Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
hasonló az én dilemmám is, annyi különdséggel, hogy én a tvt kihagyom és igy nyilt utam van, már csak a két hátsó meg az erősitö hiányzik és kész is a szett, majd jöhetnek a console ok és hoppi poppi kész a jo kis system, középen a pcm mel, mivel a filmeket is ezen nézem. Nincs keret nagyobb monitorra, de ha 100k t szeretnél tv re áldozni akkor tedd, de én abbóll hmm mien moncsit tudnék már venni
Mondjuk mikor haveromékhoz mindig átvonulunk egy kis filmezésre, akkor tök király az a 100 akár hány centis csoda 100 hz en. Ott láccik minden kis részlet, de egy moncsinak nagyobb a felbontása, cska hát sajna nem 16/9 es
mondjuk eccer arra is gondoltam hogy moncsi helyett LCD TV és akkor azon lehet mind2 de ez csak kósza 5let...
vedd félig offnak, meg saját véleménynek
további sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest