senior tag
Akinek segítség kell írjon PM-et vagy nézze meg a videómat.
[link] -
Katana28
csendes tag
Nem válaszolnak ezek semmire. Volt az oldalon vagy 20 szakmai kérdésem, néhol tanácskérés, vagy vélemény az adott termékről, amit venni akartam, de összvissz háromszor kaptam választ. Abból egyszer későn egyszer meg csak azért, mert kikeltem magamból hálából a rengeteg segítségért. A többi annyira emberfeletti kérdés lehetett, hogy semmiféle válaszra nem méltattak. Pont olyan az oldal, mint Mr.Csizmás, aki ajánlotta.
Azt hiszem nem is jövök fel többet, mert, amiért én jövök azért nincs értelme. -
peti_s
addikt
Üdv, előző kérdéseimre sajnos nem kaptam választ, viszont azt le tudná valaki írni, hogy hogyan lehet lementeni a PS2-ről a BIOS-t?
-
Katana28
csendes tag
Sziasztok!
Valaki el tudná magyarázni hogyan kell használni a widescreen helpert pcsx2-nél? Találtam angol leírást és legjobb tudásom szerint próbáltam megérteni, de nem vagyok diplomás angolos így lehet, hogy valamit félreolvastam.
Lets use Final Fantasy X as the example.
1. Start the game and wait for a 3D Scene then make a SaveState with pcsx2 so you can quickly return to a clean test scene without restarting.
2. Start widescreen helper, Click Enable Logging then check the 2xxx range.
3 if you notice the screen resize in FFX un-check 2xxx to stop scanning.
4. in the log window you will notice a few values, open notepad and paste the values in, save the file under pcsx2\cheats\GameCRC.pnach
5. With pcsx2, System -> Enable Cheats (reload your save-state to see if the pnach takes effect) , you can also further edit the pnach to narrow it down to a single value if widescreen helper found more then one result.
For the 3xxx range you have to keep wsh running for patching to take effect since this memory range is dynamic and constantly changes.Tehát eszerint próbáltam beüzemelni és véletlenül én is pont a FFX-et akartam átvarázsolni széles képre.
Elindítom a játékot ugye és megvárom az első 3D jelenetet nálam ez a gameplay volt. F1-el mentést végezni, hogy majd ne kelljen restartolni az emut. El kell indítani a helpert és bekapcsolni hozzá a log sávot, majd kipipálni a 2xxx négyzetet.
Ezután viszont semmi sem történik. Elvileg a log sávban kellene lennie néhány eltérő értéknek vagy ilyesminek, amivel már nem tudom mit kell csinálni, mert a leírás második felét nem értem teljesen. Mit kell tennem, hogy végre ne legyenek "dagi" karakterek játék közben? -
robogo81
senior tag
-
erikjoee
tag
Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok ajánlani valami működő ps3 vagy ps2 emulátort? God of war 3 ha lehetséges vagy az uncharted 3-at
-
peti_s
addikt
Üdv. Van egy PS2-m, de jó lenne ha tudnék a gépen is az emulátorral játszani. A PS1-s emulátorral tök jól megy a GT2, a mentést nem tudom csak megoldani, a PCSX-el viszont akad a GT3, a GT4-t még nem próbáltam. Milyen erős CPU kéne hozzá h folyamatosan menjen? No, és csak ISO-ból tudja futtatni a játékokat? Mert nekem úgy tűnik, de így akkor az eredeti lemezeimet egytől egyig át kell raknom iso-ba. És még1 kérdésem lenne, h Xbox360 controllert lehet jól használni a Gran Turismo sorozattal? Értem úgy, ami nekem nagyon szimpatikus volt mindig az xboxos autós játékokon, hogy a jobb oldali alsó kar a gáz, a bal oldali alsó kar a fék. Bocsi a sok kérdésért, érdeklődő fajta vagyok
, és köszönöm előre is a válaszokat.
-
knoz91
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, pcsx2-vel már elég régóta tolom, egy jó beállítással most sikeresen elértem azt, hogy átlagban a játékok többsége fix 60 fps-el fut (Tekken 5, Mk-k közül a DA, Dec, Armageddon, stb.)
Azonban egy olyan problémám lenne, hogy most a Tekken Tag Tournament 1-et szedtem le, a menü illetve karakterválasztásnál, minden stimm, viszont gameplay-nél néztem is külön az ablakban, a fix 60 ugyanúgy kikattan, viszont a játék maga...A mátrix trilógiát lehetne vele folytatni szerintem, úgy úszik...
Valaki találkozott már ilyennel? Létező dolog hogy decrypt hiba maga az iso-nál, vagy emulator beállítások nem tetszenek neki?
UI.: Régen jött létre a topic tudom, de a készítőnek köszönöm!
-
robogo81
senior tag
Nagy UPP ,régóta nem ír ide senki,biztos minden játék jól fut.
(Na vajon mikor lesz Wii U-ra emu?) -
totyak
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Mari Kart játékkal szeretnék játszani, de az emu mindig azt írja, hogy "The data is corrupted and cannot be used". Aztán felajánlja, hogy töröljem vagy mehetek a menübe. Ha törlöm, akkor ezt kapom: "Could not write to/read the Wii System Memory.
Mi a teendő, hogy induljon a játék?
-
adam98
csendes tag
sziasztok
én egy naruto és egy dragon ball gamet szeretnék dolphinolni ps2-röl pc-re és hogy mindenféle gamet lehet dolphinolni mert ha nem lese szedem
-
robogo81
senior tag
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
PCSX 1.9.92-es verziónál a Crash Bandicoot mentésnél mindig kifagy, memória kártya olvasás közben. Ilyenkor mit tudok tenni, hogy ne legyen így?
Előre is köszi a segítséget. -
Katana28
csendes tag
Hello!
Dolphinnál lenne olyan problémám, hogy siet a hang. A játék egyébként stabilan fut, de a hang néhány másodperccel előrébb jár. -
törölt tag
válasz
Viktor77 #169 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, nekem nem csinálja valamiért, pedig ott van a Run főmenüben a Save meg a Load State, de a játékon belül hiába nyomom az F1-et, semmi nem történik, ha meg az F2-t, akkor ugyan kiírja, hogy Slot1, Slot 2, stb, de semmi nem történik... Pedig de jó is lett volna...
Amúgy PCSX2-vel (0.9.8) kipróbáltam az MK Shaolin Monks-t, hát van benne pár textúra hiba, a hangok meg a videóbejátszások viszont tökéletesek, legalábbis az elején, szóval játszható... Valaki vitte már végig ilyen emulátorral?
-
Ateszzero
őstag
Érdekes.
Ma beszereztem a Tekken 5-öt és azt nem emulálja olyan szépen mint a FF X-et.
Csíkos a képernyő , rossz a hang és lassu . Erre van valami bios vagy beállítás esetleg? -
törölt tag
Hát ez a mentés nem jött össze... ePSXe 1.7.0.-at használok, de F1-re nem reagál... ha meg F2-t nyomok, akkor kiírja, hogy Free Slot 2, meg 3... Szóval ez nem akar működni... Egyébként kipróbáltam az Mortal Kombat Special Forces európai és amerikai verzióját is, de nem hajlandó egyáltalán elindulni, csak sötét kép fogad, pedig a Sub-Zero-s rész az megy... ePSXe-re kompatibilitási listát neten találok valahol?
-
törölt tag
Kösz, srácok, közben megoldódott, az első pálya után már lehet menteni
Amúgy jó kis gém, csak nagyon nehéz...
-
törölt tag
Újabb kérdés, ePSXe-vel futtatom az MK Mythologies Sub-Zero-t, minden jól megy, 1 dolgot kivéve... hol lehet itt menteni? Checkpointoknál nem ment magától, pedig be van állítva, hogy milyen file emulálja a mentést, és gondolom, lehet menteni, mert a játék options menüjében is van memory card menüpont... Előre is köszi az infót!
-
Viktor77
titán
válasz
#73540608 #158 üzenetére
PS1 játékokhoz jobb az ePSXe emulátor. Viszonylag szép grafikát lehet belőle kihozni, ha hajlandó vagy pepecselni vele egy kicsit.
Ha viszont nem akarsz, csak belökni a játékot és játszani, akkor a pSX emut ajánlom.
Ennek jobb a kompatibilitási mutatója, cserébe nincs hozzá millió plugin, nem kell állítgani, viszont így rondább a grafika.
Menteni mindkettőben lehet, és nem nehezebb őket használni mint a Dolphint. -
törölt tag
Sziasztok! érdeklődnék, hogy PS1-es játékot (MK Sub-Zero Mythologies) PCSX 2-vel lehet játszani, vagy kell hozzá a PCSX emu? Eddig Dolphin-nal jól megy a többi MK rész, ezért szeretném ezt is, meg a Shaolin Monks-ot is kipróbálni... Ez utóbbi PCSX2-vel megy állítólag...
Mivel eddig csak Dolphin-nal volt dolgom, érdeklődnék, mennyivel nehezebb a PS emukat használni, könnyebb, vagy nehezebb, mint a Dolphint? Ja és ez a két MK játék jól megy ezeken az emukon?
Ami fontos lenne még, hogy ezekben is lehet menteni, mint a Dolphinban? Mert az elég fontos lenne, ugye...Köszi előre is az információkat!
-
robogo81
senior tag
válasz
Ateszzero #155 üzenetére
A youtubon láttam működő Ar-t,de én sem tudtam a Veronika-x-t működésre bírni vele,a memória kártyát leformázza, vagy semmit se csinál.
A régebbi (0.6)verzióban még volt cheat finder,amivel lehetett keresni a változókat,amivel lehetett végtelen lőszert,vagy pénzt csinálni,vagy szintet állítani,vagy bármit amit meg lehetett keresni.
A mostanikban nincsen ilyen,de a Cheat Engine nevü programmal hasonlóan lehet csalni,csak érteni kell egy kicsit hozzá.
Vagy próbáld ki a Codebreakert,hátha megy. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Action Replay emuláció miért nem működik a pcsx2-n? Valahogy akármit csinálok, nem indítja el a játékot és a memóriakártyán lévő adatokat is törli. Több verzióval is próbálkoztam mind a pcsx-nél és mind az action replay-nél.
Valaki próbállta már használni? Működhet egyáltalán? -
robogo81
senior tag
Szép kis kollekció,gratulálok.
A helyedben én bevetném az isó tömörítését,elég sok helyet megtakarítanál vele,mivel nincsen Wii-d úgysem fogod kiírni dvd-re(esetleg mint adatlemez).
Már csak arra vagyok kíváncsi,a többlemezeseket gond nélkül ki tudja-e az emu cserélni játék alatt(tudom van olyan menü,de az isót utána gond nélkül beolvassa). -
Trevi
tag
válasz
robogo81 #150 üzenetére
Igen mind2 jól működik a resident evil zero az kicsit néha belassúl 17fps-re
A Eternal Darkness az 50fps-t produkált!
Eternal Darkness -
Trevi
tag
válasz
robogo81 #147 üzenetére
Aha megtaláltam hát hagyom így isoba lehet hogy még jól jön ha ki kell írni lemezre!
Star wars roque leader senkinek se indul el még normálisan! Kicsit utána néztem, ha el is indul akkor teljesen élvezhetetlen lehet nagyon nagy processzort mozgat meg!
Köszi a segítséget! -
robogo81
senior tag
Mit értesz megnyitás alatt?
Ha a fájlokat akarod megnézni(kibontani),akkor játék jobb klikk,tulajdonságok,fájlrendszer,az ablakban mindent megtalálsz.
Ha a fájlt akarod(gcz) megváltoztatni,ami benne van,arra nem tudok külső programot,esetleg Gamecube multi iso creator,de erről nem tudom hogy képes-e kezelni a gcz fájlokat,de ha mindent kibontasz talán te is tudod módosítani amit akarsz. -
Trevi
tag
válasz
robogo81 #145 üzenetére
köszi sikerült eljutni odáig hogy bejöjjön a intro tovább a játék menüig nem! Le esik 0 FPS-re
ehhez valami erős processzor kell mert nagyon sok a textúra és játék mozgás van
nem tudom felfogni hogy tudott betölteni neki 2 magos gépe valószínű, hogy húzva volt a cpu neki!
Van itt nekem gcz fájl de azt hogy kell megnyitni? -
robogo81
senior tag
Én inkább azt mondanám hogy elindulhat,de hibázik,vagy lassú.
Nem mai írás,de ezt nézd meg,leírják mit kellene beállítani hogy fusson(igaz nem mai az emu verzió).
Te is csinálhatsz gcz formátumot, azzal a menüvel amivel ki lehet tömöríteni,ott van a betömörítés menü is,legtöbbször sok helyet megtakarít(szerintem csak a felesleges helyet kihagyja,de sokat számíthat,főleg ha az eredeti lemez egy teljes dvd területét elfoglalja,de a hasznos adat csak fél giga).
-
Trevi
tag
válasz
robogo81 #141 üzenetére
Megtaláltam nem kompatibilis!Még egyenlőre! Kompatibilis lista!
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Az én tippem az,hogy a dolphinnal tallózd be a játéko(ka)t,és a játékra jobbklikk,és a menü alsó gombjával ki lehet tömöríteni a játékot,ha gc akkor megmarad a gcz kiterjesztés(de a imgburn isónak nézi,nem reklamál),ha wii akkor meg iso lesz a kiterjesztés.
Ha nincs kitömörítve akkor az imgburn nem örül neki. -
Trevi
tag
jah ha kell valakinek erről egy optimálisan futó beállítás PCSX-röl akkor itt van az enyém!
[link]
Még mindig nem kaptam választ a Dolphin ügybe! -
Trevi
tag
sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni?
Hogy kell GCZ fájlt átkonvertálni iso-ba?
konvertáló progim: Alcohol 120, Ultra iso, CloneCD
Valaki segítsen! -
robogo81
senior tag
válasz
#73540608 #136 üzenetére
Sziasztok.
A Deadly Alliance a youtube-os videó szerint már a régebbi verziók óta gond nélkül megy.A Deceptionnal régen nem játszottam,próbáld ki az újabbakkal,azokat meg itt találod.
Szerintem ha gyors a játék,állítsd a framelimitet 50/60-nál kisebbre(legalább tudsz időben reagálni
).
Az irányítókat meg (szerintem) strapabíróra csinálták, mert amikor kijöttek az első kiadású 360-ok,mennyinél jöhetett elő a 3 piros led,akkor biztosan sokan reptették meg a kontrollerüket.
Nekem Logitech vezérlőm van,igaz nem 360-as ,megvan vagy 5 éve,de repült a szobámban már párszor,a gombokról a szám már régen lekopott,de gond nélkül elvan. -
törölt tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Mortal Kombat Deadly Alliance Gamecube-os verzió működik valakinek tökéletesen Dolpin-nal? Azt tudom, hogy PCSX2 emuval megy, de ez az 1 miatt nem akarok más emut használni...
Ja, és visszaolvasva láttam, más is találkozott azzal a problémával, hogy a Mortal Kombat Deception-nál Dolphinnal néha nekem is kifagy, és a Konquest módban Bo'mesternél amikor kombó után fegyvert is kell váltani (amikor bekerülök az iskolába, asszem az első ilyen, hogy B,Y,X,L kombó), egyszerűen ezt már lehetetlen megcsinálni, olyan gyorsan kell leütni a gombokat... Valaki Dolphinban már tovább- vagy végig is vitte ezt a játékmódot? Mi a titka? Vagy csak én vagyok béna? Már próbáltam billentyűzettel is és XBOX 360 Controller-rel is, 1x nagy nehezen sikerült, de akkor meg lefagyott a gém...
Egyébként nekem hiába van beállítva az OpenGL meg még valami, amit írtatok, az árnyék még mindig négyzet alakú, bár ez legyen a legnagyobb baj...
Ja, és a Dolphinom tavaly májusi, júniusi verziójú, most fejből nem tudom a verziószámát...És egy kis OFF... Aki használ XBOX360 Controllert Pc-hez, ezek mennyire bírják a gyűrödést? Mert amilyen kétbalkezes vagyok, párszor már leejtettem, igaz szőnyegre. Jó még mindig, de gondolom, nem használ neki... Olyan 4 hónapja vettem...
Előre is köszi az információkat!
-
Tibi86
aktív tag
Hi!
Super Mario Galaxy-nál valakinek sikerült már stabil 60fps-t elérnie?
Még a játék elején tartok az első galaxisokban meg volt a stabil 60, de aztán jött a Honeyhive galaxy ahol csúnyán leesik 40-re. Ja és még az Observatory is 45 körül megy.
Valami beállítás erre esetleg?
dolphin 3-408-at használok.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
WhiteWalker #133 üzenetére
Szentségtörés!
5e Ft nem pénz egy Cube-ért, annyiért már kapni.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
WhiteWalker #131 üzenetére
Nem, van egy tucat, de az a legjobb.
-
WhiteWalker
nagyúr
jelenleg még mindig a dolphin emulátor használható gamecube játékok futtatására?
-
Klupi01
csendes tag
CSásztok.
Nem tudom miért de baromira laggolnak a gamek az emulátoromon.
Pedig a konfigom egy p4 3ghz intel, 2giga ram, hd 3650 ddr 2 agp.
Vmi beállitás hiba lehet? -
atys25
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám. Frankón elindítja az emulator a játékot,viszont nem tudom mivel kell kezelni a dolgokat. Bármelyik gombot nyomogatom a billentyűzeten,egyikre sem reagál a játék menüje. A menüben ennyi jelenik meg,hogy: Browser,alatta System Configuration,ezek alatt pedig az,hogy Enter,ami előtt van egy "X" és mellette az van,hogy Version,ami előtt egy háromszög van. Mik ezek? A billentyűzetem egyik gombja sem reagál semmire.
Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm! -
robogo81
senior tag
válasz
Szaddi69 #123 üzenetére
Szivesen.
De sajnos nem mindenkinek tudok segíteni.
Hogy a a játék elindul sok mindentől függ.
Függ a configtól,op. rendszer,32-64 bit,emu verzió,játék pal-ntsc,szélirány,napéj egyenlőség,napszél,tengerszint feletti magasság,föld helyzete a galaxisban,plusz még vagy 1000 különböző beállitás vagy az emulátornak milyen a hangulata. -
Szaddi69
csendes tag
üdv!
na ha valakinek hasonló gondjai vannak,akkor megoldás lehet a pal verzió beszerzése.Ez volt a gond nálam is (mortal kombat armageddon)
ez már megy hibátlanul!
Köszi a segítséged robogo81 -
robogo81
senior tag
-
-
robogo81
senior tag
Szia.
Más bios?
A többi videóplugin hogy megy?
A gsdx pluginon belül a direct3d 9 vagy 10 beállitás változtat valamit?
A sebesség nem túl gyors egy kicsit,limiter bekapcsolva és 130 fps,50-60 a normális.
A sebességfokozók be vannak kapcsolva?Bocs a túl sok kérdésért,de ilyet még nem láttam.
A gdsx belül a d3d res át van állitva az alapról?
-
Geryman
tag
Szevasztok,
Megtudja nekem mondani valaki, hogy mit kell ahoz átállítanom hogy ne villogjon a kép egyes pontjai vagy részletén?
DBZ Budokai 3-al játszogatom és ezzel lenne a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest