Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Szerveralaplapon integrált IDE vezérlő?
Képzeld, egy multinacionális gyártó cég IT csoportjában dolgoztam másfél évig (hál' istennek már jobb helyen vagyok), megfordult a kezem között pár szerver/munkaállomás-alaplap (habár nem hardverekkel foglalkoztam), de mindegyiken integrált SCSI vezérlő volt. Te IDE-vezérlőt emlegettél, azt hittem, egy mezei alaplapod van. Az IRQ-kiosztást attól függetlenül megvizsgálhatod, mint már említettem az előző hozzászólásomban is.
-
Goose-T
veterán
Érdekes, eddig akárhány BIOS-t láttam, mindegyikben ki lehetett kapcsolni a PCI IDE bus mastering-et, általában az Integrated peripherals menüpont alatt. Pont a te alaplapod nem tudja? Kénytelen leszel másikat venni. Esetleg megpróbáltad a BIOS-ban kézzel kiosztani az IRQ-kat?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest