Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Nah...fejlemények annyi,hogy gép újrarakása óta már elindul a progi...és a teszt is elindul...
De a web betöltős teszt után a telefonos kapcsolat előjön,pedig rá vagyok csatlakozva netre
Jah és azon teszt szakasz lefutása után nem is megy addig tovább a teszt sorozat,amíg le nem kapcsolom az előugrott telefonos kapcsolat ablakot....
És miután minden teszt lefut...nincs eredmény
Próbáltam kódot megadva...és ma hétszer kód nélkül is....
Létezik az,hogy az alaplapomat nem támogatja? Vagy akkor el sem indulna?
Jah és miért írja ki,hogy 9-es médiaplayer codec-et és semmi jobbat sem talál...Holott a sima 9-essel és codec-eivel és a 10-essel is próbáltam és acemgpcodecpack-al is csináltam....Meg ezek variációival....
THX a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jah és azon teszt szakasz lefutása után nem is megy addig tovább a teszt sorozat,amíg le nem kapcsolom az előugrott telefonos kapcsolat ablakot....